Συγκινητικό μήνυμα του Κρητικού Αρχιεπισκόπου (VIDEO)

Συγκινητικό μήνυμα του Κρητικού Αρχιεπισκόπου (VIDEO)

13 Ιανουαρίου 2020

Συγκινεί το μήνυμα του Κρητικού Αρχιεπισκόπου, κ. Μακάριου Γρινιεζάκη αναφορικά και με τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Αυστραλία.

Mε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο και κρατώντας ένα μικρό κοάλα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος με καταγωγή από το Ηράκλειο, ευχαρίστησε συγκεκριμένα όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του τις προηγούμενες ημέρες για βοήθεια.

«Παρακαλώ συνεχίστε, δώστε περισσότερο, αγαπήστε περισσότερο, έχετε ελπίδα και όλοι μαζί ως μια οικογένεια θα γινιουμς η αγάπη του Χριστού ο θεός να σας ευλογεί. Ο θεός να ευλογεί την Αυστραλία μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, για τη στήριξη όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου, η οποία αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για την ανακούφιση όσων έχασαν τα πάντα μέσα στην κόλαση των πυρκαγιών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<