voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Πέθανε ο ηθοποιός Τσακ Νόρις

    Πέθανε ο ηθοποιός Τσακ Νόρις

    Αντιδράσεις για τους «κόφτες» του ΕΟΠΥΥ στις διαγνωστικές εξετάσεις – Τι αλλάζει

    Στο ΣτΕ προσέφυγαν γονείς μαθητών εσπερινών λυκείων για τη βάση εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

    ΣτΕ: Τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να υιοθετούν παιδιά – Συνταγματικός ο γάμος

    Στον ανακριτή σήμερα ο σταθμάρχης της Λάρισας, για την τραγωδία στα Τέμπη – Στους 42 οι νεκροί

    Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα, 23 Μαρτίου, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη

  • Εκπαίδευση
    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής παρόχων πιστοποίησης για το νέο πρόγραμμα

    Ζαχαράκη: Δωρεάν ψηφιακό Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας από το 2026-2027, για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου

    ΔΟΕ: Δίωρη στάση εργασίας στις 26/03

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Ζαχαράκη: Τον Μάιο ολοκληρώνεται η διαδικασία πιστοποίησης για το ΙΒ στα 13 δημόσια σχολεία – Tι είπε για τις Πανελλαδικές

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 2Γ/2024: Στις 1-2/4 η διεξαγωγή εξέτασης ορθοφωνίας από πίνακα επιλαχόντων

    ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Άρχισε η διαδικασία υποβολής ενστάσεων για 123 θέσεις στο ΕΑΠ

    ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 123 θέσεις στο ΕΑΠ

    Προσλήψεις 25 ατόμων στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής

    Προσλήψεις 25 ατόμων στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Κατατέθηκαν 24.408 αιτήσεις για 1.696 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

  • Οικονομία
    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    ΕΦΚΑ: To σχέδιο για την απονομή 232.000 νέων συντάξεων, εφάπαξ και επιδομάτων

    Έως σήμερα οι αιτήσεις για για 46 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα

    Εθνική Τράπεζα: Διευκρινίσεις για τη νέα εποχή στις τραπεζικές συναλλαγές

    Market Pass 2: Στις 15/09 ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

    Market Pass: Ποιο το δικαιούνται και πώς θα πάρουν αναδρομικά

    Τα 75 εισοδήματα και επιδόματα που θα σταλούν στην ΑΑΔΕ

    Φορολογικές δηλώσεις 2026: Η ΑΑΔΕ στέλνει emails με τα SOS για τις προσυμπληρωμένες δηλώσεις

  • Εργασιακά
    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    ΕΦΚΑ: To σχέδιο για την απονομή 232.000 νέων συντάξεων, εφάπαξ και επιδομάτων

    Μητσοτάκης: Μήνυμα τις επόμενες ώρες για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης

    ΔΥΠΑ: Μέχρι την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, οι αιτήσεις για 3.000 θέσεις εργασίας

    ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 5,9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Φεβρουάριο 2026 σε σχέση με πέρυσι

    Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε λιανικό εμπόριο και βιομηχανία από 1η Ιανουαρίου

    Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ – Voucher 750 ευρώ: Τελευταία ευκαιρία για ενστάσεις

    Έρχεται σύντομα voucher για φθηνό leasing

    Δ. Μιχαηλίδου: Αξιοπρέπεια στην επισιτιστική βοήθεια με το νέο σύστημα vouchers – Στήριξη οικογένειας με τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    ΔΥΠΑ: 143 εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής τον Φεβρουάριο

    ΔΥΠΑ – Voucher εργαζομένων 750 ευρώ: Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων

  • Πολιτική
    Μητσοτάκης: Μήνυμα τις επόμενες ώρες για το οικονομικό πακέτο στήριξης για την ακρίβεια

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης

    Χανιά: Τα πορίσματα του ΕΛΓΑ για τον καύσωνα του Ιουνίου 2024

    Τσιάρας: Σε αυτή τη φάση δεν προκρίνεται πλαφόν στα λιπάσματα, αλλά ενισχύσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους

    Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε λιανικό εμπόριο και βιομηχανία από 1η Ιανουαρίου

    Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους

    Θεοδωρικάκος: Έως τις 30 Ιουνίου θα διαρκέσει το πλαφόν στα καύσιμα

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εκλογές

Σκέρτσος: Πρέπει να γίνει ντιμπέιτ με τα κόμματα που μετέχουν στη Βουλή

από Νίκος Μοναστηριώτης
24/04/2023
σε Εκλογές, Πολιτική

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Στόχος μας είναι η σύγκριση και όχι η σύγκρουση, η διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού διαλόγου χωρίς τοξικότητα αλλά με εστίαση στα αποτελέσματα των πολιτικών μας που έκαναν καλύτερη τη ζωή των πολιτών τα τελευταία χρόνια αλλά και στα πεδία εκείνα πολιτικής που υπάρχει ακόμη υστέρηση και απαιτείται να γίνουν άλματα» τόνισε στην εισήγησή του κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ‘Ακης Σκέρτσος.

