Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στο Voucher Ergasia: «Αυτό είναι το όνειρό μου για την Κρήτη» (VIDEO)

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στο Voucher Ergasia: «Αυτό είναι το όνειρό μου για την Κρήτη» (VIDEO)

3 Μαρτίου 2019 0 σχόλια

Video-συνέντευξη του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στο Voucher Ergasia.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος κατεβαίνει υπό το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, μιλά στην κάμερα του Voucher Ergasia για τους στόχους του, την Κρήτη που ονειρεύεται, αλλά και τη νέα γενιά που πρέπει να βγει μπροστά.

Ο κ.Μαρκογιαννάκης μιλά:

* Για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά

* Για τους στόχους του

* Για τον θείο του, Χρήστο Μαρκογιαννάκη

* Για την αλλαγή νοοτροπίας

* Για τα προβλήματα υποδομών της Κρήτης

* Για τον ΒΟΑΚ

* Για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης Μαρκογιαννάκη:

«Είμαι ένας φρέσκος άνθρωπος, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι εδώ γιατί αγαπώ την Κρήτη και θέλω να προσφέρω. Δεν θέλω να κάτσω σε μία καρέκλα. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και χρειάζεται αλλαγή γενιάς».

«Καμία χώρα δεν έχει μέλλον αν η νέα γενιά δεν ασχοληθεί με τα κοινά. Εχω το χρίσμα της παράταξης από την οποία προέρχομαι, αλλά η Κρήτη είναι ενιαία και θέλει έναν άνθρωπο να ασχολείται με τα προβλήματά της. Δεν χωρούν πολιτικές αγκυλώσεις».

«Εχω πολλούς στόχους και ένα όραμα. Θέλω να δώσω διαφορετικές προτεραιότητες από την υπάρχουσα αρχή. Θέλω να δώσω βάση στα σοβαρά προβλήματα υποδομών της Κρήτης, στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα. Θέλω να δούμε την Κρήτη ως ένα παγκόσμιο brand, να γίνει μία περιφέρεια πρότυπο. Είμαι 35 χρονών και θυμάμαι τις ίδιες υποδομές, τον ίδιο ΒΟΑΚ. Μόνο οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες και επενδύσεις έχουν αλλάξει».

«Στόχος μου είναι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, να ξεκολλήσει η Κρήτη από τη στασιμότητα των τελευταίων ετών. Η Κρήτη πρέπει να διεκδικεί τα μεγάλα έργα, δεν πρέπει να παρακαλάει. Από μένα θα έχετε ό,τι έχει στερηθεί η Κρήτη».

Το βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, ενώ η οικογένειά του κατάγεται από το Νέο Χωριό Αποκορώνου Χανίων. Σπούδασε στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, οικονομικής κατεύθυνσης του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος MBA στον Τουρισμό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων για θέματα Αναπτυξιακών προγραμμάτων και Τουρισμού, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον κλάδο της εστίασης. Από το 2014 είναι εκλεγμένος (πρώτος σε σταυρούς) Περιφερειακός Σύμβουλος και από το 2016 εκτελεστικός γραμματέας και συντονιστής της παράταξής του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΟ VOUCHER ERGASIA:

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<