voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Το ξέρατε ότι από τις ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε πολλά λεφτά;

    Στ. Παπασταύρου: Ανάπτυξη της Κρήτης με προστασία και ανάδειξη της φυσικής μας κληρονομιάς

    e-ΕΦΚΑ: Ψηφιακός μετασχηματισμός με 135 ηλεκτρονικές υπηρεσίες

    Πέθανε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

  • Εκπαίδευση
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Τελευταία ευκαιρία σήμερα για αιτήσεις στις επτά σχολές αμειβόμενης μαθητείας – Οι ειδικότητες και οι παροχές

    ΔΥΠΑ: Εκπνέει η διορία για αιτήσεις στις επτά σχολές αμειβόμενης μαθητείας

    ΠΟΣΔΕΠ: Χωρίς ουσιαστική ενίσχυση τα δημόσια πανεπιστήμια στον Προϋπολογισμό του 2027

    Έως την Κυριακή 18 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στις επτά ΠΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία

  • Θέσεις εργασίας

    “Tρέχουν” προκηρύξεις για 196 προσλήψεις σε Δήμους

    ΑΣΕΠ 8Κ/2026: Έρχεται προκήρυξη με 1.866 μόνιμες προσλήψεις ΑμεΑ στο Δημόσιο

    ΑΣΕΠ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 4.747 θέσεις της προκήρυξης 2ΓΒ/2026

    Στην Κέρκυρα το 12ο JobReady by DYPA την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

  • Οικονομία

    Υπ. Ανάπτυξης: Εκσυγχρονισμός των λαϊκών αγορών, για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών και την εξυπηρέτηση των καταναλωτών

    Πόθεν Έσχες 2026: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής

    Επίδομα 300 ευρώ από τη ΔΥΠΑ: Ποιοι «κόβονται» από το επίδομα

    Κόκκινα δάνεια: Πότε μπαίνει «φρένο» στους πλειστηριασμούς

  • Εργασιακά

    Αυξήσεις συντάξεων 2027: Τι θα καθορίσει το τελικό ποσό που θα εισπράξει κάθε συνταξιούχος

    Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε ποιους νέους κλάδους θα εφαρμοστεί πλήρως από τις 16 Νοεμβρίου

    Επίδομα 300 ευρώ από τη ΔΥΠΑ: Ποιοι «κόβονται» από το επίδομα

    ΔΥΠΑ: Ποιοι δικαιούνται το εποχικό βοήθημα – Τα ποσά του βοηθήματος

  • VOUCHER

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων από τη ΔΥΠΑ με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ! – Tι πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Στ. Παπασταύρου: Ανάπτυξη της Κρήτης με προστασία και ανάδειξη της φυσικής μας κληρονομιάς

    Στο στόχαστρο οι παράνομες υπεκμισθώσεις διαμερισμάτων – Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση

    Γονική άδεια: Νέα δεδομένα για τη χορήγησή του από το Υπουργείο

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Εκπαίδευση

Οι εννέα αλλαγές "Κεραμέως" στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

από Ραφαήλ Τσαχάκης
08/02/2022
σε Εκπαίδευση
oi-ennea-allages-keramews-stis-fetines-panelladikes

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πλούσιο είναι το “πακέτο” αλλαγών, που θα ισχύσουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις , στις οποίες θα διαγωνιστούν φέτος οι υποψήφιοι για τη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μεταξύ των αλλαγών  κυριαρχούν, η εφαρμογή Συντελεστών Βαρύτητας και οι τροποποιήσεις στην Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, η αναστολή του “διπλού” Μηχανογραφικού, η αντικατάσταση της Κοινωνιολογίας με το μάθημα των Λατινικών, η αλλαγή ημερομηνίας των Προκαταρκτικών Εξετάσεων και οι αλλαγές στο Μηχανογραφικό .

Ειδικότερα η αλλαγές έχουν ως εξής

1η Αλλαγή

ΣχετικάΆρθρα

ΟΠΕΚΑ: Υποτροφίες 1.000 ευρώ για επιτυχόντες των Πανελλαδικών – Ποιοι δικαιούνται

30/09/2026

22-09-26 Προσωρινός αξιολογικός πίνακας κατάταξης υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το διδακτικό έτος 2026-2027

22/09/2026

Σχολές  Στρατιωτικές,  Αστυνομίας, Πυροσβεστικού  και Λιμενικού Σώματος: Οι  υποψήφιοι  που  θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και θα είναι υποψήφιοι για τις Σχολές  Στρατιωτικές,  Αστυνομίας, Πυροσβεστικού  και Λιμενικού Σώματος, τις  προκαταρκτικές εξετάσεις, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε, τελικά, ότι τις δώσουν την Άνοιξη του 2022 .

