Στη «μάχη» των Πανελλαδικών αύριο τα ΕΠΑΛ

Στη «μάχη» των Πανελλαδικών αύριο τα ΕΠΑΛ

14 Ιουνίου 2021

Για αύριο, Tρίτη 15 Ιουνίου, έχει οριστεί το εναρκτήριο λάκτισμα και για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας).

Το πρόγραμμα των εξετάσεων των υποψηφίων των ΕΠΑΛ, συνεχίζεται την Πέμπτη 17 Ιουνίου με τα Μαθηματικά (Άλγεβρα), ενώ από το Σάββατο 19 Ιουνίου και μέχρι τη Δευτέρα 28 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.

Όσον αφορά στα υγειονομικά μέτρα προστασίας, το πρώτο self – test για τους υποψηφίους, τόσο των Γενικών, όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων, έγινε την Πέμπτη 10 Ιουνίου, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο τεστ για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων, θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου.

Τέλος, σημειώνεται ότι η συμμετοχή στις επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, όσον αφορά τον κορωνοϊό, προβλέπεται μόνο εφόσον υπάρχει εργαστηριακά αποδεδειγμένη ασθένεια COVID-19 του ίδιου του υποψηφίου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<