voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Φωτιές – Στις 17:00 η ανακοίνωση των μέτρων στήριξης στους πυρόπληκτους

    Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο: Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία

    Καθυστερούν χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης βασικών φαρμάκων

    «Δικαίωμα στη Λήθη» για τα άτομα με ιστορικό καρκίνου στην Ελλάδα – Τι προβλέπει ο νέος νόμος

    Νίκος Καλογερόπουλος: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός

    Νίκος Καλογερόπουλος: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός

    Ε.Μ.Υ

    Ποιες περιοχές τίθενται σε κατάσταση κινητοποίησης Red Code – Τι προβλέπει ο Χάρτης – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιες 2018

    Διορισμός μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

    Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Αθμιας και Βθμιας, ΕΑΕ και Γενικής Εκπαίδευσης, καθώς και Μουσικών Σχολείων

    ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες της προκήρυξης 11Κ/2021

    ΑΣΕΠ: Προσωρινοί πίνακες για 1ΓΕ και 2ΓΕ/2006 για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών

    Voucher για παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα – Πότε θα βγουν οι οριστικοί πίνακες

  • Θέσεις εργασίας

    ΥΠΕΣ: «Πράσινο φως» για 951 προσλήψεις σε Δήμους

    Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 20 Αξιωματικών

    Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Κ/2022 και 9Κ/2022: Στις 11/08 η κλήρωση ισοβαθμούντων ΤΕ και ΔΕ

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους άνω των 55 ετών

  • Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Άνοιξε το σύστημα υποβολής μεταβιβάσεων δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης για τη βιωσιμότητα για το έτος ενίσχυσης 2026

    Προς νέα καθυστέρηση η επιβολή πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο

    Αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου εν μέσω ασύμβατων απαιτήσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν

    Τα 75 εισοδήματα και επιδόματα που θα σταλούν στην ΑΑΔΕ

    Περισσότερες από 320.000 καταγγελίες πολιτών για φορολογικές παραβάσεις μέσω των ψηφιακών εργαλείων της ΑΑΔΕ

    Επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Η κρίσιμη προθεσμία που δεν πρέπει να χάσουν οι γονείς

  • Εργασιακά
    Πυροσβέστες

    Υπεγράφη από τον Ευ. Τουρνά η επαύξηση των ωρών απασχόλησης των εποχικών πυροσβεστών

    Ergani app: Προσλήψεις προσωπικού από το κινητό για έκτακτες ανάγκες

    Ergani app: Προσλήψεις προσωπικού από το κινητό για έκτακτες ανάγκες

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία αιτήσεων για τις 30 ΣΑΕΚ

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία αιτήσεων για τις 30 ΣΑΕΚ

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα 1.000 ευρώ σε ανέργους

    Συντάξεις ενστόλων: Mηνιαίες αυξήσεις έως και 150 ευρώ – Δείτε αναλυτικά παραδείγματα

  • VOUCHER

    Τουρισμός για Όλους 2026: Από σήμερα κατάθεση αιτήσεων ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ

    «Thessaly Evros Pass»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

    Thessaly Pass 2026: Οι δικαιούχοι των 200 ευρώ και οι προορισμοί

    «Κουπόνια» για διακοπές έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα

    Έναρξη αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»

    Στο «πράσινο ταμείο» η ενεργειακή αναβάθμιση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρκαλοχωρίου

    Voucher παιδικών σταθμών: Αυτά είναι τα λάθη που μπορούν να αφήσουν την αίτηση εκτός

  • Πολιτική
    Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 20 Αξιωματικών

    Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

    Θ. Κοντογεώργης: Προεκλογική αλλά όχι παροχολογική η ΔΕΘ – Επιστρέφουμε αναλογικά και δίκαια το μέρισμα ανάπτυξης

    Θ. Κοντογεώργης: Προεκλογική αλλά όχι παροχολογική η ΔΕΘ – Επιστρέφουμε αναλογικά και δίκαια το μέρισμα ανάπτυξης

    Ειδικό Χωροταξικό για τον Τουρισμό: Οι νέοι κανόνες για επενδύσεις και νησιά

    Σταύρος Καλαφάτης: «Έχουμε δημιουργήσει 20.000 νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης τα τελευταία επτά χρόνια στη χώρα μας»

    Σταύρος Καλαφάτης: «Έχουμε δημιουργήσει 20.000 νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης τα τελευταία επτά χρόνια στη χώρα μας»

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα καταργεί αυτοκίνητα με βενζίνη και πετρέλαιο, τέλος και οι καυστήρες πετρελαίου

από Νίκος Μοναστηριώτης
04/11/2021
σε Επικαιρότητα
υπουργείο Μεταφορών

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Ανακοίνωσε πως τελειώνουν οι εγκαταστάσεις καυστήρων πετρελαίου σε περιοχές που υπάρχει επαρκές δίκτυο φυσικού αερίου. Τέλος ανακοίνωσε το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης (βενζίνης και πετρελαίου) στα ΙΧ από το 2030.

