Η απολογία Λιγνάδη: «Κατασκευασμένες οι κατηγορίες – Είμαι αμφιφυλόφιλος, αλλά δεν έχω πάει με ανήλικα»

Η απολογία Λιγνάδη: «Κατασκευασμένες οι κατηγορίες – Είμαι αμφιφυλόφιλος, αλλά δεν έχω πάει με ανήλικα»

27 Φεβρουαρίου 2021

Στις φυλακές Τριπόλεως κρατείται πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος το βράδυ της Πέμπτης από ανακριτή και εισαγγελέα.

Στη μαραθώνια απολογία του ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Δήλωσε αμφιφυλόφιλος και είπε ότι στη ζωή του μέχρι τώρα είχε πολλές σχέσεις και με το ένα και με το άλλο φύλο. Δεν απέκλεισε και εφήμερες επαφές, «αυτές όμως δεν ήταν ποτέ με ανηλίκους» ισχυρίστηκε, και διευκρίνισε ότι είχε «επαφές και με αλλοδαπούς και με αλλοδαπές και με αμοιβή και χωρίς αμοιβή».

Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε τα δύο αγόρια, που είναι πλέον ενήλικοι, καθώς τα αδικήματα, βάσει του κατηγορητηρίου, τοποθετούνται χωροχρονικά τον Αύγουστο του 2010 στο σπίτι του στο Μεταξουργείο και τον Αύγουστο του 2015 στην Επίδαυρο.

Δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι πίσω από την εμπλοκή του υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες: «Κατ’ αρχάς, και για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις (πριν από τις εκλογές είχα καταφερθεί πολιτικά εναντίον της τότε κυβέρνησης), δεύτερον επειδή προέβην σε δύο εμβληματικές για εμένα ενέργειες, στην ονοματοδοσία μιας αίθουσας του Εθνικού Θεάτρου με το όνομα »Ελένη Παπαδάκη» και στην κατάργηση της μέχρι τότε »Πειραματικής Σκηνής», που ήταν προσανατολισμένη στην αποδόμηση και στον μοντερνισμό, και στη θέση της την ίδρυση Ερευνητικής Σκηνής για το Αρχαίο Δράμα. Δεν μου συγχωρέθηκε η αγάπη μου στην Πατρίδα, στην Ιστορία», φέρεται να είπε.

Τόνισε δε ότι υπήρξε ενόχληση επειδή στην παράσταση «Πέρσες», κατά την υπόκλιση, «φίλησα το ομοίωμα του Παρθενώνα και για τον λόγο αυτό μου έγινε bulling από τα αριστερίζοντα media».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<