voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Σε εφαρμογή από σήμερα το αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα δρομολογίων του τραμ

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα σε Αττική και πολλές περιοχές της χώρας

    Τανάγρα: Νεκροί οι πιλότοι του Φάντομ που έπεσε κατά τη διάρκεια επίδειξης – Συγκλονιστικό video από τη στιγμή της συντριβής

    Θάνος Πλεύρης: Περίπου 20.000 λιγότερες παράνομες αφίξεις στην περίοδο Αύγουστος 2025-Ιούλιος 2026

  • Εκπαίδευση

    Ένωση Παιδιάτρων Αττικής: Οδηγός για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή – Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκε η έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικων

    ΔΥΠΑ: Από σήμερα οι δηλώσεις σχολικών μονάδων για προσωρινούς αναπληρωτές

    PISA 2025: Ανακοινώθηκαν τ’ αποτελέσματα – Ζαχαράκη: Συνεχίζουμε την ενίσχυση των επιδόσεων

  • Θέσεις εργασίας

    Ποιοι κλάδοι σχεδιάζουν προσλήψεις το δ’ τρίμηνο – Πού καταγράφονται οι ισχυρότερες προοπτικές

    Προκηρύξεις για προσλήψεις 328 ατόμων σε Δήμους και Περιφέρειες

    Εν αναμονή της προκήρυξης για 1.800 μόνιμες προσλήψεις ΑμεΑ, με και χωρίς πτυχίο

    Έως τις 11/09 οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

  • Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Νέο πλαίσιο ελέγχων και κυρώσεων για τα ΚΥΔ που διαχειρίζονται Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης

    Πώς θα γίνει η σταδιακή μείωση της λιανικής τιμής ρεύματος κατά 30% έως το 2029

    Πρόγραμμα «Σπίτι μου 3»: Δάνεια έως 230.000 ευρώ και κατάργηση ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς

    Η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ: τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες – Τα τέσσερα κριτήρια του «συνεπούς» επαγγελματία, τα 500 ευρώ στο Δημόσιο και τα νέα όρια του «Σπίτι μου 3»

  • Εργασιακά

    ΔΥΠΑ: «Η αλήθεια για το περίπτερο στη ΔΕΘ – Καμία σχέση με τα υποτιθέμενα 300.000 ευρώ»

    Δημόσιοι υπάλληλοι: Ποιοι θα δουν αύξηση 15% στο μισθό τους

    Η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ: τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες – Τα τέσσερα κριτήρια του «συνεπούς» επαγγελματία, τα 500 ευρώ στο Δημόσιο και τα νέα όρια του «Σπίτι μου 3»

    Νέα μέτρα: Μείωση φόρων για ελεύθερους επαγγελματίες και ενίσχυση εισοδημάτων για αγρότες, συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους

  • VOUCHER

    Στα 200 ευρώ το «Thessaly Pass» του 2026 – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

    ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά, στις 07/09, η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων τουρισμού

    Couple relax on the beach enjoy beautiful sea on the tropical island. Summer beach vacation concept

    Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε ισχύει το voucher

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων, συνεχίζονται οι αιτήσεις

  • Πολιτική

    Πώς θα γίνει η σταδιακή μείωση της λιανικής τιμής ρεύματος κατά 30% έως το 2029

    Γ. Γεραπετρίτης: «Η διαχείριση της μετανάστευσης αποτελεί κοινή ευρωπαϊκή και περιφερειακή πρόκληση, απαιτεί στενή συνεργασία»

    Κυρ. Μητσοτάκης: Υλοποιήσιμο και κοστολογημένο το σχέδιο στήριξης – Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, εκλογές την άνοιξη του 2027

    ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÊÕÑÉÁÊÏÕ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÓÔÇ 84ç ÄÅÈ. ÓÁÂÂÁÔÏ 7/9/2019. (MOTION TEAM/ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ ÂÁÓÉËÇÓ)

    Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Εκπαίδευση

Γαβρόγλου: “Ναι σε ένα νέο Λύκειο, όχι στην παπαγαλία”

από Σταύρος Καραΐνδρος
04/09/2017
σε Εκπαίδευση, Συνεντεύξεις
Γαβρόγλου

103
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο υπουργός παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, μίλησε στο Πρακτορείο 104,9 FM για όλα τα τρέχοντα ζητήματα στο χώρο της εκπαίδευσης και επανέλαβε την ανάγκη να γίνουν αλλαγές στο Λύκειο.

