voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    εορταστικό ωράριο

    Τι λένε τα Μερομήνια για τον καιρό των φετινών Χριστουγέννων

    Αυξημένο ενδιαφέρον για το αντιγριπικό εμβόλιο, μειωμένο όμως για το εμβόλιο κατά της COVID-19 παρά την αύξηση των εισαγωγών

    Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πόσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

    Υπόθεση «Χωριάτικο»: 430 εταιρείες, οφειλές 95,5 εκατ. ευρώ και κατασχέσεις χρημάτων και τιμαλφών

  • Εκπαίδευση

    Επαναλειτουργούν τη Δευτέρα τα σχολεία στη Γκράβα – Επιστολή Χ. Δούκα στους διευθυντές

    Στα μέσα Νοεμβρίου η έναρξη μαθημάτων της Ενισχυτικής Διδασκαλίας

    Χριστούγεννα 2026: Πότε κλείνουν τα σχολεία και πότε ανοίγουν ξανά

    ΟΛΜΕ: Να αποσυρθεί τώρα το απαράδεκτο έγγραφο του ΠΔΕ Αττικής για τις μαθητικές κινητοποιήσεις

  • Θέσεις εργασίας
    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για 1.000 θέσεις πτυχιούχων – Πού μπορείτε να τους βρείτε

    Προσλήψεις 30 ατόμων στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

    Πάνω από 30 επιχειρήσεις με περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας στην 59η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ζητά απόσυρση των νηπιαγωγών από τις 9.000 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς

  • Οικονομία

    Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες στις λαϊκές αγορές

    Black Friday 2026: Πότε έρχονται οι μεγάλες εκπτώσεις

    ΔΕΔΔΗΕ: Από σήμερα το χειμερινό ωράριο για το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος

    ΑΑΔΕ: Πώς θα εφαρμόζεται από την 1η Νοεμβρίου το τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε.

  • Εργασιακά

    Ν. Κεραμέως: «Έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές δεδουλευμένων στην Pizza Fan»

    Το τέλος των άνισων αμοιβών: Η μισθολογική διαφάνεια φέρνει νέους κανόνες από την 1η Νοεμβρίου

    Στις 14/11 έρχεται νέο JobReady by DYPA

    Η μισθολογική διαφάνεια φέρνει τέλος στις άνισε αμοιβές – Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου

  • VOUCHER

    Δ. Μιχαηλίδου: Αυξάνουμε κατά 10% την αξία των vouchers για βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

    Μιχαηλίδου: “Πριν τα Χριστούγεννα το πρώτο voucher σίτισης”

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας

    Χανιά: Θετικός ο Άδ. Γεωργιάδης στην επέκταση του Κέντρου Υγείας Βάμου – Επαναπροκήρυξη θέσεων για τη στελέχωση

    Παύλος Μαρινάκης: «Θα προχωρήσει χωρίς καμία υποχώρηση» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

    Ν. Δένδιας: Το πρόγραμμα κατασκευής φρεγατών FDI και στην Ελλάδα προσδίδει νέες δυνατότητες στις Ένοπλες Δυνάμεις

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Φαντασμαγορικά υποδέχτηκε όλος ο κόσμος το 2023 – Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας από τους ηγέτες

από Σταύρος Καραΐνδρος
01/01/2023 - Ενημέρωση 05/01/2023
σε Επικαιρότητα
106
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Πάει ο παλιός ο χρόνο, ας γιορτάσουμε παιδιά και του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στην καρδιά… Καλή χρονιά, χαρούμενη η χρυσή Πρωτοχρονιά!» τραγούδησε η Αθήνα στην ανατολή του 2023, στην πλατεία Συντάγματος, όπου ο Δήμος Αθηναίων προγραμμάτισε μια ξεχωριστή γιορτή για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Πολυάριθμα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό πάνω από την Ακρόπολη, τη Βουλή και το Σύνταγμα, δημιουργώντας ένα πραγματικά φαντασμαγορικό θέαμα. Από νωρίς ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, συνοδεία 10μελούς ορχήστρας δεξιοτεχνών μουσικών και σολίστ, με τραγούδια και μελωδίες που αγαπήθηκαν από όλους, καλωσόρισαν τη νέα χρονιά. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά από την ΕΡΤ, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.

Λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του νέου χρόνου ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ανέβηκε στη σκηνή, όπου όλοι μαζί μέτρησαν αντίστροφα, μέχρι το πρώτο δευτερόλεπτο του 2023.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολυπληθή παρουσία και εξέφρασε τη χαρά του που «ανταμώνουμε ξανά». Επίσης, ευχήθηκε να «είμαστε όλοι καλά», και το 2023 όχι μόνο να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε το 2022, αλλά, γιατί όχι, να μας επιφυλάξει και πολλές όμορφες εκπλήξεις. Καταλήγοντας το μήνυμά του, είπε να «βλέπουμε κόσμο με χαμόγελα, όπως αυτά που βλέπουμε τώρα» και τραγούδησε «Καλή Χρονιά, Καλή Χρονιά, Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά».

ΣχετικάΆρθρα

Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά

26/12/2025

Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

21/12/2025

Το πάρτι, με μουσική και πολύ χορό, θα συνεχιστεί στη στοά της Βαρβακείου, όπου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς dj της Αθήνας δημιουργήσαν ένα ανοικτό πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 Αντίο 2022: ο κόσμος γιόρτασε το πέρασμα στο 2023, αφήνοντας πίσω του μια επεισοδιακή χρονιά.

Στο Ρίο ντε Ζανέιρο έως και δύο εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν στην παραλία της Κοπακαμπάνα για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους, ενώ αργότερα σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

«Ελπίζουμε σε μια νέα κυβέρνηση που θα ασχολείται περισσότερο με την υγεία των ανθρώπων», δήλωσε η Άνα Καρολίνα Ροντρίγκες, ντυμένη στα λευκά όπως συνηθίζεται στο Ρίο ντε Ζανέιρο για την υποδοχή του νέου έτους.

Δεκατέσσερις ώρες νωρίτερα, στην άλλη άκρη του κόσμου, το Σίνδεϊ της Αυστραλίας ήταν μία από τις πρώτες μεγάλες πόλεις που υποδέχθηκαν το 2023, ανακτώντας τον τίτλο της «παγκόσμιας πρωτεύουσας του ρεβεγιόν», έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της covid-19.

Με νέα αισιοδοξία το Σίδνεϊ γιόρτασε την έλευση του 2023 με ένα εντυπωσιακό σόου χιλιάδων πυροτεχνημάτων, το οποίο παρακολουθήσαν ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Το 2022 μπορεί να τελείωσε όμως ο κόσμος εξακολουθεί να είναι αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις: η κλιματική αλλαγή όπως και η αύξηση του πληθυσμού της Γης, ο οποίος το προηγούμενο έτος έφτασε τα 8 δισεκατομμύρια.

Η χρονιά που μόλις πέρασε σημαδεύτηκε από τον θάνατο πολλών προσωπικοτήτων, μεταξύ άλλων της βασίλισσας Ελισάβετ, του Πελέ, του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και του Σίνζο Άμπε ενώ χθες, στην εκπνοή του χρόνου, πέθανε και ο πρώην πάπας Βενέδικτος.

Εξάλλου το 2022 χαρακτηρίστηκε από τις μαζικές παραιτήσεις εργαζομένων μετά την πανδημία, την παγκόσμια ύφεση και την άνοδο του πληθωρισμού, ένα χαστούκι στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, την κατάρρευση της πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων FTX και τη σύλληψη του ιδρυτή της Σαμ Μπάνκμαν- Φριντ, αλλά και την εξαγορά του Twitter από τον Ίλον Μάσκ.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το 2022 θα συνδέεται με την επιστροφή του πολέμου στην Ευρώπη, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 Η γιορτή ενάντια στον πόλεμο

Νέα σειρά εκρήξεων συγκλόνισαν το Κίεβο σήμερα, λιγότερο από μία ώρα μετά την έλευση του 2023.

Σε περισσότερες από 300 ημέρες πολέμου σχεδόν 7.000 άμαχοι έχουν σκοτωθεί και 10.000 τραυματιστεί, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Δεκαέξι εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Όσοι μένουν στη χώρα είναι αντιμέτωποι καθημερινά με διακοπές ρεύματος, νερού και θέρμανσης, όπως και με τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα, ακυρώθηκε το παραδοσιακό σόου με πυροτεχνήματα, αφού ο δήμαρχος της πόλης Σεργκέι Σομπιάνιν ρώτησε τους κατοίκους πώς θα ήθελαν να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους. «Με έναν ειρηνικό ουρανό πάνω από τα κεφάλια μας», αυτή ήταν η μόνη ευχή των Μοσχοβιτών.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση VGTRK έχει υποσχεθεί «μια ατμόσφαιρα ρεβεγιόν, παρά τις αλλαγές στη χώρα και τον κόσμο». Όμως φέτος η εορταστική εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου θα γίνει χωρίς τον παρουσιαστή- σταρ Μαξίμ Γκαλκίν, ο οποίος αυτοεξορίστηκε από τη Ρωσία για να καταγγείλει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Στη Γαλλία ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επανέλαβε στο μήνυμά του για το νέο έτος την πρόθεση του Παρισιού να στηρίξει το Κίεβο «ως τη νίκη».

