Ταραντίλης: Μεγάλη μας αγωνία και προτεραιότητα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια

Ταραντίλης: Μεγάλη μας αγωνία και προτεραιότητα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια

21 Ιανουαρίου 2021

Στο εάν και πότε θα ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

Όπως τόνισε ο ίδιος, συνεχίζεται η παρακολούθηση των επιδημιολογικών δεδομένων και προχωρούμε — ύστερα από εισηγήσεις της Επιτροπής των Ειδικών — με μικρά και πολύ προσεκτικά βήματα προς μια μερική κανονικότητα. Εφαρμόζεται το κυλιόμενο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο τα επιδημιολογικά δεδομένα των επτά προηγούμενων ημερών θα καθορίζουν τις επόμενες αποφάσεις. Αυτές, θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Προτεραιότητα της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα -όπως τόνισε χθες και στη Βουλή ο πρωθυπουργός- είναι το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων. Σε σχετικά ερώτηση για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ο κ. Ταραντίλης επεσήμανε ακόμη ότι είναι «μεγάλη αγωνία το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων» και πρόσθεσε ότι «η τηλεκπαίδευση, όσο καλά κι αν πηγαίνει, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την δια ζώσης διδασκαλία. Θα περιμένουμε να έχουμε την εισήγηση της Επιτροπής την Παρασκευή και θα αποφασίσουμε. Γι’ αυτό δεν μπορώ να πω κάτι τώρα για το εάν θα ανοίξουν από Δευτέρα».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<