Πέτσας: «Άγνωστο πότε θα γίνουν οι πανελλαδικές»

Πέτσας: «Άγνωστο πότε θα γίνουν οι πανελλαδικές»

30 Μαρτίου 2020

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, τονίζοντας ότι είναι «εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ήδη αξιοποιούν το εκπαιδευτικό υλικό του υπουργείου, πάνω από 700.000 μαθητές και 166.000 εκπαιδευτικοί»

«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα γίνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις». Ζούμε μια «πρωτοφανή κατάσταση» η οποία αξιολογείται καθημερινά. Αυτό υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε σχετική ερώτηση, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το μεσημέρι της Δευτέρας 30/3.

Ο ίδιος τόνισε ότι το υπουργείο Παιδείας, σε τη συνεργασία με την ΕΡΤ, ξεκινά από σήμερα την εκπαιδευτική τηλεόραση, καθημερινά στις 10 το πρωί, πρόγραμμα που απευθύνεται πρωτίστως σε μαθητές Δημοτικού. 

«Στο μεταξύ όλα τα λύκεια και τα γυμνάσια της χώρας έχουν τη δυνατότητα σύγχρονης (ζωντανής) εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και η ένταξη των δημοτικών σχολείων που θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα. Εξαιρετικά σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ήδη αξιοποιούν το εκπαιδευτικό υλικό του υπουργείου, πάνω από 700.000 μαθητές και 166.000 εκπαιδευτικοί» ανέφερε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<