Ευτυχώς που ήρθε ο Σπίρτζης να ξεκολλήσουμε από το μποτιλιάρισμα…

Ευτυχώς που ήρθε ο Σπίρτζης να ξεκολλήσουμε από το μποτιλιάρισμα…

16 Απριλίου 2019

Παραδόθηκε, επιτέλους, στην κυκλοφορία ο δρόμος Γούρνες-Χερσόνησος. Το πολύπαθο έργο που ταλαιπώρησε τους οδηγούς, ειδικά τις τελευταίες μέρες όπου το μποτιλιάρισμα στο κομμάτι της εισόδους στις Γούβες ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Το έργο ήταν έτοιμο, θα μπορούσε ήδη να έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία, αλλά θέλαμε τις δηθενιές μας. Το έχει ο λαός μας. Φρου-φρου κι αρώματα και κορδέλες. Περιμέναμε τον κ.Σπίρτζη να ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να γίνει επίσημη παράδοση. Ηρθε ο υπουργός, γέμισε το πλάνο με ομπρέλες για να μη μας βραχεί (σε μία καλτ, βγαλμένη από τα 80s, εικόνα) και όλα καλά. Από το μεσημέρι της Τρίτης τέρμα η ταλαιπωρία.

Τώρα θα έρθει και ο Αλέξης Τσίπρας. Λογικό. Σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε. Θα κατέβει να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ και άλλα αναπτυξιακά έργα. Πριν από αυτό, περιμένουμε και την ολοκλήρωση των εργασιών του δρόμου της Μεσαράς (λένε ότι θα έχουν τελειώσει πριν το Πάσχα).

Φίλε οδηγέ, τέρμα το μαρτύριο σου (κατά το «φίλε οδηγέ έβαλες Φλας στην μπαταρία;» που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση). Ευτυχώς προλάβαμε τη φουλ τουριστική σεζόν. Πάμε τώρα για τα άλλα, τα επόμενα, τα μεγαλύτερα. Με Σπίρτζη ή χωρίς. Με Τσίπρα ή χωρίς. Μήπως δει και η Κρήτη άσπρη μέρα στο οδικό της δίκτυο.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<