Έρχεται αυριο η εξόφληση της βασικής ενίσχυσης και όχι μονο…

Έρχεται αυριο η εξόφληση της βασικής ενίσχυσης και όχι μονο…

15 Δεκεμβρίου 2020

Πιστώσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων επαγγελματιών αγροτών αναμένονται από την Τετάρτη 16 έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 οι οποίες θα αφορούν στο υπόλοιπο της βασικής ενίσχυσης, στο λεγόμενο «πρασίνισμα» και την εξισωτική αποζημίωση.

Μαζί – όπως γραφτηκε παραπάνω – θα πληρωθεί και το πρασίνισμα ενώ θα πληρωθούν ολόκληρη την επιδότηση όσοι δεν την έλαβαν με την προκαταβολή λόγω του ορίου των 250 ευρώ και με την εξόφληση την υπερκαλύπτουν.

Αυριο – καλώς εχόντων – θα παραληφθεί η δισκέτα με τους δικαιούχους για να πάει πρώτα στην Τράπεζα Πειραιώς. Σημειώνεται ότι τα χρήματα και στις υπόλοιπες τράπεζες θα μπουν σταδιακά με στόχο από την επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα από το μεσημέρι της Δευτέρας 21 του μήνα να ξεκινήσει και η πίστωση της εξισωτικής αποζημίωσης του 2020.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει στόχο σύμφωνα με πληροφορίες να ξεκινήσει τις πληρωμές με την ενιαία ενίσχυση και την εξόφληση της στους παραγωγούς που έχουν υποβάλλει ΟΣΔΕ.
Σε δεύτερη φάση και μεταξύ 20 και 23 Δεκεμβρίου θα πληρωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η έκτακτη ενίσχυση για τους παραγωγούς ελαιόλαδου στο πλαίσιο των μέτρων ενίσχυσης για τον κορωνοϊο.

Η εξισωτική αποζημίωση για το 2020 θα καταβληθεί παραμονές Χριστουγέννων με το ποσό να φτάνει τα 250 εκατ ευρω.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<