Τα έργα στην ατζέντα του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα – Tι θα συζητηθεί

Τα έργα στην ατζέντα του Περιφερειακού Συμβουλίου, σήμερα – Tι θα συζητηθεί

21 Φεβρουαρίου 2020

Έργα καλείται να συζητήσει, μεταξύ άλλων, σήμερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, στη συνεδρίαση που πραγματοποιείται στη 1.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο βασικό κορμό των θεμάτων που συζητούνται στο πλαίσιο των ερωτήσεων εντάσσονται τα ζητήματα σε σχέση με την επιβολή ή όχι διοδίων στον Βόρειο Οδικό Άξονα, το ζήτημα σύνδεσης της Μεσσαράς με το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλλι, καθώς κι ένα ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών άμεσης και βραχείας διαχείρισης συνεπειών για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

 
 
 
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Σε σχέση με τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες της Περιφέρειας Κρήτης αναμένεται να συζητηθεί η κατάρτιση του προϋπολογισμού, όπως και η κατάρτιση του προϋπολογισμού για κοινωνικές δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης.

Στα τεχνικά θέματα ακόμα το Περιφερειακό Συμβούλιο θα ασχοληθεί επίσης με την εργοταξιακή σήμανση για την επαρχιακή οδό νούμερο 28 στην περιοχή Περιστεράς στον δρόμο Ιεράπετρα – Σητεία, ενώ σε σχέση με τα ευρωπαϊκά προγράμματα αναμένεται να συζητηθεί η αποδοχή υλοποίησης του νέου ευρωπαϊκού έργου “Mountain Valorization through Interconnectedness and Green Growth” με ακρωνύμιο “MOVING”, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Horizon 2020.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<