Ο Γιώργος Παπαδάκης συγκινημένος, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (28-04-2025) ότι στο τέλος της σεζόν ο ίδιος θα σταματήσει από το «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Ο πολύπειρος παρουσιαστής, τόνισε φορτισμένος, ότι τα χρόνια έχουν περάσει και ο ίδιος δεν έχει τη δυναμική που τον χαρακτήριζε παλαιότερα.
Στο ξεκίνημα του επετειακού «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Το έκανε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, μπροστά σε συνεργάτες που είχε στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι θα αφήσει ελεύθερο το πεδίο στον ΑΝΤ1 να πάρει τις αποφάσεις του.
«Μέχρι τις 5 Ιουνίου θα με τρώτε στη μάπα. Μετά ο ΑΝΤ1 ας αποφασίσει για το “Καλημέρα Ελλάδα”». Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, έπεσε το σήμα τέλους της εκπομπής.