ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πάγωσαν» οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πάγωσαν» οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση

18 Ιανουαρίου 2021

Ενώ είχε ανακοινώθεί ότι στις 12 Ιανουαρίου ξεκινα η διαδικασία για την υποβολή ενστάσεων για την εξισωτική αποζημίωση από τους χιλιάδες αγρότες που αποκλείστηκαν, στις 15 Ιανουαρίου ήρθε η ανακοίνωση για το «πάγωμα» της διαδικασίας!

Αιτία, συμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ τα… τεχνικά προβληματα. Συμφωνα με τον Οργανισμό θα υπαρξει νέα ανακοίνωση για την ενημερωση των αγροτών, μεσα από την οποία θα οριστεί νεα ημερομηνία!

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω  τεχνικών προβλημάτων στο Πληροφοριακό Σύστημα για την υποβολή ενδικοφανών προσφυγών πληρωμής του Μέτρου 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» του ΠΑΑ 2014-2020  το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στην από 24.12.2020 ανακοίνωση του Οργανισμού σχετικά με την καταβολή ενισχύσεων του Μέτρου 13 παύει να ισχύει. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους με την έκδοση νέας ανακοίνωσης για τον ορισμό  νέας ημερομηνίας έναρξης και λήξης υποβολής ενδικοφανών προσφυγών πληρωμής 2020, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 της υπ΄ αριθ. 562/93601/25.04.2019 ΥΑ (ΦΕΚ 1641/Β΄/13.05.2019) όπως ισχύει».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<