Λίγο αργότερα η λεωφόρος των Ηλυσίων στη γαλλική πρωτεύουσα ξαναβρήκε τη λάμψη της και σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν το σόου με τα πυροτεχνήματα και να ακούσουν μουσική.

Στο Λονδίνο περίπου 100.000 άνθρωποι πήγαν να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας το διάσημο σόου με τα πυροτεχνήματα, το οποίο απέτισε φόρο τιμής και στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ. Drones σχημάτισαν στον ουρανό μια κορώνα καθώς και ένα νόμισμα στο οποίο παρουσιαζόταν το πορτρέτο της Ελισάβετ, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε το πρόσωπο του νέου βασιλιά της Βρετανίας, του Καρόλου.

Στην Κροατία η νέα χρονιά έγινε δεκτή με ανάμικτα συναισθήματα, καθώς η χώρα πλέον εντάχθηκε στην ευρωζώνη και τη ζώνη Σένγκεν, με τους κατοίκους να ανησυχούν για την αύξηση των τιμών από τη μία, αλλά και να ελπίζουν στην περαιτέρω αύξηση του τουρισμού.

Μπροστά από την Πουέρτα ντελ Σολ στη Μαδρίτι εκατομμύρια άνθρωποι έφαγαν σταφύλια τα τελευταία 12 δευτερόλεπτα του 2022: ένα έθιμο που τηρεί η πλειονότητα των Ισπανών.

Στη Νέα Υόρκη πολλοί ήταν αυτοί που αψήφησαν το κρύο και τη βροχή και συγκεντρώθηκαν στην Τάιμς Σκουέρ για να μετρήσουν ανάποδα για την έλευση της νέας χρονιάς και να παρακολουθήσουν από κοντά την πτώση της μπάλας που σηματοδοτεί την αλλαγή του χρόνου, ένα έθιμο που ξεκίνησε το 1907.

Στη Μέση Ανατολή, το Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι, το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα.

Εξάλλου στην Κίνα, παρά την έκρηξη των κρουσμάτων της covid, πλήθος ανθρώπων πήγε σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα στο Πεκίνο, ενώ ομάδες νεαρών, με μάσκες, γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους μπροστά στη θάλασσα στη Σανγκάη.

Στην Ουχάν, την πόλη όπου εντοπίστηκαν πριν τρία χρόνια τα πρώτα κρούσματα του νέου κορονοϊού, πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την απελευθέρωση μπαλονιών τα μεσάνυκτα στην κεντρική πλατεία.

Ετικέτες: πρωτοχρονιά
Σεμινάρια ξένων γλωσσών για ενήλικες
Λογιστικό Γραφείο Μποτζάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • εορταστικό ωράριοΤι λένε τα Μερομήνια για τον καιρό των φετινών Χριστουγέννων

    1 Νοέ 2026

  • Αυξημένο ενδιαφέρον για το αντιγριπικό εμβόλιο, μειωμένο όμως για το εμβόλιο κατά της COVID-19 παρά την αύξηση των εισαγωγών

    31 Οκτ 2026

  • Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πόσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

    31 Οκτ 2026

  • Υπόθεση «Χωριάτικο»: 430 εταιρείες, οφειλές 95,5 εκατ. ευρώ και κατασχέσεις χρημάτων και τιμαλφών

    30 Οκτ 2026

  • Δ.Μιχαηλίδου: Πάνω από 3.000 αιτήσεις μετεγκατάστασης σε 10 ημέρες – Σχεδόν 1.000 ευρώ η πρώτη ενίσχυση από το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας πριν από τα Χριστούγεννα

    29 Οκτ 2026

webinar.edu.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Παιδικοί σταθμοί: Νέα παράταση για 9.000 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Δώρο Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ζητά απόσυρση των νηπιαγωγών από τις 9.000 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς

    6 shares
    Share 2 Tweet 2
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΔΥΠΑ: Άρχισαν οι ενστάσεις για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
Σεμινάριο για το Airbnb

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.