voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Σέρρες: Καθηγήτρια Γυμνασίου καταδικάστηκε για βία σε βάρος 13χρονου μαθητή – Παρέμβαση του υπ. Παιδείας

    Δ. Μιχαηλίδου: Εγκαινιάζουμε στην Πεντέλη τον Χώρο Προσομοίωσης Σπιτιού για την προσαρμογή παιδιών σε θετές οικογένειες

    Δ. Μιχαηλίδου: Εγκαινιάζουμε στην Πεντέλη τον Χώρο Προσομοίωσης Σπιτιού για την προσαρμογή παιδιών σε θετές οικογένειες

    Μόνιμοι στη Πυροσβεστική: Ανοίγει ο δρόμος για 3.600 θέσεις εργασίας

    Πάνω από 1.500 κλήσεις δέχτηκε από προχθές η Πυροσβεστική, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική

    Κοξάκι: Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων στα παιδιά – Τα μέτρα πρόληψης από τον ΕΟΔΥ

    ΕΟΔΥ: 613 νέες εισαγωγές, 23 νέα σοβαρά κρούσματα και 7 θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Σέρρες: Καθηγήτρια Γυμνασίου καταδικάστηκε για βία σε βάρος 13χρονου μαθητή – Παρέμβαση του υπ. Παιδείας

    Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανάμεσα στα 500 κορυφαία παγκοσμίως

    Χρηματοδότηση ύψους 987.770,02 ευρώ για συντηρήσεις και επισκευές υποδομών του Πανεπιστημίου Κρήτης

    Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των ΚΕΣΥ από την Υφυπουργό Παιδείας

    Σοφία Ζαχαράκη: «Θα επεκτείνουμε το ψηφιακό φροντιστήριο σε όλο το Λύκειο»

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Σε 132 εκατ. ευρώ η ετήσια κρατική χρηματοδότηση των Πανεπιστημίων για το 2026

  • Θέσεις εργασίας
    Προσλήψεις συμβούλων στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας

    Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις στην Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

    ΣΤΑ.ΣΥ: Προχωρά σε 94 προσλήψεις – Αιτήσεις από 01/09

    Μόνιμες προσλήψεις στη ΣΤΑΣΥ: Από σήμερα οι αιτήσεις – Οι ειδικότητες

    Τα κριτήρια για το πρόγραμμα "Συν-Εργασία" τον Απρίλιο

    Προσλήψεις: Γίνεται υποχρεωτική η αναγραφή αμοιβής στις αγγελίες

    Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    ΔΥΠΑ: Πάνω από 300 επιχειρήσεις – περισσότερες από 8.000 ευκαιρίες απασχόλησης στην Ημέρα Καριέρας (23-24/01)

  • Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Προσοχή στα αναδρομικά του 2025 και στις βεβαιώσεις αποδοχών

    ΕΝΦΙΑ: Τα 18+1 μυστικά για να «κλειδώσετε» έκπτωση έως 20%

    Ποια ακίνητα γλίτωσαν την «κόκκινη κάρτα» από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

    Βραχυχρόνιες Μισθώσεις: Νέοι περιορισμοί το 2026 – Οι «κόκκινες» ζώνες του Μητρώου της ΑΑΔΕ

    Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία διαβούλευσης για τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

  • Εργασιακά

    ΔΥΠΑ: Ποιοι δικαιούνται επίδομα 758 ευρώ για 4 μήνες

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Πάνω από 8.000 ευκαιρίες απασχόλησης στην 50ή «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Από 26/01 ξεκινά το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έρχεται το νέο πρόγραμμα voucher έως 750 ευρώ

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έρχεται το νέο πρόγραμμα voucher έως 750 ευρώ

    ΣΕΒ: Mικρότερες αμοιβές και απασχόληση για τις γυναίκες στις ελληνικές επιχειρήσεις

    ΔΥΠΑ: Ξεκινά το πρόγραμμα για άνεργες μητέρες συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ – Μέσω gov.gr οι αιτήσεις