Συγκεκριμένα τόνισε πως «Παραδείγματος χάρη, από το 2023 σε όλα τα νέα σπίτια που θα κατασκευάζονται θα απαγορεύεται η εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου εκεί που υπάρχει επαρκές δίκτυο φυσικού αερίου».
Παράλληλα ανέφερε πως «Από το 2025 όλα τα νέα ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και το 1/3 των ενοικιαζόμενων οχημάτων, θα πρέπει να είναι ή ηλεκτρικά ή οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων».

Τέλος ανακοίνωσε πως από το 2030 θα απαγορεύεται η πώληση νέων ΙΧ με κινητήρες εσωτερικής καύσης. «Ξέρω ότι οι στόχοι αυτοί είναι φιλόδοξοι, είναι όμως αναγκαίοι και με το σχέδιο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας μπορούν να γίνουν και ρεαλιστικοί».

Μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες να σπεύσουν και να εμβολιαστούν έναντι του κορωνοϊού έστειλε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11:00 και πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΣχετικάΆρθρα

Μητσοτάκης για το myAGRO: «Η χώρα δεν μπορεί να είναι άλλο αιχμάλωτη των κυκλωμάτων, του ρουσφετιού και του παλαιοκομματισμού»

06/08/2026
Συνομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη με τον σκηνοθέτη της «Οδύσσειας», Κρίστοφερ Νόλαν

Συνομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη με τον σκηνοθέτη της «Οδύσσειας», Κρίστοφερ Νόλαν

28/07/2026

«Το μήνυμα σε αυτούς που ποντάρουν σε τεχνητούς διχασμούς παραμένει ένα: εμβολιαζόμαστε, ενωνόμαστε, παίρνουμε τις ζωές μας πίσω και προχωράμε», είπε ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε, εξάλλου και στον κλιματικό νόμο, λέγοντας: «Μιλάμε, συνεπώς, για ένα πολυεπίπεδο, ένα συνεκτικό πρόγραμμα που οδηγεί με στόχους και με χρονοδιαγράμματα την Ελλάδα στη νέα εποχή. Σε μια ανάπτυξη η οποία από τη μια θα προσφέρει καθαρή και φθηνή ενέργεια αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρει και πολλές, καλές νέες θέσεις εργασίας και καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες».

Η ομιλία του

Πριν ξεκινήσουμε, μία παρατήρηση σχετικά με την πανδημία και ενόψει της εφαρμογής και των νέων μέτρων από το Σάββατο. Όπως έχουμε πει πολλές φορές υπάρχει όντως μία σημαντική έξαρση κρουσμάτων, η οποία είναι πρωτίστως έξαρση περιστατικών μεταξύ ανεμβολίαστων. Υπάρχει μία μεγάλη πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα.
Υπάρχει όμως και η άλλη όψη της πραγματικότητας: ότι μόνο τις τελευταίες τρεις μέρες κλείστηκαν πάνω από 60.000 νέα ραντεβού για πρώτους εμβολιασμούς και η ροή για την 3η αναμνηστική δόση είναι σταθερή, 30.000 περίπου ραντεβού την ημέρα.

Θυμίζω ότι πέρυσι τον Δεκέμβριο, σε μία μέτρηση η οποία είχε γίνει, μόλις το 33% των ενηλίκων μας έλεγαν ότι θα εμβολιαστούν σίγουρα, ενώ 11 μήνες μετά είναι εμβολιασμένο το 73% των ενηλίκων Ελλήνων.
Το αναφέρω γιατί απέναντι στο φόβο και στην εύκολη κριτική υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, η οποία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της λογικής, ανταποκρίνεται στην πολιτική της πειθούς και διαψεύδει τους αρνητές της αλήθειας, όσο και τους αρνητές της συστράτευσης απέναντι σε μία εθνική πρόκληση.

Το μήνυμα, λοιπόν, σε αυτούς που ποντάρουν σε τεχνητούς διχασμούς παραμένει ένα: εμβολιαζόμαστε, ενωνόμαστε, παίρνουμε τις ζωές μας πίσω και προχωράμε.

