Επίθεση με βιτριόλι: «Κλειδί» στην υπόθεση το κινητό της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: «Κλειδί» στην υπόθεση το κινητό της 34χρονης

24 Μαΐου 2020

Την ώρα που η μάχη που δίνουν οι γιατροί προκειμένου να σωθεί το αριστερό μάτι της κοπέλας φαίνεται να κερδίζεται (υπέστη σοβαρό έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή), η 34χρονη υπεβλήθη στο πρώτο χειρουργείο αποκατάστασης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες διήρκησε κοντά στις 3 ώρες.

Οι αρχές που εξετάζουν όλα τα σενάρια, μελετούν λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι έρευνες επεκτείνονται και εκτός της περιοχής που εκτυλίχθηκε το περιστατικό προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο όχημα με το οποίο πιθανότατα να διέφυγε η μαυροφορεμένη δράστις από το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη (20/05) επί της οδού Θησέως στην Καλλιθέα, στην Αθήνα, καθώς η 34χρονη κοπέλα κατευθυνόταν προς την εργασία της. Πάντως αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η μαυροφορεμένη δράστις φαίνεται να γνώριζε καλά το χώρο στον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίμενε καρτερικά στο υπόγειο για την άφιξη της 34χρονης στην εργασία της.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η 34χρονη δεν είχε προσωπικές διαφορές, ούτε διαφωνίες με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των ερευνών είναι περιορισμένα, με τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να αναμένουν νέα στοιχεία για το συμβάν από την ίδια την 34χρονη, μόλις εκείνη είναι σε θέση να μιλήσει ξανά λόγω της κατάστασής της.

Ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση εκτιμάται ότι θα διαδραματίσει και το κινητό της 34χρονης. Την ίδια ώρα, αναζητούνται νέοι αυτόπτες μάρτυρες, καθώς όσοι έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκαλύψει κάτι σαφέστερο για την επίθεση από αυτά που ήδη γνωρίζουν οι Αρχές και έχει καταθέσει η ίδια η νεαρή κοπέλα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<