voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Κωστής Χατζηδάκης: Πρόσθετο πακέτο 160 εκατομμυρίων για στήριξη κτηνοτρόφων, βαμβακοπαραγωγών και σιτοπαραγωγών

    Κ. Χατζηδάκης: Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν έχει καθόλου ανασφάλιστα οχήματα

    Ο φετινός χειμώνας ήταν ο δεύτερος θερμότερος στην Ελλάδα από το 1960!

    Ο φετινός χειμώνας ήταν ο δεύτερος θερμότερος στην Ελλάδα από το 1960!

    AEGEAN: Αναστέλλει τις πτήσεις έως 6/8 από και προς Τελ Αβίβ και έως 8/8 από και προς Βηρυτό λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή

    AEGEAN: Πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων από Ομάν και Ντουμπάι

    Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά: Απεργεί η ΠΝΟ

    Σε εξέλιξη η απεργία της ΠΝΟ – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη

  • Εκπαίδευση
    Σαντορίνη: Αντίδραση Τσελέντη για το άνοιγμα των σχολείων

    Ελληνική Pisa: Στις 20 Μαΐου οι εξετάσεις – Τα 600 σχολεία που θα συμμετάσχουν

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Voucher 750 ευρώ: Αυτή είναι η μέρα που ανοίγουν οι αιτήσεις!

    ΥΠΑΙΘΑ: Ανακοινώθηκαν προσλήψεις 13 αναπληρωτών στη Γενική Εκπαίδευση

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται

  • Θέσεις εργασίας

    Προσλήψεις 16 κτηνιάτρων στην Περιφέρεια Αττικής

    Από δύο μέτωπα στην πρώτη γραμμή – Η μάχη επιστημόνων και κτηνοτρόφων κατά της ευλογιάς

    ΥΠΑΑΤ: Προσλήψεις 49 ατόμων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 4.276 θέσεις στο Δημόσιο

    Έρχονται 224 προσλήψεις στο Υπουργείο Πολιτισμού

    Yπ. Πολιτισμού: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 1.538 προσλήψεις

  • Οικονομία

    Επίδομα παιδιού Α21: Μέχρι τις 11 Μαρτίου οι αιτήσεις

    εκπρόθεσμες φορολογικές

    Φορολογικές δηλώσεις: Πως μπορεί να κερδίσετε έκπτωση

    Εξωδικαστικός μηχανισμός: Αλλαγές υπέρ των οφειλετών και «ψαλίδι» στο επιτόκιο ρύθμισης

    Εξωδικαστικός: Σε υψηλό ρυθμό οι ρυθμίσεις οφειλών τον Φεβρουάριο

    Στο στόχαστρο της πολιτείας και το αλκοόλ

    Σε λειτουργία μπαίνει το νέο μητρώο για προϊόντα καπνού και αλκοόλ – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

  • Εργασιακά
    ektakto-dwro-pasxa-ektos-xiliades-suntaksiouxoi

    Δώρο Πάσχα 2026: Τι πρέπει να κάνει ο εργαζόμενος αν δεν του καταβληθεί

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Δώρο Πάσχα 2026 σε ανέργους από τη ΔΥΠΑ: Πώς υπολογίζεται το ακριβές ποσό

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έκτακτο επίδομα 300 ευρώ – Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται

    ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο- Αυξήθηκαν οι επιδοτούμενοι

    ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,3% η ανεργία το δ’ τρίμηνο

  • VOUCHER
    τουρισμος-για-ολους-αιτησεις-νεους-δικαιουχους

    «Τουρισμός για Όλους 2026»: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για τα voucher έως 600 ευρώ

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    Voucher 750 ευρώ: Αυτή είναι η μέρα που ανοίγουν οι αιτήσεις!

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται

    Μόνο για Εργαζόμενους το νέο Voucher Κατάρτισης της ΔΥΠΑ – 150 ώρες – 750€ – Μόνο Ασύγχρονη Εκπαίδευση

    ΔΥΠΑ: Βγήκε το ΦΕΚ για το νέο Voucher εργαζομένων που δίνει έως 750 ευρώ!