Έρχομαι τώρα στην ατζέντα της σημερινής τακτικής μας συνεδρίασης, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «πράσινη», καθώς στο επίκεντρό της βρίσκονται τέσσερις τολμηρές μεταρρυθμίσεις που αφορούν το περιβάλλον, τον ενεργειακό προσανατολισμό της χώρας προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Πρώτα και πάνω απ’ όλα ο κλιματικός νόμος, τον οποίον για πρώτη φορά αποκτά η χώρα. Το νέο πλαίσιο παραγωγής και αποθήκευσης ρεύματος από καθαρές πηγές, με έμφαση στα θαλάσσια αιολικά πάρκα. Τρίτον, ο μετασχηματισμός της διαχειριστικής αρχής υδρογονανθράκων. Και βεβαίως το εθνικό σχέδιο κυκλικής οικονομίας για την τετραετία 2021-2025.

Μιλάμε, συνεπώς, για ένα πολυεπίπεδο, ένα συνεκτικό πρόγραμμα που οδηγεί με στόχους και με χρονοδιαγράμματα την Ελλάδα στη νέα εποχή. Σε μια ανάπτυξη η οποία από τη μια θα προσφέρει καθαρή και φθηνή ενέργεια αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρει και πολλές, καλές νέες θέσεις εργασίας και καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες.

Είναι μία αναγκαία επιλογή εν μέσω της κλιματικής κρίσης, αλλά είναι μια επιλογή συνώνυμη και με την πρόοδο του τόπου και την ευημερία της κοινωνίας.

Το νέο πλαίσιο υπηρετεί, προφανώς, τις δεσμεύσεις της χώρας μας τις οποίες είχα την ευκαιρία να επαναλάβω και τη Δευτέρα, στη σύνοδο του ΟΗΕ.

Η Ελλάδα παραμένει ευρωπαϊκή πρωταγωνίστρια στη γρήγορη απεξάρτηση από τον ρυπογόνο λιγνίτη. Θυμίζω ότι το αργότερο έως το 2023 θα έχουν κλείσει όλες οι παλιές ρυπογόνες μονάδες της ΔΕΗ και ως το 2028 το αργότερο -μπορεί να έρθει και νωρίτερα αυτή η ημερομηνία- θα έχουμε πλήρως απεξαρτηθεί από την καύση λιγνίτη.
Πρωτοστατούμε ταυτόχρονα στις επενδύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και στην ηλεκτροκίνηση, παράλληλα όμως -και θέλω να το τονίσω αυτό- γινόμαστε και κόμβος μεταφοράς καθαρής ενέργειας στη Μεσόγειο.

Σε αυτή την κατεύθυνση εξάλλου κινείται και η διπλωματία της ενέργειας την οποία ήδη δρομολογεί η Ελλάδα, όπως ενδεικτικά η πρόσφατη συμφωνία με την Αίγυπτο για την ηλεκτρική διασύνδεση, μέσω της οποίας θα μεταφέρεται καθαρό ρεύμα από τον ήλιο της Αφρικής στην Ελλάδα και από εκεί στην Ευρώπη.

Αλλά η θέση της Ελλάδος ως ενεργειακού κόμβου αφορά όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον. Στις συζητήσεις που είχαμε, παραδείγματος χάρη, με τη Σαουδική Αραβία, η Ελλάδα μπορεί να καταστεί κόμβος εισόδου πράσινου υδρογόνου που θα παράγεται στη Μέση Ανατολή και μέσω της Ελλάδας θα εισάγεται στην ευρωπαϊκή αγορά.
Γίνεται έτσι σαφές πως το παγκόσμιο ενεργειακό περιβάλλον, εκτός από μια αναπτυξιακή πρόκληση, είναι και πεδίο αναβάθμισης της γεωστρατηγικής και διεθνούς θέσης της χώρας μας.
Η πράσινη πολιτική για την οποία θα συζητήσουμε σήμερα, ωστόσο, αφορά και την καθημερινότητα. Αυτή θα γίνει καλύτερη διότι στα πλαίσια του κλιματικού νόμου αναλαμβάνουμε ορισμένες πολύ συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Παραδείγματος χάρη, από το 2023 σε όλα τα νέα σπίτια που θα κατασκευάζονται θα απαγορεύεται η εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου εκεί που υπάρχει επαρκές δίκτυο φυσικού αερίου.
Από το 2025 όλα τα νέα ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και το 1/3 των ενοικιαζόμενων οχημάτων, θα πρέπει να είναι ή ηλεκτρικά ή οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Και από το 2030 θα απαγορεύεται η πώληση νέων ΙΧ με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Ξέρω ότι οι στόχοι αυτοί είναι φιλόδοξοι, είναι όμως αναγκαίοι και με το σχέδιο το οποίο έχουμε στη διάθεσή μας μπορούν να γίνουν και ρεαλιστικοί. Είναι άλλωστε πρωτοβουλίες στις οποίες πλέον ανταποκρίνονται όλοι οι Έλληνες και πρώτα και πάνω απ’ όλα οι νέοι μας. Το αποδεικνύει, εξάλλου, η μεγάλη επιτυχία του προγράμματος «Εξοικονομώ», όπως και η γρήγορη μετατροπή των νησιών μας σε πράσινες, ενεργειακά αυτόνομες περιοχές.

