voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 25,6% σημείωσαν οι υιοθεσίες το 2025

    myEOPYY: η νέα εφαρμογή που φέρνει στην τσέπη κάθε ασφαλισμένου την διαχείριση της υγείας του

    Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία των διαχειριστών της ΜΚΟ “Παιδική Χαρά”

    Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες

  • Εκπαίδευση

    Η ΠΑΣΠ διαψεύδει δημοσιεύματα για εμπλοκή μελών της σε επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

    Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ: Πότε αρχίζουν οι ενστάσεις

    Υπ. Παιδείας: Χρηματοδότηση του ΕΚΠΑ για την ενίσχυση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των υποδομών του

  • Θέσεις εργασίας

    Πάνω από 600 προσλήψεις ετοιμάζουν οι τράπεζες για το 2027

    ΥΠΕΣ: Εγκρίθηκαν 160 προσλήψεις σε Δήμους και ΔΕΥΑ

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ: Πότε αρχίζουν οι ενστάσεις

    ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Έως 16/11 οι αιτήσεις για 3.262 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

  • Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Eπεκτείνεται η ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης αποθεμάτων – Tι αλλάζει για τις επιχειρήσεις

    ΕΦΚΑ: Πώς θα βγαίνουν στη σύνταξη οι δημόσιοι υπάλληλοι

    Επίδομα θέρμανσης: Έως 1.560 ευρώ στους δικαιούχους – Πότε ανοίγει το myΘέρμανση

    “Εκτοξεύτηκε” στο 5,8% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

  • Εργασιακά

    ΕΦΚΑ: Πώς θα βγαίνουν στη σύνταξη οι δημόσιοι υπάλληλοι

    Μισθοί: Το σενάριο για αύξηση έως 40 ευρώ από το 2027

    Συντάξεις Δεκεμβρίου 2026: Οι δύο ημερομηνίες πληρωμής από τον ΕΦΚΑ

    δώρο Χριστουγέννων

    Δώρο Χριστουγέννων ΔΥΠΑ 2026: Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται και πώς υπολογίζεται

  • VOUCHER

    Δ. Μιχαηλίδου: Αυξάνουμε κατά 10% την αξία των vouchers για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Παπαστεργίου: Τα επόμενα ψηφιακά έργα έως τις εκλογές – Τι αλλάζει στο gov.gr, πότε ξεκινά ο «Δαίδαλος» και ποιοι θα έχουν πρόσβαση

    Υπουργικό Συμβούλιο: Ο κυβερνητικός οδικός χάρτης έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

    Κυρ. Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας

    Χανιά: Θετικός ο Άδ. Γεωργιάδης στην επέκταση του Κέντρου Υγείας Βάμου – Επαναπροκήρυξη θέσεων για τη στελέχωση

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Αγροτικά

Γεωργαντάς: Έρχονται ενισχύσεις 90 εκατ. ευρώ στην κτηνοτροφία

από Σταύρος Καραΐνδρος
28/08/2022
σε Αγροτικά

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέο πακέτο στήριξης της κτηνοτροφίας ύψους €90 εκατ. ετοιμάζεται να ανακοινώσει στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα Cretalive ο Υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις επισημαίνει ότι ο κατάλογος μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες στήριξης που υπάρχουν στην παραγωγή και στην εμπορική διάθεση κάθε προϊόντος.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τους εργάτες γης επισημαίνει ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και γίνονται προσπάθειες “με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε στην επίλυσή του”.

Τέλος διαβεβαιώνει ότι η διατροφική επάρκεια στην Ελλάδα είναι εξασφαλισμένη.

ΣχετικάΆρθρα

Γεωργαντάς: Ανοίγουμε τον δρόμο σε μια σύγχρονη αγροτική οικονομία

15/12/2022

Γεωργαντάς: Μέσω de minimis η στήριξη των σταφιδοπαραγωγών

07/12/2022

Αγαπητέ κύριε Γεωργαντά, τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα καταγράφεται μείωση του ζωικού κεφαλαίου, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι. Είναι στον προγραμματισμό του ΥΠΑΑΤ η περαιτέρω ενίσχυσή τους;

Είναι αληθές πως συνολικά η ζωική παραγωγή στη χώρα μας απαιτεί επιπλέον στήριξη στη δύσκολη αυτή περίοδο λόγω της εξωγενούς κρίσης. Ήδη έχουν διατεθεί στοχευμένα για την κτηνοτροφία 50 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους. Μέσω της δυνατότητας που μας έδωσε η ΕΕ για μεταφορά πόρων από τον πυλώνα ΙΙ του ΠΑΑ, τις επόμενες ημέρες θα ενισχύσουμε την κτηνοτροφία με επί πλέον περίπου 90 εκατ. ευρώ. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου.

