Νίκος Αντωνακάκης: Επιδοτήσεις (και όχι δάνεια) των επιχειρήσεων και της εργασίας

Νίκος Αντωνακάκης: Επιδοτήσεις (και όχι δάνεια) των επιχειρήσεων και της εργασίας

27 Μαΐου 2020

Τη θέση σχετικά με το μέλλον των επιχειρήσεων και της εργασίας γνωστοποιησε ο κ. Νίκος Αντωνακάκης, στελεχος της ΝΔ.

Αν η Κυβέρνηση δεν προχωρήσει άμεσα σε σοβαρές επιδοτήσεις(και όχι δάνεια) των επιχειρήσεων και της εργασίας, η προηγούμενη δεκαετία της κρίσης θα φαντάζει παιδική χαρά μπροστά σε αυτό πού θα ζήσουμε τονίζει το γνωστό στέλεχος της ΝΔ Νικος Αντωνακακης ο οποίος επισημαίνει :

Από τίς 90.000 επιχειρήσεις  που σύμφωνα με τις  ανακοινώσεις του Υπ. Οικονομικών είχαν επιλεγεί (κατόπιν αίτησης τους) για να λάβουν το κρατικό δάνειο της ” επιστρεπτέας προκαταβολής», μέχρι και τις 15 Μαΐου  -τελευταία μέρα- έκαναν οριστική αίτηση να πάρουν τα χρήματα οι μισές (46.359). Αυτό λόγω της ρήτρας μη απολύσεων έως τέλος Οκτωβρίου, για όσες  επιχειρήσεις το λάβουν.!!

Εάν σε αυτή την φάση, ένα τόσο μεγάλο ποσοστό επιχειρηματιών , αρνείται να λάβει ζεστό χρήμα, διότι θεωρεί πιο ασύμφορο το να κρατήσει όλους τούς υπαλλήλους του για 5 μηνες, καταλαβαίνετε τί σημαίνει αυτό για την εκτόξευση των απολύσεων και της ανεργίας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η κυβέρνηση έχει ήδη αργήσει πολύ. Αν δεν προχωρήσει άμεσα σε σοβαρές επιδοτήσεις (και όχι δάνεια) των επιχειρήσεων και της εργασίας, η προηγούμενη δεκαετία της κρίσης θα φαντάζει παιδική χαρά μπροστά σε αυτό πού θα ζήσουμε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<