«Η επιμονή στην τεκμηρίωση δεν είναι κάποια τεχνοκρατική εμμονή αντίθετα αποτελεί δείγμα αναβάθμισης του πολιτικού διαλόγου. Διότι ότι δεν μετριέται δεν μπορεί να αξιολογηθεί στην πραγματική του βάση. Αυτό βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που εμείς αποκαλούμε πολιτική με απτά αποτελέσματα αλλά και πολιτικός διάλογος ουσίας» πρόσθεσε.

Για την επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων από το Σουδάν είπε ότι με εντολή του πρωθυπουργού εστάλησαν χθες δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας μαζί με στελέχη των ειδικών δυνάμεων στην Αίγυπτο προκειμένου να μετάσχουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελλήνων πολιτών. «Το υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με την Γαλλία και την Ιταλία ανακοίνωσε ότι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια 12 Έλληνες και μέλη των οικογενειών του, ανάμεσα και οι δύο τραυματίες ομογενείς από την Ελλάδα. Επιπλέον μια ομάδα από 11 πολίτες ελληνικής καταγωγής και ελληνικού ενδιαφέροντος έχει φτάσει στο Τζιμπουτί αργά τα μεσάνυχτα. Για τις εξελίξεις ενημερώνεται συνεχώς ο πρωθυπουργός. Η κατάσταση στο Σουδάν θα τεθεί σήμερα ως πρώτο θέμα στο Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων με δική μας παρέμβαση» σημείωσε υπογραμμίζοντας ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για την απομάκρυνση με ασφάλεια όλων των ομογενών από την φλεγόμενη χώρα.

Επίσης επισήμανε ότι με βάση των στοιχείων που ανακοίνωσε η Eurostat την Παρασκευή το 2022, μια πολύ δύσκολη χρονιά, η χώρα μας πέτυχε όχι μόνο να μηδενίσει το δημοσιονομικό έλλειμμα αλλά και να καταγράψει μικρό πρωτογενές πλεόνασμα της τάξης του 0,1% παρά το γεγονός ότι τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας ήταν από τα πιο γενναιόδωρα στην Ευρώπη. «Η επίδοση αυτή είναι αποτέλεσμα της διπλάσια του ευρωπαϊκού μέσου όρου ανάπτυξης της οικονομίας που έφερε πρόσθετα έσοδα στα δημόσια ταμεία επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη δημοσιονομική βελτίωση στην Ευρώπη μετά την πανδημία» είπε και διερωτήθηκε τι έχουν να πουν για αυτά τα αποτελέσματα όσοι προέβλεπαν δημοσιονομικό εκτροχιασμό και υιοθετούν και σήμερα ένα καταστροφικό αφήγημα για την οικονομία.

ΣχετικάΆρθρα

Άκης Σκέρτσος: Καλύτερη προοπτική για τον οικογενειακό προϋπολογισμό κάθε νοικοκυριού

24/11/2024

Άκης Σκέρτσος: «Ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί στα 950 ευρώ ως το 2027»

01/11/2024

«Και για να έχουμε μέτρο σύγκρισης να αναφέρω ότι μεγάλες και εύρωστες οικονομίες όπως η Γερμανία σημείωσαν έλλειμμα της τάξης του 1,1% η Γαλλία 2,8% και η Ιταλία 3,6%» σημείωσε και συμπλήρωσε «επί της θητείας μας το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 29 δις ευρώ από το 2018 και το δημόσιο χρέος μειώθηκε κατά 35 μονάδες περισσότερο από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης πάρα το γεγονός ότι τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας ήταν από τα πιο γενναιόδωρα στην Ευρώπη. Τα καλά αποτελέσματα που πετύχαμε όλοι μαζί, επιχειρήσεις, νοικοκυριά, κράτος και κυβέρνηση οδήγησαν τον οίκο S&P να αναβαθμίσει σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας που απέχει μόλις ένα σκαλοπάτι από την επενδυτική βαθμίδα. Αυτός είναι και ο εθνικός μετεκλογικός στόχος για τον οποίο εργαζόμαστε από την πρώτη μέρα εκλογής μας και σημαίνει φθηνότερο δανεισμό».