Αύριο θα βρεθώ στη Χάλκη, θα έχω την ευκαιρία να εγκαινιάσω την πρωτοβουλία GR – eco islands, η οποία θα δείξει ένα υπόδειγμα μετάβασης των μικρών και ύστερα των μεγάλων νησιών μας στην πράσινη εποχή. Kάτι το οποίο σημαίνει όχι απλά καθαρότερο περιβάλλον αλλά και φθηνότερο ρεύμα για όλους.

Αυτή η πράσινη πολιτική, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αποτελεί και μία αναπτυξιακή πρόκληση των καιρών. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ, 1,35 δισ. ευρώ τα οποία έσπευσαν να προσφέρουν πάρα πολλοί σημαντικοί και αξιόπιστοι επενδυτές, σε μία εξαιρετικά ενθαρρυντική αποτίμηση. Με το Δημόσιο να εξακολουθεί να κρατά τον έλεγχο της εταιρείας, με την τιμή της μετοχής σήμερα στα 9 ευρώ όταν -θυμίζω- την παραλάβαμε στο 1 ευρώ και τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού στα όρια της χρεοκοπίας.
Μία ισχυρή ΔΕΗ μπορεί να στηρίξει τους καταναλωτές στη δυσκολία την οποία αντιμετωπίζουμε σήμερα, απορροφώντας ένα μέρος των αυξήσεων των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας, θα γίνει ταυτόχρονα όμως και πρωταγωνιστής στην πράσινη μετάβαση και στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Η καθαρή ενέργεια, λοιπόν, μετατρέπεται σε νέο πεδίο της παγκόσμιας οικονομικής δραστηριότητας. Εκεί θα κινητοποιούνται στο εξής δημόσια και ιδιωτικά κεφάλαια, παράγοντας πλούτο και νέα απασχόληση. Και οι πιο έτοιμες χώρες για την πράσινη μετάβαση θα είναι και οι κερδισμένες του μέλλοντος.

Θα έχουμε την ευκαιρία σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο να συζητήσουμε δυο ακόμα σημαντικές πρωτοβουλίες.

Τη μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ την οποία θα μας παρουσιάσει ο Υπουργός Υγείας, μια πολύ σημαντική παρέμβαση την οποία πιστεύω ότι θα τη δει με ανακούφιση και το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς εξορθολογίζει συνολικά το πλαίσιο αγορών υπηρεσιών υγείας.
Και μια ακόμα πολύ σημαντική μεταρρύθμιση την οποία θα μας παρουσιάσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης γιατί έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωσή της, που αφορά την Εθνική Σχολή Δικαστών. Μια σημαντική παρέμβαση στο συνολικό εξορθολογισμό της Δικαιοσύνης.

Ετικέτες: Κυριάκος Μητσοτάκηςβενζίνηπετρέλαιοαυτοκίνητα

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο: Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία

    11 Αυγ 2026

  • «Δικαίωμα στη Λήθη» για τα άτομα με ιστορικό καρκίνου στην Ελλάδα – Τι προβλέπει ο νέος νόμος

    11 Αυγ 2026

  • Νίκος Καλογερόπουλος: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός

    9 Αυγ 2026

  • Ε.Μ.ΥΠοιες περιοχές τίθενται σε κατάσταση κινητοποίησης Red Code – Τι προβλέπει ο Χάρτης – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική

    9 Αυγ 2026

  • Συνεδρίασε και σήμερα η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, λόγω των ισχυρών ανέμων και υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται- Τι προβλέπουν οι επιστήμονες για τις επόμενες ημέρες

    9 Αυγ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Αυτοί είναι οι άνεργοι που δικαιούνται δωρεάν ένσημα 5 έτων

    238 shares
    Share 95 Tweet 60
  • Μακροχρόνια άνεργοι: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ένσημα 5 ετών

    169 shares
    Share 68 Tweet 42
  • ΔΥΠΑ: Επιπλέον 8.000 επιδοτούμενες θέσεις στο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 55 ετών και άνω – Άρχισαν οι αιτήσεις

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • Στεγαστικό επίδομα από το υπουργείο Παιδείας, σε 1.120 φοιτητές σε Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λαμία – Ζαχαράκη: Οι ίσες ευκαιρίες στις σπουδές, σημαίνουν και έμπρακτη στήριξη απέναντι στο κόστος της φοιτητικής στέγης

    35 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Thessaly Pass 2026: Οι δικαιούχοι των 200 ευρώ και οι προορισμοί

    31 shares
    Share 12 Tweet 8

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.