Άνοιξαν επιτέλους οι ράμπες στο Κοκκίνι Χάνι

Άνοιξαν επιτέλους οι ράμπες στο Κοκκίνι Χάνι

24 Απριλίου 2019

Τέλος μπαίνει στην ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών που κινούνται καθημερινά από το Ηράκλειο με προορισμό το Κοκκίνι Χάνι.

Μετά από 4 μήνες καθυστέρηση άνοιξαν επιτέλους οι ράμπες στην εθνική οδό, οι οποίες οδηγούν στο Κοκκίνι Χάνι και εξυπηρετούν αρκετούς συνοικισμούς της Περιοχής (Κοκκίνι Χάνι, Κάτω Βάθεια, Βραχόκηπος, Ελιά, Ανώπολη, Γούρνες κα.)

Οι ράμπες αυτές εξυπηρετούν την έξοδο από το Ηράκλειο προς Κοκκίνι, ενώ πριν από λίγους μήνες είχαν δοθεί και οι ράμπες που οδηγούν στην έξοδο από Κοκκίνι προς Ηράκλειο. Οι συγκεκριμένες ράμπες είχαν κι αυτές καθυστερήσει κοντά σε 8 μήνες και είχαν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους οδηγούς.

Εύλογα αναρωτιόμαστε γιατί στην Ελλάδα ένα έργο που κανονικά θα έπρεπε να τελειώσει πολύ νωρίτερα καθυστερεί τόσο πολύ. Οι ράμπες και από τις δυο κατευθύνσεις υπήρχαν και δεν έγιναν από την αρχή. Απλά αναβαθμίστηκαν. Επομένως οι εργασίες θα έπρεπε να τελειώσουν πολύ πιο νωρίς.

Να σημειωθεί ότι το Κοκκίνι και οι γύρω περιοχές είναι έντονα τουριστικές, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και θα έπρεπε επιτέλους να μπει σε τροχιά υλοποίησης ο προγραμματισμένος ανισόπεδος κόμβος που θα ενώσει την περιοχή με τον ΒΟΑΚ.

Ίδωμεν!

Από το πρωί της Μ. Τετάρτης δούλευαν πυρετωδώς τα συνεργεία ώστε να παραδοθούν μέχρι το μεσημέρι οι ράμπες (κάτι που τελικά έγινε)

Φωτογραφίες μετά την παράδοση

 

Σχέδιο Ράμπες Κοκκίνι

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<