  • Πατήστε εδώ για να  δείτε τη νέα ανακοίνωση του υπ. Παιδείας

2η Αλλαγή

Απαιτούμενο ανάστημα εισαγωγής των υποψηφίων στις Αστυνομικές Σχολές:  Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο, η οποία ορίζει ότι το ελάχιστο απαιτούμενο ανάστημα, το οποίο είναι τουλάχιστον ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά (1,70 μ.) για τους άνδρες και ένα μέτρο και εξήντα τρία εκατοστά (1,63 μ.) για τις γυναίκες.

3η Αλλαγή

Σε επτά τροποποιήσεις των   διατάξεων του Προεδρικού Διατάγματος   4/1995 (Α ́ 1) για την εισαγωγή των υποψηφίων στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

  • Πατήστε εδώ για να δείτε τις επτά αλλαγές.

4η Αλλαγή

Λατινικά: Από το επόμενο σχολικό έτος 2021-22 οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξετάζονται  στο μάθημα των Λατινικών αντί για το μάθημα της Κοινωνιολογίας (Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα Σπουδών).

Τι θα ισχύσει στα Λατινικά για τους υποψήφιους των προηγούμενων ετών: Για τους υποψήφιους των προηγούμενων ετών το υπουργείο Παιδείας έχει αποφασίσει οριστικά ότι θα διαγωνιστούν στα Λατινικά  και όχι στην Κοινωνιολογία.

5η Αλλαγή

Εισαγωγή στις Σχολές του υπ. Ναυτιλίας: Αλλαγές θα ισχύσουν  από φέτος για τη χορήγηση Βεβαιώσεων Ικανότητας στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις για εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

  • Πατήστε εδώ για να δείτε τις αλλαγές

6η Αλλαγή

Από τις επόμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις  θα υπάρχουν δύο και όχι τρία  Μηχανογραφικά- Ενα για τα ΑΕΙ κι ένα για τα ΙΕΚ.

Με τροπολογία η οποία ψηφίστηκε στη Βουλή  αναστέλλεται  στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις η έναρξη εφαρμογής του δεύτερου Μηχανογραφικού, δηλαδή να μπορούν οι υποψήφιοι , τον Σεπτέμβριο να δηλώσουν νέο Μηχανογραφικό, διεκδικώντας κενές θέσεις , στα ΑΕΙ, που έχουν μείνει από το πρώτο.

Έτσι για φέτος οι υποψήφιοι  θα συμπληρώσουν  μόνο το μηχανογραφικό δελτίο πρώτης φάσης, όπως πέρυσι.

Α΄ Μηχανογραφικό: Οι υποψήφιοι ημερήσιων και εσπερινών Γ.Ε.Λ. και ΕΠΑ.Λ. που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων και τη γνωστοποίηση των βαθμών της τελικής τους επίδοσης στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα, τα ειδικά μαθήματα και τις πρακτικές δοκιμασίες, καθώς και τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των ικανοτήτων συμπληρώνουν μηχανογραφικό δελτίο (μηχανογραφικό δελτίο πρώτης φάσης).

Μηχανογραφικό ΙΕΚ: Παράλληλα με το Α Μηχανογραφικό με τις προτιμήσεις των τμημάτων για τα ΑΕΙ, οι υποψήφιοι θα συμπληρώνουν το Β Μηχανογραφικό με τις ειδικότητες για τα ΙΕΚ.

 
 

6η Αλλαγή

Αλλαγές στο Μηχανογραφικό του 2022 προβλέπει απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση:

  •              Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΕΚΠΑ εντάσσεται και στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο «ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» παράλληλα με το 3ο και 4ο που ήταν ήδη ενταγμένο.
  •             Το Τμήμα  Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, εντάσσεται και στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο «ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» παράλληλα με το 4ο που ήταν ήδη ενταγμένο.
  •             Το νέο Τμήμα της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) – Μετεωρολόγων (ΜΤ), εντάσσεται στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο «ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ».
  •             Το νέο Τμήμα της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) – Έρευνας Πληροφορικής (ΕΠ), εντάσσεται στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο «ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ» και στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο «ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ».
  •             Τα νέα Τμήματα της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) – Διοικητικών (Δ) και Ικάρων (ΣΙ) – Εφοδιαστών (Ε), εντάσσονται στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο  «ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ».
  •             Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου εντάσσεται και στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο «ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ», παράλληλα με το 2ο που ήταν ήδη ενταγμένο.

7η Αλλαγή

Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής   άλλαξε για πολλά τμήματα .

  •     Πατήστε εδώ για να δείτε την  Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής που θα ισχύσει φέτος για κάθε τμήμα

8η Αλλαγή

Από φέτος  στις Πανελλαδικές Εξετάσεις  θα ισχύσουν     Συντελεστές Βαρύτητας των Πανεπιστημίων  

Οι συντελεστές βαρύτητας    ήδη ανακοινώθηκαν.

