Αγγ. Συρίγος: «Οι φοιτητές στα ΑΕΙ είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό 75%»

Αγγ. Συρίγος: «Οι φοιτητές στα ΑΕΙ είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό 75%»

15 Σεπτεμβρίου 2021

«Έχω τα στοιχεία από τους εμβολιασμούς των φοιτητών στα ΑΕΙ. Βλέπω με ιδιαίτερη χαρά ότι οι φοιτητές είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό 75%, και εκείνοι που έχουν νοσήσει είναι περίπου 5%. Είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας και αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Άγγελος Συρίγος, στον realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα σημείωσε ότι «θεωρώ ότι αυτό είναι ένα πολιτικό μήνυμα της νεολαίας προς την κοινωνία. Σε ορισμένα μάλιστα πανεπιστήμια όπως το Πολυτεχνείο τα στοιχεία είναι της τάξης του 82%. Ακολουθεί το Οικονομικό Πανεπιστήμιο με 81%».

«Βλέπουμε ένα τμήμα της κοινωνίας που έχει γυρίσει την πλάτη προς όλα αυτά που ακούμε και εμβολιάζεται μαζικά και προχωρά προς την επόμενη ημέρα» υπογράμμισε ο κ. Συρίγος.

Συρίγος: Στις εκκλησιαστικές ακαδημίες οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι

Τα ποσοστά είναι χαμηλότερα στις εκκλησιαστικές σχολές. «Η Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημίας Θεσσαλονίκης έχει ανεμβολίαστους της τάξης του 55%. Είναι βέβαια μικροί αριθμοί σε σχέση με τον μέσο όρο, δεν αλλάζουν την εικόνα» ανέφερε ο υφυπουργός Παιδείας.

«Είναι ενδιαφέρον ότι οι τρεις εκκλησιαστικές ακαδημίες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεμβολίαστων με το χειρότερο στη Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<