voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΟΠΥΥ: Πώς έγινε εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων

    Μικρή «ανάσα»στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων

    Το Netflix εξαγοράζει την Warner Bros έναντι αστρονομικού ποσού!

    Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για κακοκαιρία μέχρι την Τετάρτη

    Κακοκαιρία: Σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE» εννιά Περιφέρειες – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου

  • Εκπαίδευση
    ΔΥΠΑ: Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις για τους 27 βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Κακοκαιρία: Κλειστές την Παρασκευή οι εκπαιδευτικές δομές και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ στην Περιφέρεια Αττικής

    Κακοκαιρία Byron: Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των οποίων τα σχολεία θα μείνουν κλειστά

    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Κακοκαιρία Byron: Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής

    ΟΠΕΚΑ: Παράταση στις αιτήσεις για 1.000 ευρώ σε επιτυχόντες των Πανελληνίων 2025

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΥΠΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

    ΔΥΠΑ: 60 νέες μόνιμες προσλήψεις για το 2026 με ευκαιρίες για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες

    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Προχωρά σε 290 προσλήψεις οδηγών λεωφορείων

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 4ΓΒ/2025 : Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από επιτυχόντες του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού (2Γ/2022)

    Δήμος Πειραιά: 290 νέες προσλήψεις χωρίς πτυχίο

    Αρχίζουν οι αιτήσεις για 20 προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά

  • Οικονομία
    Ακριβότερο φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Πού κυμαίνονται οι τιμές στα κρέατα

    Ακριβότερο κατά 20% το φετινό εορταστικό τραπέζι

    Επιστροφή ενοικίου: Οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

    Επιστροφή ενοικίου: Τι ισχύει για τις τροποποιητικές δηλώσεις, τι πρέπει να προσέξετε

    Θερινές εκπτώσεις 2024: Ανοιχτά αύριο, Κυριακή τα καταστήματα – Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας

    Πότε έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις

    e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ καταβάλουν 62,58 εκατ. ευρώ σε 53.401 δικαιούχους – O “χάρτης” των πληρωμών

  • Εργασιακά
    ergazomenoi-theseis-ereuna

    Τι αλλάζει στις εισφορές για νυχτερινά, Κυριακές και υπερωρίες

    Δώρο Χριστουγέννων 2025: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του

    dwro-xristougennwn-nwritera-plhrwmh

    Επιθεώρηση Εργασίας για δώρο Χριστουγέννων: Ποιες οι συνέπειες μη καταβολής του – Ποιοι θα το λάβουν

    Τι ισχύει για το Δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

  • VOUCHER
    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης!

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Nέο Voucher Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500€

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης: Οι λύσεις έρχονται μέσα από τον διάλογο – Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους αγρότες

    Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες

    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περισσεύει η κυβερνητική κοροϊδία – Οι 4 στους 10 δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς

    Τους Έλληνες του Λονδίνου καλεί η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση του Rebrain Greece

    Κεραμέως για συλλογικές συμβάσεις: Η ιστορική Κοινωνική συμφωνία οδηγεί σε πλήρη προστασία των εργαζομένων

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα για τον οδικό τουρισμό

από Νίκος Μοναστηριώτης
26/05/2020
σε Επικαιρότητα

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Θέλουμε να μιλάνε τα έργα, όχι τα λόγια μας. Να κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι από τις προεκλογικές μας εξαγγελίες», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά το τέλος της καραντίνας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, επέλεξε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία για να παρακολουθήσει πώς προχωρά η υλοποίηση των έργων που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση διότι, όπως είπε, θέλει να είναι συνεπής (η κυβέρνηση) στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, αν και τους τελευταίους τρεις μήνες μπήκε σε απόλυτη προτεραιότητα η προστασία της υγείας των πολιτών.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα και όλους τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να είχε στεφθεί με επιτυχία όλη αυτή η προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού στη χώρα μας. Υπενθύμισε, δε, ότι σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, επανεξελέγη περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας με ένα συντριπτικό ποσοστό και ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν παράλληλα με τις ευρωεκλογές, στις οποίες νίκησε η Νέα Δημοκρατία και άνοιξαν τον δρόμο για τη νίκη και στις εθνικές εκλογές.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι και οι δύο έχουν σήμερα επέτειο εμπιστοσύνης των πολιτών στα πρόσωπά τους και σημείωσε πως η Μακεδονία παρακολουθεί, κρίνει, συγκρίνει και επιβραβεύει αυτούς που κάνουν έργο.

ΣχετικάΆρθρα

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι λύσεις έρχονται μέσα από τον διάλογο – Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους αγρότες

07/12/2025

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες

06/12/2025

Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό των έργων και όχι των λόγων, εξέφρασε τη χαρά του γιατί βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία και είπε πως τα έργα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Η συνάντηση έγινε στο νέο κτίριο της Περιφέρειας, που εγκαινιάστηκε το 2018. Ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Τζιτζικώστα ότι είναι η πρώτη φορά που τα επισκέπτεται και ο περιφερειάρχης τον ξενάγησε στους χώρους.

