Προκάτ αίθουσες σε σχολεία του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας

Προκάτ αίθουσες σε σχολεία του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας

28 Σεπτεμβρίου 2020

Στην τοποθέτηση τριών νέων, πλήρως εξοπλισμένων προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με σκοπό την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του Δημοτικού Σχολείου Καστελλίου, του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου και του Γυμνασίου Θραψανού.

Οι νέες προκατασκευασμένες αίθουσες – οι οποίες παραδόθηκαν στο Δήμο μετά από δωρεά της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη – αναμένεται να συμβάλλουν, όπως υποστηρίζει ο Δήμος, σημαντικά στην κάλυψη των αναγκών σχολικής στέγης των παραπάνω σχολείων. Παράλληλα, επισημαίνεται από το Δήμο ότι οι εν λόγω αίθουσες, πληρούν όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, όπως αυτές έχουν οριστεί από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων).

«Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο γενικό σχεδιασμό της διοίκησης του Δήμου Μινώα Πεδιάδος για τη βελτίωση της σχολικής υποδομής και την αναβάθμιση  της εκπαιδευτικής δραστηριότητας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας και έρχεται σε συνέχεια του έργου «Επισκευή & συντήρηση σχολικών κτιρίων», συνολικού προϋπολογισμού 520.000,00 €, τη σύμβαση του οποίου υπέγραψε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, οι εργασίες του οποίου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη» σημειώνεται από το Δήμο.

«Μια από τις βασικές προτεραιότητες της παρούσας δημοτικής αρχής αποτελεί η βελτίωση της σχολικής υποδομής στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται – σε συνέχεια και της υλοποίησης του έργου της επισκευής και συντήρησης μιας σειράς σχολικών μονάδων του Δήμου μας – και η τοποθέτηση 3 νέων προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας οι οποίες θα συμβάλλουν τα μέγιστα στη διασφάλιση των συνθηκών ασφαλείας μαθητών και εκπαιδευτικών, όσο και στη βελτίωση της λειτουργικότητας των σχολικών μονάδων» επισημαίνει ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μ. Φραγκάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία ΤΕΡΝΑ για την εν λόγω δωρεά.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<