Σε τι ποσοστό ανέρχονται οι αυξήσεις που καταγράφονται στα αγροεφόδια;

Επιπτώσεις στην πρωτογενή παραγωγή δεν προκαλεί μόνο ο πόλεμος, αλλά και η ενεργειακή και, κυρίως, η κλιματική κρίση. Οι επιπτώσεις είναι πολλαπλές.

Υπάρχει σημαντική αύξηση του κόστους παραγωγής όλων των προϊόντων φυτικής παραγωγής, λόγω αύξησης κυρίως του κόστους λιπασμάτων και ενέργειας. Μη ξεχνάμε ότι η Ουκρανία και η Ρωσία ήταν οι βασικές χώρες παραγωγής πρώτων υλών για λιπάσματα.

Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στον τομέα της ελληνικής κτηνοτροφίας λόγω της εφαρμογής των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας, εντοπίζονται κυρίως στην αύξηση των βασικών εισροών που διαμορφώνουν το κόστος παραγωγής, όπως είναι η ενέργεια, οι τιμές των ζωοτροφών και οι τιμές των λιπασμάτων.

Υπήρξε απροσδόκητη αύξηση του λειτουργικού κόστους της επαγγελματικής αλιείας ως αποτέλεσμα, της διατάραξης των αγορών και της αύξησης της τιμής των καυσίμων. Από το 2ο εξάμηνο του 2021 παρατηρήθηκαν ανατιμήσεις στο κόστος της ενέργειας και των μεταφορών που παρέσυραν και όλες τις υπόλοιπες εισροές της παραγωγικής διαδικασίας (πρώτες ύλες ιχθυοτροφών, οξυγόνο, ιχθυοκιβώτια, μεταφορές) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσθετο κόστος παραγωγής που μέχρι σήμερα ανέρχεται τουλάχιστον σε 25%.

Ο αποκαλούμενος «πολεμικός» πληθωρισμός προκαλεί έμμεσες καθυστερήσεις στις διαδικασίες ανάθεσης και υλοποίησης των δημοσίων συμβάσεων και κατά συνέπεια και στην υλοποίηση των εγγειοβελτιωτικών έργων.

Η κυβέρνηση από την αρχή της κρίσης λαμβάνει συνεχώς μέτρα στήριξης του πρωτογενούς τομέα. Παρακολουθεί την εξέλιξη της κρίσης και θα είναι συνεχώς στο πλευρό των παραγωγών. Επιβάλλεται και για οικονομικούς αλλά και για κοινωνικούς λόγους.

Τι σκοπεύετε να κάνετε με το ΦΠΑ στα αγροεφόδια;

Όπως γνωρίζετε, η κυβέρνηση έχει ήδη προχωρήσει σε μόνιμη μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στο 6% για τα λιπάσματα και τις ζωοτροφές. Η ΕΕ με τη δημοσίευση της οδηγίας 2022/542, δίνει τη δυνατότητα στις εθνικές κυβερνήσεις να προχωρήσουν από το 2025, στην καθιέρωση σε μόνιμη βάση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Η κυβέρνηση συνυπολογίζοντας τα δημοσιονομικά δεδομένα προχωρεί στη διαμόρφωση πολιτικών μείωσης της φορολογίας στο σύνολο των αγροεφοδίων και εξετάζουμε ήδη αντίστοιχες επιπλέον μειώσεις προκειμένου να στηρίξουμε περαιτέρω την αγροτική παραγωγή.

Αναφορικά με την μείωση του ΦΠΑ στο ζωοτροφικό σιτάρι υπήρξαν παράγοντες της αγοράς που επισημαίνουν ότι η μείωση δεν είναι αρκετή. Τι απαντάτε σε αυτό;

Κάθε μέτρο που λαμβάνεται και έχει σχέση με τη φορολογία και αφορά τον πρωτογενή τομέα, αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας του ΥπΑΑΤ με το υπουργείο Οικονομικών, καθώς συνυπολογίζονται οι δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας. Η έξοδός μας από την ενισχυμένη εποπτεία και η θετική εξέλιξη των δημοσιονομικών, παρά την παγκόσμια ενεργειακή κρίση, δίνει τη δυνατότητα να επανεξετασθεί κάθε δίκαιο αίτημα για μείωση του ΦΠΑ.