  • Πολιτική
    ΥΠΑΑΤ: Στενή συνεργασία με την ΕΛΑΣ για να περιοριστεί η εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

    ΥΠΑΑΤ: Στενή συνεργασία με την ΕΛΑΣ για να περιοριστεί η εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Παπασταύρου: Μέτρα για την ενεργειακή κρίση εξετάζει το ΥΠΕΝ – Δεν τίθεται θέμα επάρκειας

    Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Νέα Δημοκρατία απορρίπτει ποινικές ευθύνες για Μάκη Βορίδη και Λευτέρη Αυγενάκη

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Γιάννης Οικονόμου: "Η υποχρεωτικότητα το τελευταίο εργαλείο για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί"

από Αντώνης Σαριδάκης
04/12/2021
σε Επικαιρότητα, Πολιτική

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Ο Πρωθυπουργός πήρε αυτή την πολύ γενναία και επιβεβλημένη απόφαση, σε ό,τι αφορά τους συμπολίτες μας από 60 ετών και πάνω. Φαίνεται ότι υπάρχει μία ανταπόκριση πολύ ικανοποιητική. Από την ώρα που ανακοινώθηκε η υποχρεωτικότητα μέχρι σήμερα, έχουμε 50.000 νέα ραντεβού. Έχουμε περίπου το 10% εκείνων που ήταν ανεμβολίαστοι σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, να έχουν σπεύσει να κλείσουν το ραντεβού της πρώτης δόσης», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι παράλληλα με την υποχρεωτικότητα υπάρχει η απόφαση να ανοίξει η αναμνηστική, η τρίτη δόση, τρεις μήνες μετά το δεύτερο εμβόλιο. «Συνεχίζουμε με όλους τους τρόπους την προσπάθεια για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης.

Σε ολόκληρο τον κόσμο έχει ανοίξει μια συζήτηση για το πώς θα προσαρμόσουν τα κράτη τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον κορονοϊό, ενόψει και της μετάλλαξης «Όμικρον», που εν πολλοίς ακόμη παραμένει αχαρτογράφητη.

Η κατάσταση είναι δυναμική. Ό,τι πρέπει να γίνει για να φτάσουμε στο ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης που πρέπει, η Κυβέρνησή μας θα το κάνει και θα το κάνει έγκαιρα, όπως πρώτη και έγκαιρα πήρε μια σειρά από μέτρα. Θυμίζω το «πράσινο» πιστοποιητικό, το άνοιγμα της τρίτης δόσης για όλους, την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για τους συμπολίτες μας άνω των 60», υπογράμμισε.

ΣχετικάΆρθρα

Γ. Οικονόμου: “Η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται ούτε τρομοκρατείται”

29/12/2022

Οικονόμου: Θα συνεχιστούν τα οριζόντια μέτρα στήριξης για το ηλεκτρικό ρεύμα

17/09/2022

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως πρόσφατα το ΣτΕ αποφάσισε για τη συνταγματικότητα του μέτρου για την ΕΜΑΚ και τους υγειονομικούς. «Η συζήτηση περί συνταγματικότητας είναι πολύ σοβαρή. Έγκριτοι επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί δημόσια και υπάρχουν οι αποφάσεις των Δικαστηρίων. Πέραν όμως της συνταγματικότητας, υπάρχει η πιο σημαντική διάσταση. Το μέτρο δεν είναι ούτε τιμωρητικό, ούτε εισπρακτικό.

Δεν παίρνουμε το μέτρο για να μπουν τα 100 ευρώ, από τους ανεμβολίαστους στον κρατικό κορβανά. Δεν είναι αυτός ο στόχος. Δεν θέλουμε να τους τιμωρήσουμε. Στόχος είναι να ασκήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση, για να αξιοποιήσει ο καθένας το προνόμιο αυτό της επιστήμης, να θωρακιστεί, να σώσει τη ζωή του, αλλά και να αποκλιμακωθεί η πίεση στο Σύστημα Υγείας. Προφανώς, η υποχρεωτικότητα πρέπει να έχει ένα αντίτιμο, για να είναι υποχρεωτικότητα. Όμως, μακάρι να μην χρειαστεί να επιβληθεί ούτε ένα πρόστιμο», πρόσθεσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης για αυτούς που έχουν κάνει εμβόλια στο εξωτερικό και ενδεχομένως δεν αναγνωρίζονται εδώ, θα υπάρξουν διευκρινίσεις και διευθετήσεις, θα μπορούν να πηγαίνουν σε αντίστοιχες και αρμόδιες Υπηρεσίες, να δηλώνουν τον εμβολιασμό που έχουν κάνει, για να έχουν τα προνόμια των εμβολιασμένων, είτε είναι πολίτες της Ε.Ε., είτε τρίτης χώρας, εφόσον το εμβόλιο είναι εγκεκριμένο από τον Π.Ο.Υ..