– Τα τελευταία δύο χρόνια χαρακτηρίζονται από τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη ριζική αλλαγή της λειτουργίας της Εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες. Τη νέα σχολική χρονιά, που θα αρχίσει το Σεπτέμβριο, τι καινούριο περιμένουμε στην πρωτοβάθμια Εκπαίδευση;

“Κατ’ αρχήν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, ώστε να αρχίσει η νέα σχολική χρονιά στην ώρα της και με πολύ λιγότερα προβλήματα σε σχέση με πέρσι. Έχει σημασία να τονιστεί ότι μετά από σκληρή δουλειά πέρσι και φέτος, αρχίζουμε να επανερχόμαστε σε μία αυτονόητη σε άλλες κοινωνίες κανονικότητα: δηλαδή, να ανοίγουν κανονικά τα σχολεία. Ήταν τόσο δύσκολο για όλες τις δεκαετίες που μας πέρασαν να είχε επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Οι μικροδιαπλοκές, η προχειρότητα αλλά και η υποβάθμιση του στόχου να ανοίγουν τα σχολεία στην ώρα τους αποτέλεσαν τελικά το στίγμα όσων διαχειρίστικαν πολιτικά την εκπαίδευση επί δεκαετίες. Επεκτείνουμε φέτος τον θεσμό του ολοήμερου στα 834 ολιγοθέσια σχολεία, ιδρύουμε 1.000 βιβλιοθήκες και το σημαντικότερο, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα έχει δημοσιευθεί το Προεδρικό Διάταγμα που θα καθορίζει τη λειτουργία του Δημοτικού. Αυτό συνιστά έναν εκσυγχρονισμό της υπάρχουσας κατάστασης, η οποία καθορίζεται από ένα Προεδρικό Διάταγμα του 1985!

Παράλληλα, θα ληφθούν επιπλέον πρωτοβουλίες. Θα επεκταθεί σε περισσότερα Δημοτικά σχολεία το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» που εντάσσεται στα «αντίμετρα» και υλοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Τον Ιούνιο ιδρύθηκαν 300 τάξεις υποδοχείς σε Δημοτικά σχολεία της χώρας και τον Σεπτέμβριο θα ιδρυθούν 400 επιπλέον, έτσι ώστε να ενταχθούν σταδιακά τα προσφυγόπουλα στο πρωινό Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Τέλος, σχεδιάζουμε σε βάθος τριετίας (2017-2020) να μειωθεί σταδιακά ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα, από 25 σε 22, σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό”.

ΣχετικάΆρθρα

Ζαχαράκη: Στρατηγική για τη σωστή χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

05/09/2026

Τι λέει το υπουργείο Παιδείας για το σχολικό βιβλίο με εικόνα ομόφυλου ζευγαριού

04/09/2026

– Ως προς την ένταξη των δύο χρόνων του νηπιαγωγείου στην υποχρεωτική εκπαίδευση, σε ποιο σημείο βρίσκεται ο προγραμματισμός του υπουργείου;

“Γίνεται μία οικονομικοτεχνική μελέτη, είμαστε σε συνεννόηση με του Δήμους και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε ένα μέτρο που είναι τόσο θετικό για να νέα ζευγάρια αλλά και την κοινωνία ολόκληρη, να μην γίνει αντικείμενο αντιπαραθέσεων που δεν βασίζονται σε επιστημονικά και παιδαγωγικά κριτήρια, αλλά στοχεύουν σε άλλα πράγματα”.

– Περνώντας στη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, για το γυμνάσιο νομοθετήθηκαν πέρυσι οι βασικές αλλαγές, οι οποίες τέθηκαν σε εφαρμογή για πρώτη φορά κατά τη σχολική χρονιά που μόλις τελείωσε. Από την πρώτη αυτή εμπειρία, οι αλλαγές λειτούργησαν;

“Η γενική αποτίμηση είναι αναμφισβήτητα θετική, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν σχεδιάζουμε στοχευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση των ισχυόντων Ωρολογίων Προγραμμάτων. Θα αξιοποιήσουμε άλλωστε και την ανατροφοδότηση των εκπαιδευτικών από τη φετινή τους εμπειρία, μέσα από ερωτηματολόγια που κλήθηκαν να συμπληρώσουν και αφορούσαν τη διδασκαλία της εξορθολογισμένης διδακτέας ύλης, την πρώτη εφαρμογή της διαδικασίας εκπόνησης δημιουργικών και συνθετικών εργασιών και την πρώτη εφαρμογή της Θεματικής Εβδομάδας και της Ημέρας Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Στον άμεσο σχεδιασμό μας είναι ο εξορθολογισμός της γραφειοκρατικής λειτουργίας των σχολείων έτσι ώστε να απλοποιηθεί και να κανονικοποιηθεί η καθημερινότητα της σχολικής ζωής, η θέσπιση νέου κανονισμού μαθητικών κοινοτήτων που λαμβάνει υπόψη του τη γνώμη των μαθητών και η στήριξη σχολείων για στοχευμένες ομάδες πληθυσμού, όπως το Γυμνάσιο του νοσοκομείου Παίδων”.