Tι συμβαίνει με την επιδότηση του πετρελαίου κίνησης; Έχουν αποκλειστεί αγροτικά οχήματα και γιατί;

Η κυβέρνηση υλοποιεί τη δέσμευσή της για επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Ήδη οι αγρότες που υπέβαλαν δήλωση ΟΣΔΕ για το 2022, κατέθεσαν αίτηση για επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου, στην ειδική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό. ΤΟ ΦΕΚ για την πληρωμή τους έχει ήδη εκδοθεί. Το καταβλητέο ποσό – συνολικά θα δοθούν 70 εκατ. ευρώ- υπολογίζεται με βάση την αξία αυτών των αγορών του 6μήνου, και με ανώτατο όριο συντελεστή ανά στρέμμα για κάθε καλλιέργεια ή εκτροφή, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στη δήλωση ΟΣΔΕ του 2021. Παράλληλα οι αγρότες, επωφελούνται και από τα μέτρα που αφορούν τον γενικό πληθυσμό και έχουν για οχήματά τους μείωση του κόστους κατά 12 λεπτά στην αντλία.

Τι θα περιλαμβάνουν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις;

Η συνδεδεμένη ενίσχυση χορηγείται μόνο σε τομείς ή περιφέρειες του κράτους μέλους της ΕΕ όπου συγκεκριμένα είδη γεωργικής δραστηριότητας ή συγκεκριμένοι γεωργικοί τομείς αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες και είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για οικονομικούς, κοινωνικούς ή περιβαλλοντικούς λόγους. Το εργαλείο αυτό συνεισφέρει στην αντιμετώπιση δυσκολιών μέσω της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας, της βιωσιμότητας ή της ποιότητας και μπορεί στο πλαίσιο αυτών να χορηγηθεί σε τομείς και προϊόντα ή σε συγκεκριμένες μορφές γεωργικής δραστηριότητας. Δεδομένης της ιστορικότητας των προϊόντων που συμπεριλαμβάνονται στις συνδεδεμένες αλλά και των νέων διαμορφωμένων δεδομένων και συνθηκών, στις συζητήσεις και την επικοινωνία που έχουμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιδιώκεται το καλύτερο δυνατόν πλαίσιο και λίστα, με βάση την τεκμηρίωση που απαιτείται και σας ανέλυσα προηγουμένως.

Η Κρήτη ειδικά ζητά η σταφίδα και το ελαιόλαδο να είναι συνδεμένα προϊόντα, υπάρχει κάτι επ’ αυτού;

Όπως σας ανέφερα, το καθεστώς των συνδεδεμένων υπάρχει για να ενισχύονται προϊόντα που δεν έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν όσο θα επιθυμούσαμε και χρειαζόμαστε και για τα οποία πρέπει να στηριχθούν οι παραγωγοί τους, για πολλούς συγκεκριμένους λόγους. Απαιτείται πάντοτε τεκμηρίωση δεδομένων. Με αυτή τη λογική όλες οι χώρες στηρίζουν συγκεκριμένα προϊόντα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ο κατάλογος των συνδεδεμένων μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες στήριξης που υπάρχουν στην παραγωγή και στην εμπορική διάθεση κάθε προϊόντος. Αυτή η λογική, για αύξηση της ποσότητας παραγωγής σε μια κρίσιμη περίοδο, μας οδήγησε να ζητήσουμε την ένταξη στις συνδεδεμένες ενισχύσεις του αραβόσιτου και του μαλακού σίτου, με στόχο την μείωση της εξάρτησής μας από ξένες αγορές. Αλλά καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για προϊόντα των οποίων η εμπορική αξία ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο ή για να ενισχυθούν οι παραγωγοί τους και να επιτύχουν καλύτερες εμπορικές τιμές ή μείωση του κόστους παραγωγής. Για αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να ακολουθηθούν άλλες μέθοδοι, όπως ο συνεργατισμός, ή να χρησιμοποιηθούν άλλα αναπτυξιακά και χρηματοδοτικά εργαλεία ενίσχυσης.

Αγαπητέ κύριε Γεωργαντά, εδώ και αρκετό καιρό παρατηρείται όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα το ζήτημα έλλειψης εργατικών χεριών, θέμα το οποίο έθεσαν υπόψη σας και μέλη του ΣΕΒΤ κατά την τελευταία συνεδρίαση. Πως μπορεί η Πολιτεία να συμβάλλει στην λύση αυτού του προβλήματος, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου κεφαλαίου προέρχεται από ξένες χώρες;

Το ΥπΑΑΤ, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην επίλυση, σε μεγάλο βαθμό, του προβλήματος.

Πρόσφατα η Βουλή ψήφισε ρύθμιση που προβλέπει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας εργασίας για πέντε χρόνια. Η ρύθμιση ήλθε συμπληρωματικά σε ένα πλαίσιο διακρατικών συμφωνιών που η κυβέρνηση προσπαθεί να συνάψει με χώρες που μπορούν να τροφοδοτήσουν την Ελλάδα με εργατικό δυναμικό.

Η αναμόρφωση του Κώδικα Μετανάστευσης αλλά και η εφαρμογή διμερών συμφωνιών αναμένεται να εισφέρουν στην αγροτική οικονομία τα επόμενα έτη, σταθερό αριθμό εργατικού δυναμικού με τρόπο θεσμικά οργανωμένο, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγροτικής οικονομίας.