Για τα Χριστούγεννα δήλωσε πως υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο, προϋποθέσεις γι’ αυτούς που μπορούν να κινούνται σε κλειστούς χώρους και προϋποθέσεις για το πώς πρέπει να κινούνται οι ανεμβολίαστοι με τα τεστ.

«Έχει αναμορφωθεί το πλαίσιο για το πιστοποιητικό νόσησης. Αυξάνεται η εμβολιαστική κάλυψη. Δεν έχουμε κατά νου να βάλουμε περιορισμούς σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας.

Συστήνουμε όλοι να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα που δίνει η ελληνική Πολιτεία για ένα δωρεάν self test, έτσι ώστε και οι εμβολιασμένοι να τεστάρουν την κατάστασή τους εθελοντικά», ανέφερε σημειώνοντας ότι προφανώς οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κινούνται με μεγαλύτερη άνεση σε θεματικά πάρκα και χώρους εκδηλώσεων ενώ οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν την ίδια πρόσβαση.

«Με αυτό το πλαίσιο ασφάλειας, τηρώντας τα μέτρα, με τους ελέγχους της Πολιτείας που έχουν εντατικοποιηθεί και θα βρίσκονται σε υψηλή ένταση το επόμενο διάστημα, ακολουθώντας ο καθένας αυτά που πρέπει να κάνει, έχοντας κατά νου ότι ο κορονοϊός είναι εδώ, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να περάσουμε τα Χριστούγεννα», επισήμανε ενώ είπε ότι το εμβόλιο πρέπει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να είμαστε παρόντες σε οποιαδήποτε συγκέντρωση μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

«Είναι αυτονόητο. Διότι βάζουμε σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τους ανθρώπους με τους οποίους θα καθίσουμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι να ευχηθούμε, να αλλάξουμε ευχές και χρονιά. Είναι ζήτημα συναίσθησης της ευθύνης απέναντι σε αυτούς που αγαπάμε και στον εαυτό μας. Αυτά που βλέπουμε τριγύρω μας από τα νοσοκομεία και τις εντατικές, όχι απλώς πρέπει να μας προβληματίσουν, πρέπει να οδηγήσουν τη σκέψη μας εκεί».

Μιλώντας για την οικονομία δήλωσε πως είμαστε σε περιβάλλον αλλεπάλληλων κρίσεων, κυρίως της πανδημίας, αλλά και της κρίσης ανατίμησης των τιμών, η οποία συνδέεται σε ένα βαθμό και με την πανδημία. Ωστόσο τόνισε πως ελληνική οικονομία αναπτύσσεται με πολύ δυναμικούς ρυθμούς και η κυβέρνηση κάνει τα οικονομικά επιτεύγματα κοινωνικό κεκτημένο.

«Τα επιστρέφει στην κοινωνία, σε εκείνους που έχουν ανάγκη και σε εκείνους που χρήζουν ειδικής επιβράβευσης. Όχι δίνοντάς τους από τη μια και παίρνοντάς τα από την άλλη τσέπη με φόρους, εισφορές, χαράτσια, όπως γινόταν στο παρελθόν, πράγμα που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί και το σύνολο των ανθρώπων της δημιουργίας και της παραγωγής», συνέχισε.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει πάνω από 650 εκατομμύρια για τη στήριξη των νοικοκυριών σε ό,τι αφορά τις ανατιμήσεις, έχει διευρύνει την περίμετρο εκείνων που δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης, την Πέμπτη υλοποιήθηκε η εξαγγελία του Πρωθυπουργού για επίδομα 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, 100.0000 υγειονομικοί του Ε.Σ.Υ. και του ΕΚΑΒ θα πάρουν μισό μισθό παραπάνω, διπλασιάζεται το ελάχιστο εγγυημένο εισοδήματος τον Δεκέμβριο.