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Αρχίζει το πρόγραμμα για άνεργες μητέρες, συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα απασχόλησης για ειδικές ομάδες ανέργων

  • Πολιτική
    Όλγα Κεφαλογιάννη: “Χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα για τον τουρισμό, το 2023”

    Κεφαλογιάννη: «Έκανα χρήση της διάταξης, την ψήφισαν άλλοι 179 – Τα παιδιά μου αλλάζουν σπίτι κάθε δύο μέρες»

    Άρειος Πάγος: Εντολή για άμεση δράση εισαγγελέων και Αστυνομίας στα αγροτικά μπλόκα

    Τσιάρας προς εκπροσώπους των μπλόκων: Είναι η στιγμή της ευθύνης για όλους

    Υπουργείο Ανάπτυξης: Κατατέθηκε τροπολογία για τα ασφάλιστρα υγείας – Τι προβλέπει

    Θεοδωρικάκος: Οι φετινές αυξήσεις στα ιδιωτικά ασφάλιστρα Υγείας εκτιμούμε ότι θα είναι περιορισμένες – Διαφωνεί η αντιπολίτευση

    Κ. Μητσοτάκης: Στόχος μας δεν είναι οι αποσπασματικές λύσεις, αλλά ένα δίκαιο και διαφανές σύστημα αγροτικών ενισχύσεων

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Αυτοδιοίκηση

Γονείς και εκπαιδευτικοί στη Λότζια για τα προβληματα στην Παιδεία!

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
17/09/2020
σε Αυτοδιοίκηση

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η αρχή των κινητοποιήσεων για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς στο Ηράκλειο έγινε την περασμένη προχθες, όταν όπως έγραψε το voucerergasia.gr γονείς από τα σχολεία του Κοκκίνη Χανι, των Γουρνών και των Γουβών στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Οι κινητοποιήσεις αυτές θα έχουν και συνέχεια. Συμφωνα με πληροφορίες γονείς και δάσκαλοι θα συγκεντρωθούν σημερα έξω από τη Λότζια. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 1.30 μμ, ζητώντας τη λύση σε δύο βασικά ζητήματα: αφενός στο μπαχαλο με την πρόσληψη των καθαριστριών, αφετέρου στο θέμα με τη δίχρονη προσχολική απασχόληση, που επίσης είναι στον «αέρα».

Η συνεχεια θα δοθεί επισης την άλλη εβδομάδα οπότε και προγραμματίζεται μεγάλη κινητοποίηση στη ΔΥΠΕ Κρήτης με αίτημα, την εφαρμογή της διαδικασίας ελέγχου για τον κορωνοιο, σε όλο το εκπαιδευτικο προσωπικό, με έξοδα της Πολιτείας.
Το θέμα αυτό, θα τεθεί την ερχόμενη Δευτέρα γενική Συνέλευση μεταξύ των εκπαιδευτικών, προκειμένου να καθοριστούν όλες οι λεπτομερειες της κινητοποίησης.

Ενωση Συλλογων γονέων Ηρακλείου

ΣχετικάΆρθρα

Επιστροφή ενοικίου: Οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

Τρία ενοίκια «δώρο» θα πάρουν 50.000 εργαζόμενοι το 2025

22/12/2025
dialeimma-ergazomenwn-posi-wra

Έρευνα: Σε ποιες χώρες ζουν οι πιο ευτυχισμένοι εργαζόμενοι

20/10/2025

Ανακοίνωση της Ενωσης Συλλόγων γονέων Ηρακλείου:

«Ξεκίνησε τη Δευτέρα η λειτουργία των σχολείων με μεγάλη προχειρότητα, παραλείψεις και ελλείψεις σε σχέση με τους όρους υγιεινής και ασφάλειας, με ευθύνες τόσο από την πλευρά της Κυβέρνησης όσο και από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου.

Οι μάσκες φαίνεται να αποτελούν το μοναδικό εμπόδιο στην εξάπλωση του κορωνοϊού αφού τα παιδιά καλούνται να κάνουν μάθημα στιβαγμένα σε 25άρια τμήματα σε μικρές αίθουσες.

