ΕΕΤΑΑ: 15.000 επιπλέον voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς

ΕΕΤΑΑ: 15.000 επιπλέον voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς

4 Σεπτεμβρίου 2020

Δημοσιεύθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, η πρόσκληση από την ΕΕΤΑΑ για το παράλληλο πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, το πρόγραμμα προβλέπει τη χορήγηση επιπλέον 15.000 vouchers για θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τον προϋπολογισμό του με 30.000.000 ευρώ.

Οι 15.000 αυτές θέσεις έρχονται να προστεθούν στις 79.500 που έχουν ήδη εγκριθεί μέσα από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωής» και έτσι κατά τη φετινή χρονιά θα διατεθούν συνολικά περισσότερα vouchers για βρεφονηπιακούς σταθμούς από κάθε άλλη προηγούμενη, προστίθεται.

Ειδικότερα, σε σχέση με την περσινή περίοδο, η αύξηση φτάνει το 18% και το σύνολο των προσφερόμενων vouchers φτάνει τις 95.000.

Εισοδηματικά κριτήρια

Αναφορικά με τα εισοδηματικά κριτήρια για το παράλληλο πρόγραμμα, το Υπουργείο σημειώνει πως «είναι υψηλότερα κατά 3.000 ευρώ ανά κατηγορία οικογενειακού εισοδήματος», όπως και ότι «για πρώτη φορά έχουν δικαίωμα αίτησης και εργαζόμενες μητέρες του δημοσίου τομέα».

«Σε μια δύσκολη δημοσιονομικά περίοδο με το παράλληλο πρόγραμμα και τις 15.000 επιπλέον θέσεις κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της δέσμευσης του Πρωθυπουργού. Την ίδια στιγμή αποκαθιστούμε μια αδικία πολλών ετών, εντάσσοντας για πρώτη φορά σε αυτό και τις γυναίκες που εργάζονται στον δημόσιο τομέα», δήλωσε σχετικά η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<