«Εφαρμόζουμε πολιτική στοχευμένη, ουσιαστική, που δίνει σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη και που δεν αφήνει κανέναν πίσω. Είμαστε πρωταθλητές στους ρυθμούς ανάπτυξης. Είμαστε πολύ κάτω από το μέσο όρο σε ό,τι αφορά την αύξηση του πληθωρισμού. Οι ανατιμήσεις είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα που δεν οφείλονται στη χώρα.

Προφανώς θα έχουν το αποτύπωμά τους στα ελληνικά νοικοκυριά. Γι’ αυτό και η προσπάθειά μας από την αρχή, από το Σεπτέμβριο, ήταν με μια πολιτική σώφρονα, ουσιαστική, αποτελεσματική, ώστε να έχουν αυτές οι ανατιμήσεις στην ενέργεια το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα», συμπλήρωσε ενώ αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις εκείνες που μειώνουν την ανεργία.

«Έχουμε τους λιγότερους άνεργους από το 2011 και μετά. Και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής πολιτικής που, αντί να κλείσουν δουλειές και να μπουν λουκέτα, επιτρέπεις στο να ανοίξουν περισσότερες επιχειρήσεις και να βρίσκει περισσότερος κόσμος δουλειά. Από εκεί που κάποιος δεν είχε καθόλου μισθό, δεν είχε καθόλου εισόδημα, αν δεν ήταν δικαιούχος κάποιου επιδόματος, τώρα δουλεύει και μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή.

Οι ευάλωτοι είναι αυτοί που κινδυνεύουν και πλήττονται πιο πολύ σε περιόδους κρίσεων και γι’ αυτό εκεί είναι εστιασμένο το ενδιαφέρον μας. Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι μέσα στο 2022 θα υπάρχει και δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού. Όλη μας η πολιτική κινείται προς την κατεύθυνση, η κοινωνία να νιώθει το μέρισμα της ανάπτυξης που πραγματοποιείται στη χώρα.

Οι μεταρρυθμίσεις που κάνουμε, τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας, οι επενδύσεις που έρχονται είναι οι προϋποθέσεις που έχουμε δημιουργήσει, έτσι ώστε, όταν με το καλό θα έχει φύγει από πάνω μας η σκιά της πανδημίας και τα όσα προβλήματα αυτή δημιουργεί, να μπορέσει η χώρα να τρέξει ακόμα πιο γρήγορα», τόνισε.

Ετικέτες: υποχρεωτικός εμβολιασμόςOIKONOMOY

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΥΠΑΑΤ: Στενή συνεργασία με την ΕΛΑΣ για να περιοριστεί η εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

    7 Μαρ 2026

  • Κ. Χατζηδάκης: Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν έχει καθόλου ανασφάλιστα οχήματα

    6 Μαρ 2026

  • Ο φετινός χειμώνας ήταν ο δεύτερος θερμότερος στην Ελλάδα από το 1960!

    5 Μαρ 2026

  • AEGEAN: Πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων από Ομάν και Ντουμπάι

    5 Μαρ 2026

  • Σε εξέλιξη η απεργία της ΠΝΟ – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη

    5 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νοσοκομεία: Άνοιξε η πλατφόρμα για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΔΥΠΑ: Έκτακτο επίδομα 300 ευρώ – Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • ΕΟΠΥΥ: Πώς θα λάβετε το voucher των 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως

    92 shares
    Share 37 Tweet 23
  • Από τις 11 Μαρτίου οι αιτήσεις για 2.628 προσλήψεις στο Δημόσιο – Ποιες ειδικότητες αφορά

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Έκτακτο επίδομα Πάσχα 2026: Αρνητική η απόφαση του Υπ. Οικονομικών για τη χορήγηση του

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.