Η κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία δείχνει ότι Κυβέρνηση και Δήμος κατασπατάλησαν ότι χρόνο είχαν και είναι εντελώς απροετοίμαστοι μπροστά στο άνοιγμα των σχολείων. Είναι ενδεικτικές οι τζάμπο μάσκες και τα μίνι παγούρια που μοιράστηκαν στα παιδιά για την ποιότητα της προετοιμασίας αυτής.

Εκατοντάδες κενά εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, 25άρες τάξεις, αίθουσες που δεν πληρούν τα υγειονομικά κριτήρια, επικίνδυνα σχολικά κτίρια.

Οι συμβάσεις με τις καθαρίστριες δεν είχαν υπογραφεί μέχρι και την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να μείνουν κλειστά σχολεία (νηπιαγωγείο Φορτέτσας) ή γονείς και εκπαιδευτικοί να αναλαμβάνουν την καθαριότητα. Ακόμα όμως και αυτές που προσλήφθηκαν είναι ίδιες σε αριθμό με τις περυσινές με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο και επικίνδυνο σήμερα και εν μέσω πανδημίας και υγειονομικών περιορισμών να μην υπάρχει έγκαιρη τοποθέτηση τους και όχι μόνο αυτό αλλά να βγαίνει στο ραδιόφωνο ο καθ΄ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Αγγελάκης και συμφωνεί με την άποψη ότι είναι στις αρμοδιότητες των Συλλόγων Γονέων να βρουν και να πληρώσουν καθαρίστριες για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά! Είναι ωμή παραδοχή αδυναμίας του Δήμου και του κράτους να διασφαλίσουν τα στοιχειώδη για τα παιδιά μας. Είναι όμως και πολιτική επιλογή τόσο της Κυβέρνησης αλλά και του Δήμου που θέλει ένα δημόσιο σχολείο που θα είναι ακριβό και υποβαθμισμένο, που θα θεωρείται αυτονόητο ότι οι γονείς θα βάζουν συνεχώς το χέρι στην τσέπη.

Αυτό όμως που δείχνει ότι τα σχολεία είναι εντελώς ανοχύρωτα είναι η άρνηση του ΕΟΔΥ να διενεργήσει μαζικά τεστ στους δασκάλους του 2ου Δημοτικού Βουτών όπου υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εκπαιδευτικό και αντί αυτού να κλείσει το σχολείο, γεγονός που δείχνει ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα σχολεία είναι διάτρητα και δε διασφαλίζουν την υγεία των παιδιών και του λαού συνολικά. Δεν αποτελεί λύση να πληρώσει ο Δήμος, από λεφτά των δημοτών δηλαδή, ιδιώτες να διενεργήσουν τα τεστ, ούτε να κλείνουν προληπτικά τα σχολεία για 2 εβδομάδες. Δεν γίνεται κάθε φορά που υπάρχει κρούσμα σε σχολείο να κλείνει ή να μην ελέγχεται η διασπορά. Πρέπει να είναι ευθύνη του κράτους η μαζική διενέργεια με τεστ του συνόλου του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού και ιδιαίτερα στα σχολεία που υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Τέλος, εκατοντάδες γονείς συνεχίζουν να βρίσκονται σε απόγνωση με το αλαλούμ και το γαϊτανάκι ανευθυνότητας μεταξύ Δήμου και Κυβέρνησης για την Προσχολική Αγωγή. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να βρίσκονται μετέωροι για το τι θα κάνουν τα παιδιά τους με ότι αυτό συνεπάγεται για τον οικογενειακό προγραμματισμό. Απαιτούμε τώρα να βρεθεί λύση, κατάλληλοι χώροι που θα στεγάσουν τα προνήπια.

