Πορεία σε δύσβατο μονόδρομο

Πορεία σε δύσβατο μονόδρομο

18 Φεβρουαρίου 2019

Η πορεία μας είναι προδιαγεγραμμένη, δεν υπάρχουν περιθώρια για αποκλίσεις. Οι οικονομικές, ιστορικές και κοινωνικές συντεταγμένες είναι αυστηρά προκαθορισμένες. Μας καλούν να μετοικίσουμε από το κόσμο των ψευδαισθήσεων στη σκληρή πραγματικότητα.

Είναι επίπονο το κακοτράχαλο μονοπάτι που πρέπει να διαβούμε, αλλά είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στη λεωφόρο της ασφάλειας και της προοπτικής για την επίτευξη των οικονομικών και κοινωνικών στόχων.

Τα μέτρα που έρχονται είναι το απαραίτητο οξυγόνο που θα χορηγήσει η Κυβέρνηση στους απογυμνωμένους πολίτες για να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους.

Είναι οξυγόνο στη διόρθωση της μισθολογικής «υπότασης», που βιώνουν χιλιάδες νέοι εργαζόμενοι. Είναι οξυγόνο για τους άνεργους η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οξυγόνο είναι επίσης κάθε κοινωνικό μέτρο που ανακουφίζει τους πολίτες.

Τέλος, η επιδίωξη δημιουργίας ευνοϊκού κλίματος για την έξοδο της χώρας στις αγορές με καλύτερους όρους. Η θητεία αυτής της Κυβέρνησης ολοκληρώνεται σε μερικούς μήνες και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα οδηγήσουν με υπευθυνότητα και συνέπεια τη χώρα αύριο σε ανάπτυξη και ευημερία;

Εδώ η ευθύνη πέφτει στους ώμους μας, πρέπει να επιστρατεύσουμε τη μνήμη μας, τις εμπειρίες μας και την κρίση μας, με στόχο οι επιλογές μας να είναι οι καλύτερες δυνατές, ώστε η πορεία της κοινωνίας ολόκληρης να είναι διασφαλισμένη.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<