«Χρειάζεται πολύ θράσος ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα βαρούσε τα νταούλια και δήθεν θα χόρευαν οι αγορές να μας εγκαλεί για την επενδυτική βαθμίδα. Πάντως ξανακλείνοντας τις τράπεζες με την προοδευτική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-Βαρουφάκη όπως απειλεί ο εκ νέου δυνάμει κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο πράγμα που πρέπει να περιμένουμε είναι η επενδυτική βαθμίδα» υπογράμμισε ο κ Σκέρτσος.

Επίσης αναφέρθηκε στις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης που αφορά στη δημόσια υγεία και στα δημόσια έργα που έχουν δρομολογηθεί την τετραετία.

Α. Σκέρτσος: Πρέπει να γίνει ντιμπέιτ με τα κόμματα που μετέχουν στη Βουλή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ‘Ακης Σκέρτσος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ερωτώμενος για τις δηλώσεις του κ. Βελόπουλου, διέψευσε ότι υπάρχει προοπτική συνεργασίας της ΝΔ με βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, είπε ότι δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά άλλων κομμάτων και ξεκαθάρισε επίσης ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο κόμμα.

Σχολιάζοντας τα περί “σχεδίου αποστασίας” που υποστηρίζει ο κ. Βελόπουλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι τα εσωτερικά προβλήματα άλλων κομμάτων δείχνουν και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τυχόν κυβερνήσεις συνεργασίας με μικρότερα κόμματα.

Αναφερόμενος στην “επενδυτική βαθμίδα” είπε ότι οι εξελίξεις θα υπάρξουν την μετεκλογική περίοδο και η απόκτησή της είναι συνάρτηση της σταθερότητας στη χώρα και της συνέχισης της ίδιας οικονομικής πολιτικής μετά τις εκλογές που θα βγάλουν μια σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ο κ. Σκέρτσος είπε ότι η κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας είναι θέμα εθνικής σημασίας, και μείζον λόγος για εκλογές αφού- όπως είπε- σημαίνει ότι θα ξεκλειδώσουν κεφάλαια που σήμερα δεν βλέπουν την επενδυτική βαθμίδα.

Αναφερόμενος στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών είπε σίγουρα θα γίνει ένα μέχρι τις 21 Μαΐου με τους αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει “την ανακολουθία της στάσης του που θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας αλλά όχι ντιμπέιτ με άλλα κόμματα”. Όπως είπε “πρέπει να γίνει ντιμπέιτ με τα κόμματα που μετέχουν στη Βουλή” και αυτό αφορά την ψήφο της πρώτης κάλπης.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη μείωση προστίμων σε επιχείρηση είπε ότι το θέμα το χειρίζεται η ανεξάρτητη φορολογική διοίκηση, επισημαίνοντας ότι η σχετική απόφαση στηρίχθηκε πάνω σε νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το τουρκικό πλοίο που όπως είπε ο κ.Ερντογάν θα σταλεί στη Σμύρνη, ο κ. Σκέρτσος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο αξιόμαχο και την ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην οποία ανέφερε ότι τα κόμματα άλλα λένε προεκλογικά για τις συνεργασίες και στη συνέχεια επανακαθορίζουν τη στάση τους, λέγοντας ότι είναι εφικτό το σενάριο συνεργασίας με τον κ. Βαρουφάκη “που θέλει να ανατινάξει τις τράπεζες” ενώ είπε ότι πρέπει να απασχολήσουν τα θέματα αυτά, τους εταίρους αυτού του σχήματος.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις με την κάθοδο ή μη στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη, ο κ. Σκέρτσος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερψήφισε “τη μόνη λύση που μπορεί να βάλει φρένο σε μια εγκληματική οργάνωση που καμώνεται το κόμμα” και κάλεσε τους πολίτες να κρίνουν “ποιος είναι απέναντι σε αυτά τα μορφώματα”.