– Περιμένουμε όμως αλλαγές και στο λύκειο. Ποιες θα είναι αυτές;

“Η μεγάλη πρόκληση για την κοινωνία μας είναι αν θα έχουμε ένα Λύκειο που θα παίζει τον εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό του ρόλο ή όχι. Γνωρίζετε ότι ουσιαστικά είμαστε μία κοινωνία με τις τελευταίες δύο τάξεις του Λυκείου ακυρωμένες. Η επανασύσταση τους απαιτεί μία συλλογική απόφαση ως προς το τι σχολείο θέλουμε ως κοινωνία. Αυτήν την μεγάλη συζήτηση ανοίγουμε. Είναι προφανές ότι τα πρώτα μέτρα θα πρέπει να είναι η μείωση των μαθημάτων στην κατεύθυνση ενίσχυσης της εγκύκλιας παιδείας και η αύξηση των ωρών ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να ξεδιπλώσουν με μία άνεση χρόνου τα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκουν και να μην είναι τόσο πιεσμένοι από ένα ωρολόγιο πρόγραμμα που δεν τους επιτρέπει να αυτοσχεδιάσουν και να πειραματιστούν. Ταυτόχρονα, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της επαγγελματικής εκπαίδευσης, διευκολύνοντας τα παιδιά να σπουδάσουν την τέχνη που επιθυμούν ακόμη κι αν μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές”.

– Ανοίγοντας μια παρένθεση εδώ, έχουν ξεκινήσει αλλαγές και στα προγράμματα σπουδών. Μετά τα Θρησκευτικά, τη σκυτάλη πήρε το μάθημα της Ιστορίας. Σε τι στάδιο βρισκόμαστε; Ποια μαθήματα θα ακολουθήσουν;

“Όσον αφορά την Ιστορία έχει κατατεθεί από την αρμόδια ομάδα το γενικό πλαίσιο και έχει εκκινήσει ο διάλογος με τα πανεπιστημιακά τμήματα Ιστορίας και τους σχολικούς συμβούλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ειδίκευση στην Ιστορία ή στη διδακτική της. Ο στόχος μας είναι άμεσα να ανοίξουμε τα ζητήματα που σχετίζονται με τα γλωσσικά μαθήματα και τις φυσικές επιστήμες. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις φυσικές επιστήμες, έχουν υπάρξει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις διεθνώς και θα πρέπει να δούμε πώς θα μπορέσουμε να αφομοιώσουμε αυτούς τους προβληματισμούς”.

– Επιστρέφοντας στο λύκειο, η αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση τι χαρακτηριστικά θα έχει και από πότε θα ισχύσει;

“Σίγουρα δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά του σημερινού συστήματος που βασίζεται στην παπαγαλία, που εξαντλεί τα παιδιά και το οποίο δεν παίζει κανέναν παιδαγωγικό ρόλο. Το σημαντικότερο όμως: το νέο σύστημα θα προκύψει από τη δομή και τις προτεραιότητες που θα θελήσουμε να δώσουμε στο Λύκειο. Η απόκτηση ενός αναβαθμισμένου Εθνικού Απολυτηρίου με το οποίο θα εισάγεται κανείς στα ΑΕΙ θα είναι η βασική μας επιδίωξη”.

