Ζαχαράκη: Δεν θα μετατεθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις

Ζαχαράκη: Δεν θα μετατεθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις

10 Μαρτίου 2020

Η Yφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη διαβεβαίωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-1 ότι δεν θα μετατεθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι εξετάζεται στο ενδεχόμενο της χρήσης της τηλεκπαίδευσης για να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί από την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων για 14 ημέρες.

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι εξετάζεται η χρήση του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για την ασύγχρονη αλλά και συγχρονική εκπαίδευση των μαθητών.

Για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου και τη διεξαγωγής των παρελάσεων, υπογράμμισε ότι η πρακτική δυσκολία είναι ότι η γιορτή βρίσκεται πολύ κοντά με τις ημέρες που θα είναι κλειστά τα σχολεία, συνεπώς θα είναι δύσκολη πρακτικά η συμμετοχή μιας ολόκληρης τάξης στην παρέλαση.

Σε ερώτηση για τις εξεταστικές στα πανεπιστήμια, απάντησε ότι αυτό αποτελεί ζήτημα που θα πρέπει να απαντηθεί από τον αρμόδιο υφυπουργό.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<