Τον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία» επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την εκτέλεση δρομολογίων του ΟΑΣΘ από τα ΚΤΕΛ

Από τον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», όπου βρίσκεται και ο σταθμός μετεπιβίβασης για τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, που εκτελούν δρομολόγια του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), άρχισε την περιοδεία του στην πόλη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, που συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από τον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, αρχικά είδε ένα λεωφορείο της γραμμής 51 (Σίνδος-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός) και στη συνέχεια, φορώντας προστατευτική μάσκα, όπως προβλέπεται, ανέβηκε σε σταθμευμένο άδειο όχημα της γραμμής 80, το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ- Μάλγαρα και συνομίλησε με τον οδηγό.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσόλης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία του έργου εκτέλεσης δρομολογίων του ΟΑΣΘ από τα ΚΤΕΛ, επισημαίνοντας ότι «με 125 λεωφορεία σε κίνηση (από την τελευταία σύμβαση), συν άλλα 25 από την παλαιά, εκτελούμε με 150 οχήματα το ένα τρίτο του έργου του ΟΑΣΘ», ενώ έχουν γίνει 400 προσλήψεις.

Ο κ. Τσόλης πρόσθεσε ότι το επιβατικό κοινό είναι ευχαριστημένο και μάλιστα λαμβάνει ευχαριστήριες επιστολές από δημάρχους των περιοχών που εξυπηρετούνται. Γνωστοποίησε ότι η μέση πληρότητα των λεωφορείων είναι 60%-70% και συμπλήρωσε ότι, πλέον, σχεδόν «δεν υπάρχει κανένας όρθιος στα λεωφορεία».

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ δώρισε δε στον πρωθυπουργό μια φωτογραφία από το αρχείο του, στην οποία εικονίζονται οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Μαρίκα. Πρόκειται για στιγμιότυπο από κοινωνική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη περίπου 35 χρόνια πριν.

Στην επίσκεψη στα ΚΤΕΛ συμμετείχαν ακόμα ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννης Κεφαλογιάννης και οι γενικοί γραμματείς Υποδομών, Γεώργιος Καραγιάννης και Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος. Συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας κι ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού, Ιωάννης Ρετζεπέρης, καθώς ο πρόεδρος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Εργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννης Καλογερούδης και ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Τόσκας. Παρών ήταν επίσης ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Γιάννης Λάμπρου.   

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Κ. Ζέρβα – Στόχος της κυβέρνησης μια αναπτυξιακή έκρηξη με επενδύσεις δημόσιες, ιδιωτικές και ΣΔΙΤ, είπε ο πρωθυπουργός

Η συνέχιση στην τροχιά της αναπτυξιακής έκρηξης με επενδύσεις δημόσιες, ιδιωτικές και συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), είναι ο στόχος της κυβέρνησης, μετά την πετυχημένη διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας του κορονοϊού, επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε να μην υπάρξει δεύτερη φάση και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην εφησυχάζουν και πάνω στον ενθουσιασμό τους για το άνοιγμα της εστίασης να μην παραμελήσουν τους κανόνες προστασίας και να συνεχίσουν να τους τηρούν, αποφεύγοντας τους συνωστισμούς.

Ο κ. Ζέρβας είπε στο πρωθυπουργό ότι το κρούσμα «μηδέν» της πανδημίας είχε εκδηλωθεί στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, το δημαρχείο ήταν το πρώτο κτίριο που απολυμάνθηκε στην Ελλάδα και σημείωσε πως η Θεσσαλονίκη τα πήγε καλά γιατί υπήρξε η απαραίτητη προετοιμασία.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως δεν πιστεύει τόσο στην τύχη όσο στην προετοιμασία και παρατήρησε: «Τύχη είναι όταν η προετοιμασία συναντιέται με τη συγκυρία. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο, όσο και για το χειρότερο».

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τους Θεσσαλονικείς ότι τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα στην πόλη δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό, ούτε στη διάρκεια της πανδημίας και θα συνεχιστούν για να ολοκληρωθούν στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

Ο δήμαρχος είπε ότι η Θεσσαλονίκη «γυρίζει σελίδα» και χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «πρωθυπουργό των έργων».

Την ώρα που έφτασε ο πρωθυπουργός, μια μικρή ομάδα εργαζομένων στον Δήμο διαμαρτυρήθηκαν με πανό για απολύσεις συναδέλφων τους, που είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ τον Οκτώβριο του 2019. 

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα για τον οδικό τουρισμό, είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα της χώρας για τον οδικό τουρισμό, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί για να διασωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής σεζόν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε στη διάρκεια των συναντήσεων με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος τόνισαν τη μεγάλη σημασία του οδικού τουρισμού για τη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα τη Μακεδονία και ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι 10.000.000 τουρίστες φτάνουν οδικώς.

Ετικέτες: οδικός τουρισμόςΚυριάκος Μητσοτάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΟΠΥΥ: Πώς έγινε εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων

    5 Δεκ 2025

  • Μικρή «ανάσα»στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων

    5 Δεκ 2025

  • Το Netflix εξαγοράζει την Warner Bros έναντι αστρονομικού ποσού!

    5 Δεκ 2025

  • Κακοκαιρία: Σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE» εννιά Περιφέρειες – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου

    3 Δεκ 2025

  • ΜΕΤΕΟ/ ΕΑΑ: Πάνω από 1000 χιλιοστά βροχής στα Τζουμέρκα τον φετινό Νοέμβριο

    2 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Τα 300 ευρώ που δικαιούνται χιλιάδες άνεργοι – Δείτε αν είστε δικαιούχοι

    232 shares
    Share 93 Tweet 58
  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    174 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    149 shares
    Share 60 Tweet 37
  • Επίδομα θέρμανσης: Πότε έρχεται η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

    104 shares
    Share 42 Tweet 26

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.