Κλειστά σχολεία – Κορωνοϊός: Η νέα λίστα για σημερα

Κλειστά σχολεία – Κορωνοϊός: Η νέα λίστα για σημερα

23 Σεπτεμβρίου 2020

Η λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τα κλειστά σχολεία και την αναστολή λειτουργίας τμημάτων και τάξεων ολοένα και μεγαλώνει, καθώς επιβεβαιώνονται νέα κρούσματα κορωνοϊού. Τα περισσότερα κλειστά σχολεία, καθώς και οι σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλλει τη λειτουργία τμημάτων και τάξεων μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού, βρίσκονται στην Αττική.

Εν τω μεταξύ ξεκίνησαν από χθες, τα μαθήματα τηλεδιδασκαλίας στα σχολεία-τα οποία είναι κλειστά λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού-σε μαθητές ή εκπαιδευτικούς-καθώς τα παιδιά δε μπορούν πλέον να χάσουν και άλλες πολύτιμες διδακτικές ώρες. Μάλιστα  η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, παρακολούθησε το μάθημα που έγινε εξ΄ αποστάσεως σε σχολεία της Πέλλας. Τα απανωτά κρούσματα στα σχολεία και παράλληλα το κλείσιμο πάνω από 60 σχολείων ή τμημάτων σε ολόκληρη τη χώρα ανάγκασε το υπουργείο να ενεργοποιήσει τη σχετική νομοθεσία.

Αναλυτικά η λίστα με τα κλειστά σχολεία και τις σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλλει τη λειτουργία τάξεων και τμημάτων:

kleista-sxoleia-koronoios-tetarti-23-09.jpg

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<