Με την τελευταία ρύθμιση του ΥπΑΑΤ:

* Δίνεται η δυνατότητα παραμονής και εργασίας στην αγροτική οικονομία πολιτών τρίτων χωρών που βρίσκονται ήδη στη χώρα και δεν έχει ρυθμιστεί το καθεστώς διαμονής τους.
* Εντάσσονται στην κατά παρέκκλιση διαδικασία του άρθρου 16 του Ν. 4783/2021, για την οποία λειτουργεί ήδη ηλεκτρονική πλατφόρμα.
* Αφορά 3 μήνες με δυνατότητα παράτασης για άλλους 3.
* Ενισχύεται η διαλειτουργικότητα μεταξύ των δημόσιων φορέων για την απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών.

Στόχος της διάταξης είναι:

* Η άμεση αντιμετώπιση της αυξημένης ζήτησης εργατών γης στον κλάδο της αγροτικής οικονομίας.
* Η διασφάλιση της αγροτικής παραγωγής και η ενίσχυση των αγροτοκαλλιεργειών.
* Η απρόσκοπτη τροφοδότηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και η αποτροπή του κινδύνου έλλειψης εποχικών αγροτικών προϊόντων.
* Επίσης, αντιμετωπίζεται και το φαινόμενο της αδήλωτης εργασίας.

Το ΥπΑΑΤ σε συνεργασία με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, αναζητούν λύσεις γιατί αναγνωρίζουμε το πρόβλημα και θέλουμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε στην επίλυσή του.

Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας; Κινδυνεύει η Ελλάδα από επισιτιστική κρίση;

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση, η κυβέρνηση προχώρησε δυναμικά. Η διατροφική επάρκεια στην Ελλάδα είναι εξασφαλισμένη.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, το ΥπΑΑΤ εφαρμόζει συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο είναι σε εξέλιξη.

Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία της διατροφικής αλυσίδας, λειτουργεί κανονικά έχοντας αντικαταστήσει τις εισαγωγές από τις εμπόλεμες χώρες, με εισαγωγές από άλλες ευρωπαϊκες χώρες. Η κύρια παραγωγός χώρα που μας προμηθεύει μαλακό σιτάρι για παράδειγμα, είναι η Βουλγαρία.

Επίσης με την υποχρεωτική, ανά πενθήμερο, καταγραφή των αποθεμάτων στον ιδιωτικό τομέα, περιορίζουμε τα φαινόμενα αισχροκέρδιας.

Στόχος μας είναι η αύξηση της εγχώριας παραγωγής. Στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια με την ένταξη μαλακού σίτου και αραβόσιτου στις συνδεδεμένες ενισχύσεις και τη διασφάλιση χρήσης των εκτάσεων που έχουν μπει σε πρόγραμμα αγρανάπαυσης, χωρίς να χαθούν για τους παραγωγούς τα προνόμια του προγράμματος.

Επαγρυπνούμε, κάνοντας συνεχώς ελέγχους και παρακολουθούμε την εξέλιξη του προβλήματος.

Πηγή: Cretalive.gr

Ετικέτες: γιώργος γεωργαντάς
Σεμινάρια ξένων γλωσσών για ενήλικες
Λογιστικό Γραφείο Μποτζάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • meizon-thema-plhrwmes-agrotwnΈως τις 19 Φεβρουαρίου 2027 η τοποθέτηση ηλεκτρονικών βώλων στις εκτροφές άνω των 900 ζώων

    3 Νοέ 2026

  • κηπευτικάΑγρότες: Πότε είναι η επόμενη πληρωμή για την Βασική Ενίσχυση

    3 Νοέ 2026

  • ΑΑΔΕ: Πληρώθηκαν 7,8 εκατ. ευρώ σε 19.819 αγρότες για τη βασική ενίσχυση του 2026 – Έως τις 30 Νοεμβρίου η επόμενη προκαταβολή

    2 Νοέ 2026

  • Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες στις λαϊκές αγορές

    1 Νοέ 2026

  • ΑΑΔΕ: Πληρώνονται 33,9 εκατ. ευρώ σε 117.198 αγρότες για την επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου

    30 Οκτ 2026

webinar.edu.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Δώρο Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Κώστας Τσιάρας: Στα 250 ευρώ το ανώτατο ποσό η αποζημίωση για κάθε ζώο που θανατώθηκε

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Ελαιόλαδο: «Τσεπώνουν» καθαρό κέρδος 20% στην τιμή που επιβάλλουν τα σούπερ μάρκετ

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΔΥΠΑ: Άρχισαν οι ενστάσεις για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
Σεμινάριο για το Airbnb

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.