  • Πατήστε εδώ για να δείτε τους Συντελεστές για τα ΑΕΙ
  • Πατήστε εδώ για να τους δείτε τους  Συντελεστές Βαρύτητας για τις Σχολές Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικής, Λιμενικού και ΑΣΤΕ

Οι συντελεστές βαρύτητας που αποδίδονται στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα, καθορίζονται (μέχρι 31 Μαίου)  με απόφαση της συγκλήτου του οικείου Α.Ε.Ι., η οποία εκδίδεται έπειτα από πρόταση κάθε σχολής, τμήματος ή εισαγωγικής κατεύθυνσης και αφορά στην εισαγωγή στην οικεία σχολή, το τμήμα ή την εισαγωγική κατεύθυνση.

Στην περίπτωση των εισαγωγικών κατευθύνσεων η πρόταση υποβάλλεται από το τμήμα, στο οποίο υπάγονται.

Ο συντελεστής βαρύτητας που αποδίδεται σε κάθε ένα από τα τέσσερα (4) πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα εκφράζεται σε ποσοστό επί τοις εκατό (%) και δεν μπορεί να είναι μικρότερος του 20%.

Το άθροισμα των συντελεστών αποδίδει το 100%. Στις περιπτώσεις των σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες, ο συντελεστής βαρύτητας που αποδίδεται στο ειδικό μάθημα ή τις πρακτικές δοκιμασίες είναι είτε 10% είτε 20%.

Οι σχολές, τμήματα ή εισαγωγικές κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ένα (1) ή δύο (2) ειδικά μαθήματα με επιλογή των υποψηφίων μεταξύ περισσοτέρων, αποδίδουν τον ίδιο συντελεστή βαρύτητας σε όλα τα ειδικά μαθήματα επιλογής, ο οποίος είναι είτε 10% είτε 20%.

Στις περιπτώσεις των σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, στις οποίες εξετάζονται δύο (2) ειδικά μαθήματα το άθροισμα των συντελεστών βαρύτητας που τους αποδίδονται είναι το 20% και το ποσοστό που αποδίδεται σε κάθε ένα από τα ειδικά μαθήματα δεν μπορεί να είναι μικρότερο του 8%.

Τα ποσοστά που αποδίδουν τα ειδικά μαθήματα προστίθενται στο 100% που αποδίδουν τα τέσσερα (4) πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, κάποιο ίδρυμα εισαγωγής δεν καθορίζει τους ανωτέρω συντελεστές βαρύτητας, αυτοί καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι συντελεστές βαρύτητας του προηγούμενου εδαφίου αποδίδονται στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα ανά επιστημονικό πεδίο και αξιοποιούνται για την εισαγωγή σε σχολές, τμήματα και εισαγωγικές κατευθύνσεις του οικείου επιστημονικού πεδίου, για τις οποίες αυτοί δεν έχουν οριστεί με απόφαση της συγκλήτου.

 9η Αλλαγή

Τέσσερα νέα τμήματα  Στρατιωτικών Σχολών θα  περιλαμβάνει το νέο  Μηχανογραφικό  , που θα συμπληρώσουν οι υποψήφιοι στις επόμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις, του 2022

Πρόκειται για τα εξής τμήματα:

  •     ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ
  •     ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  •     ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ
  •     ΙΚΑΡΩΝ (ΣΙ) ΕΦΟΔΙΑΣΤΩΝ

Και τα τέσσερα τμήματα έχουν ορίσει τον ανώτατο Συντελεστή Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, που είναι το 1,20.

Ετικέτες: πανελλαδικές εξετάσειςυπουργείο παιδείας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΟΣΔΕΠ: Χωρίς ουσιαστική ενίσχυση τα δημόσια πανεπιστήμια στον Προϋπολογισμό του 2027

    16 Οκτ 2026

  • ΑΕΙ: Άρχισαν οι δηλώσεις διανομής διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του «Εύδοξος»

    15 Οκτ 2026

  • Συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία της 21ης Οκτωβρίου

    13 Οκτ 2026

  • Κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί την Τετάρτη 14/10, λόγω της κακοκαιρίας, σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες με απόφαση του περιφερειάρχη

    13 Οκτ 2026

  • Σοφία Ζαχαράκη: «Οι μετεγγραφές και οι μετακινήσεις φοιτητών στα Πανεπιστήμια ολοκληρώθηκαν και ανακοινώθηκαν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά»

    13 Οκτ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Κλειστά σχολεία την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας: Σε ποιες περιοχές

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • ΔΥΠΑ: Χειμερινές διακοπές με voucher – Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • ΔΥΠΑ: Άρχισαν οι ενστάσεις για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

    39 shares
    Share 16 Tweet 10

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.