– Το τελευταίο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια Εκπαίδευση ρυθμίζει μία πλειάδα θεμάτων. Τι αλλάζει, λοιπόν στην τριτοβάθμια;

“Πρώτα από όλα, είναι ένα νομοσχέδιο που στηρίζει και ενδυναμώνει τη δημόσια παιδεία. Οι διατάξεις του νομοσχεδίου συγκροτούν μια ευρεία νομοθετική αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΑΕΙ με πρώτιστο γνώμονα την δημοκρατία, την θέσπιση ακαδημαϊκών κανόνων, την διασφάλιση της δωρεάν πρόσβασης στα μεταπτυχιακά προγράμματα φοιτητών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αλλά ικανοποιούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια και την δημιουργία νέων θεσμών εξωστρέφειας για πρώτη φορά. Αποτελεί μια αναγκαία και ώριμη παρέμβαση στον χώρο τη ανώτατης εκπαίδευσης, μετά και από ευρύτατο κύκλο διαβουλεύσεων. Οι διατάξεις αφορούν: την διοίκηση των ιδρυμάτων όπου οι πρυτάνεις θα εκλέγονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο εξασφαλίζοντας μία μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα της πανεπιστημιακής κοινότητας και μεγαλύτερη διαφάνεια στην καθημερινότητα, την συμμετοχή των φοιτητών στα όργανα, την λειτουργία των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών (Π.Μ.Σ.), την προώθηση του ενιαίου χώρου ανώτατης εκπαίδευσης και έρευνας μέσω και της ίδρυσης των περιφερειακών ακαδημαϊκών συμβουλίων, την θέσπιση τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου στα τμήματα πενταετούς φοίτησης σε συνδυασμό με την έναρξη διαδικασιών επίλυσης των επαγγελματικών προσόντων αποφοίτων Τ.Ε.Ι., την δημιουργία διετών δομών στο πλαίσιο των ΑΕΙ που θα περιέχουν επαγγελματικά πιστοποιητικά Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, την λειτουργία των Ειδικών Λογαριασμών Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.). Επιπλέον, προχωράνε με ενθαρρυντικούς ρυθμούς οι συζητήσεις για την ίδρυση του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την συγχώνευση των ΤΕΙ Αθηνών και Πειραιά”.

– Για να κλείσουμε, θα ήθελα ένα σχόλιό σας για τη γενικότερη στόχευση που έχετε σχετικά με την Εκπαίδευση στη χώρα. Όλες αυτές οι αλλαγές που έχουν γίνει ήδη, αλλά και εκείνες που δρομολογούνται, από πού εκκινούν και σε ποιους άξονες κινούνται;

“Ο βασικός μας στόχος είναι να αρχίσουμε να κανονικοποιούμε την καθημερινότητα, ώστε οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους σε ένα πλαίσιο που θα τους παρέχει έστω τα στοιχειώδη, αλλά να τους τα παρέχει σε συνεχή βάση. Να προχωρήσουμε λελογισμένα στην ανανέωση των προγραμμάτων σπουδών που θα εντάσσονται στη 14χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και την αναβάθμιση του Λυκείου. Να αποδεσμεύσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες από το άγχος των πανελληνίων εξετάσεων. Να ενισχύσουμε τα πανεπιστήμιά μας, διευκολύνοντας την καθημερινή τους λειτουργία, με τρόπο ώστε να μην αναλώνεται χρόνος που θα έπρεπε να αφιερώνεται στη διδασκαλία και την έρευνα. Να εξασφαλίσουμε ότι τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά ιδρύματα θα είναι δημόσια και εξωστρεφή. Να διαφυλάξουμε την δημοκρατική λειτουργία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, κάνοντάς την καθημερινό βίωμα και πρακτική όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας”.

Ετικέτες: ΕκπαίδευσηΚώστας Γαβρόγλουσυνέντευξη Γαβρόγλουυπουργείο παιδείαςυπουργός Παιδείας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ένωση Παιδιάτρων Αττικής: Οδηγός για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή – Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί

    8 Σεπ 2026

  • ΠΟΣΔΕΠ: Χωρίς ουσιαστική δέσμευση για τη δημόσια ανώτατη εκπαίδευση οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού

    7 Σεπ 2026

  • Τα μηνύματα του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς

    7 Σεπ 2026

  • Σοφία Ζαχαράκη: Υπερδιπλασιασμός του φοιτητικού επιδόματος στέγασης

    6 Σεπ 2026

  • Κυρ. Μητσοτάκης: Υλοποιήσιμο και κοστολογημένο το σχέδιο στήριξης – Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός, εκλογές την άνοιξη του 2027

    6 Σεπ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης της ΔΥΠΑ: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Oι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 7 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Προκηρύξεις για προσλήψεις 328 ατόμων σε Δήμους και Περιφέρειες

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Διευκρινήσεις ΑΑΔΕ για ακατάσχετο και συμψηφισμό των αγροτικών ενισχύσεων

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • Έως τις 11/09 οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα

    5 shares
    Share 2 Tweet 1

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.