Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

12 Ιουνίου 2020

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις, που ξεκινούν την Δευτέρα 15 Ιουνίου, ολοκληρώνουν μια μακρά και κοπιαστική περίοδο προετοιμασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους. Η εφετινή σχολική χρονιά, λόγω των συνεπειών της πανδημίας, ήταν δυσκολότερη των προηγουμένων. Εντούτοις, οι υποψήφιοι με καθαρή σκέψη και ηρεμία, οφείλουν να ολοκληρώσουν την επίμοχθη προσπάθειά τους,  και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

     Η εισαγωγή των τελειοφοίτων των Λυκείων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, θα αποτελέσει την δικαίωση της εκπαιδευτικής τους πορείας, και έναν από τους σημαντικούς σταθμούς στην ζωή τους. Αλλά και όσοι υποψήφιοι δεν κατορθώσουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, αυτή την φορά, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους δοθούν στο άμεσο μέλλον και άλλες πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες.

       Στους  γονείς των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν συμπαραστάτες στην εκπαιδευτική δοκιμασία των παιδιών τους, οφείλεται ξεχωριστή μνεία και ένα δίκαιο «εύγε».

      Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές.

 

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<