“Και μόνο το γεγονός ότι φαίνεται να μην κατεβαίνει στο εκλογές το κόμμα του Κασιδιάρη δείχνει την επιτυχία της ρύθμισης που κάναμε. Αν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις της ρύθμισης, τότε οποιοδήποτε άλλο κόμμα μπορεί να κατέβει στις εκλογές, δεν τίθεται θέμα. Εάν είναι υποψήφιος ο Κασιδιάρης τίθεται θέμα. Αν συμμετέχουν καταδικασμένα στελέχη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τίθεται ζήτημα”. Επίσης για το άρθρο του πρώην προέδρου του ΣτΕ Σωτήρη Ρίζου σχετικά με τη συνταγματικότητα της απόφασης για το κόμμα Κασιδιάρη είπε ότι “δεν έχουμε κάποιο σχόλιο για του άρθρο”.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις παρέπεμψε στο ΣΕΔΕΑ λέγοντας ότι είναι εύλογο όταν αμφισβητείται η εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων το αρμόδιο όργανο που εκπροσωπεί τις εταιρείες, να τοποθετηθεί για το θέμα.

“Προκαλεί μεγάλη έκπληξη που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να βγουν στη δημοσιότητα τα αστάθμητα δεδομένα, γιατί είναι χειρότερα αυτά” είπε ο κ. Σκέρτσος.

Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα πρόγραμμα εθνικά ωφέλιμο και αναγκαίο που αντλεί ιδέες και από άλλους χώρους, και οι πολιτικές της έχουν αντίκρισμα και σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. “Είναι στην κρίση τους εάν θα εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ ή τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία της ΝΔ” είπε ο κ. Σκέρτσος.

Σε σχετική ερώτηση εξέφρασε την ανησυχία του για την αυξανόμενη βία των ανηλίκων που είναι φαινόμενο που αφορά όλο τον κόσμο και όχι μόνο την Ελλάδα όπως είπε και προσέθεσε ότι η κυβέρνηση ψήφισε μέτρα για την αντιμετώπιση του μπούλινγκ στα σχολεία και αλλού, και μεταξύ άλλων θέσπισε μηχανισμούς και εργαλεία διαχείρισης των προβλημάτων, ενώ τόνισε ότι υπάρχει σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης των ανηλίκων.

Ερωτώμενος για το εάν υπάρξει όνομα από το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό εντός της εβδομάδας. Ο ίδιος ο κ. Σκέρτσος, όπως είπε, δεν θα είναι υποψήφιος.

Για το πόρισμα σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη είπε ότι είναι επιβεβαίωση αυτού που είπε η κυβέρνηση ότι δεν θα υπάρξει καμία συγκάλυψη και κατηγόρησε την αντιπολίτευση λέγοντας ότι “έλεγε ότι θέλει να τα κουκουλώσει η κυβέρνηση και τώρα επικαλείται το πόρισμα”.

Σχετικά με τους Ομογενείς είπε ότι θα ψηφίσουν 25 χιλιάδες Έλληνες στο εξωτερικό, σε 100 σημεία σε όλο τον κόσμο, στις 20 Μαίου.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο αποστολής ελληνικών δυνάμεων στο Σουδάν και είπε ότι “συνεργαζόμαστε με τις άλλες χώρες”

Τέλος για το θέμα της ψήφου των νέων στον τόπο θερινής εργασίας όπως ζητά η αντιπολίτευση, είπε ότι τόσο στο δημοψήφισμα του 2015 και στις εκλογές του 2019 που έγιναν το καλοκαίρι δεν δόθηκε αυτό το δικαίωμα σε εργαζόμενους νέους. “Εμάς μας ενδιαφέρει η τύχη και η προοπτική των νέων και γι αυτό δουλεύουμε” κατέληξε ο κ. Σκέρτσος στην πρώτη του επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ετικέτες: Άκης Σκέρτσοςdebateεκλογές 2023

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης

    20 Μαρ 2026

  • Τσιάρας: Σε αυτή τη φάση δεν προκρίνεται πλαφόν στα λιπάσματα, αλλά ενισχύσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους

    20 Μαρ 2026

  • Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους

    20 Μαρ 2026

  • Θεοδωρικάκος: Έως τις 30 Ιουνίου θα διαρκέσει το πλαφόν στα καύσιμα

    19 Μαρ 2026

  • Κεφαλογιάννη: Δεν φαίνεται να έχουμε αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό λόγω του πολέμου

    19 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 1.654 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΔΥΠΑ – Αυτόματο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι άνεργοι είναι δικαιούχοι

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Συντάξεις Απριλίου: Η αργία της 25ης Μαρτίου φέρνει νωρίτερα τις πληρωμές

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Κατατέθηκαν 24.408 αιτήσεις για 1.696 μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία

    10 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.