Κοπή της πίτας και ευχές στην Λότζια (VIDEO)

Κοπή της πίτας και ευχές στην Λότζια (VIDEO)

1 Ιανουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Ιανουαρίου 2020, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Λότζια, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.

Την τελετή ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου παιάνισε εορταστικές μελωδίες.

Αμέσως μετά , ο Δήμαρχος δήλωσε: «Το 2019 ήταν μια χρονιά, όπου η Ελλάδα άρχισε επιτέλους να βγαίνει από την δεκαετή οικονομική και κοινωνική κρίση, η οποία ταλαιπώρησε εκατομμύρια Έλληνες. Ταυτόχρονα όμως, η αυγή του 2020 βρίσκει την χώρα μας σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ειδικά όσον αφορά την σχέση της με την Τουρκία. Η συγκυρία απαιτεί εγρήγορση και ομοψυχία από όλους μας.

εύχομαι – και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ώστε – η νέα χρονιά να είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα για τον τόπο μας.

Το Ηράκλειο αλλάζει. Στον Δήμο Ηρακλείου, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αυτή η αλλαγή προς το καλύτερο, που πλέον έχει γίνει αντιληπτή από τους περισσότερους Ηρακλειώτες, να συνεχιστεί, και, εκεί που απαιτείται, να επιταχυνθεί.

Με προτεραιότητα στους ανθρώπους που έχουν περισσότερη ανάγκη, θα είμαστε δίπλα σας, δίπλα στους δημότες, με κάθε δυνατό τρόπο.
Διότι, όπως έχω πει κι άλλες φορές, όσο έχουμε ο ένας τον άλλο και όσο εξακολουθούμε να δείχνουμε πηγαία αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, τότε δεν έχουμε τίποτα και κανέναν να φοβηθούμε.
Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το 2020».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<