Οι γονείς συσπειρωμένοι στους Συλλόγους τους και την Ένωση Γονέων δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτή την κατάσταση. Μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές διεκδικούμε :

Επισκευή σχολείων-εξασφάλιση κατάλληλων χώρων, ώστε να διασφαλίζονται οι απαραίτητες αποστάσεις σε κάθε τάξη και η αποφασιστική μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη, ώστε κανένα τμήμα να μην έχει πάνω από 15 μαθητές.
Άμεση εκπόνηση σχεδίου για νέα σχολικά κτήρια, που να καλύπτουν τις ανάγκες για σχολική στέγη. Να σταματήσει το αίσχος με τα container και τις προκάτ αίθουσες που φυτρώνουν σαν μανιτάρια στις αυλές των σχολείων για την υλοποίηση της Υποχρεωτικής Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής.
Έκτακτο κονδύλι από τον κρατικό προϋπολογισμό, ώστε να προσληφθεί ο απαραίτητος αριθμός εκπαιδευτικών, που να ικανοποιεί την παραπάνω συνθήκη για περισσότερα τμήματα με λιγότερους μαθητές.
Κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικούς εδώ και τώρα. Μονιμοποίηση όλων των εκπαιδευτικών και του βοηθητικού προσωπικού που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση.
Εξασφάλιση όλου του απαραίτητου αριθμού μόνιμων εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων, ώστε να διασφαλίζονται οι υγειονομικοί όροι καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου.
Εξασφάλιση κονδυλίων στις σχολικές επιτροπές για την προμήθεια με το απαραίτητο υλικό (Μέσα Ατομικής Προστασίας, είδη καθαρισμού, αντισηπτικά κ.λ.π.)
Διενέργεια μαζικών επαναλαμβανόμενων τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και στους μαθητές, ώστε να υπάρξει άμεση παρέμβαση σε περίπτωση που χρειαστεί και να ελέγχεται η διάδοση του ιού.
Δημιουργία Σχολιατρικής Υπηρεσίας που θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο λειτουργίας των σχολείων αλλά και τη διαχείριση των κρουσμάτων.
Άμεση επανέναρξη του προγράμματος των σχολικών γευμάτων για όλα τα παιδιά με ευθύνη του Κράτους και χωρίς την εμπλοκή ιδιωτών.
Διασφάλιση των όρων για μαζική υλοποίηση του ολοήμερου προγράμματος στα δημοτικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 21/9 7μμ στο Δήμο Ηρακλείου, στη Λότζια.
Στηρίζουμε την κινητοποίηση του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αύριο, Πέμπτη 17/9 1.30μμ στην Πλατεία Λιονταριών.
Στηρίζουμε την κινητοποίηση που καλεί το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ 1.30μμ στην 7η ΥΠΕ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!»

Ετικέτες: εργαζόμενοιΛότζια

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Λιβάνιος: Έρχονται νέες μόνιμες προσλήψεις στους δήμους

    17 Δεκ 2025

  • Οι Δήμοι εκπέμπουν «SOS»: Οικονομική ασφυξία και θεσμική αβεβαιότητα

    7 Νοέ 2025

  • Σταύρος Αρναουτάκης: «Δεν είναι όλη η Κρήτη παραβατική, να παρέμβει η Πολιτεία»

    4 Νοέ 2025

  • Παύλος Μπαριτάκης: «82 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου και το μήνυμα της θυσίας των 461 ανθρώπων που εκτελέστηκαν, παραμένει ισχυρό και άσβεστο στη μνήμη μας»

    14 Σεπ 2025

  • Σχολικά είδη σε 1.500 μαθητές ευάλωτων οικογενειών από τον δήμο Αθηναίων

    12 Σεπ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 20 Αξιωματικών

    ΥΠΑΙΘΑ: Από 26/01 έως 06/02 οι αιτήσεις για το Λιμενικό Σώμα

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Έρχεται τεράστια αλλαγή στους γάμους και τις βαφτίσεις το 2026

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΔΥΠΑ: Επίδομα 300 ευρώ σε ανέργους – Δείτε ποιοι μπορούν να το λάβουν

    83 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Ποιοι πληρώνονται την Τρίτη 28/1

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΔΥΠΑ: Από 26/01 ξεκινά το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους

    28 shares
    Share 11 Tweet 7

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.