voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ

    Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 26 Μαΐου η διόρθωση σφαλμάτων για τα βιολογικά

    Tα αδικήματα που προσάπτει η Ευρωπαία Εισαγγελέας στους κατηγορούμενους από την Κρήτη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ

    «Χειρόφρενο» τραβούν οι αυτοκινητιστές από τις 21 Δεκεμβρίου – Ζητούν συνάντηση με την κυβέρνηση

    Θερμότερο κλίμα και υψηλότερες θερμοκρασίες για την Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια

    Τι καιρό θα κάνει τις γιορτές;

  • Εκπαίδευση

    Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τις μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Σοφία Ζαχαράκη: Η χώρα χρειάζεται μια Εθνική Συμφωνία για το σχολείο του 2040

    Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές και πότε θα ανοίξουν ξανά

    Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ενστάσεων για τις μετεγγραφές φοιτητών

  • Θέσεις εργασίας

    ΕΑΒ: Προκήρυξη για 150 μόνιμες προσλήψεις

    Στην τελική ευθεία οι αιτήσεις για την πρόσληψη 700 συνοριοφυλάκων

    Στην τελική ευθεία οι αιτήσεις για την πρόσληψη 700 συνοριοφυλάκων

    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 300 προσλήψεις

    ΕΑΒ: Προκήρυξη για 150 μόνιμες προσλήψεις

  • Οικονομία

    Κ. Χατζηδάκης: Όσα δεν έγιναν σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση κατά της φοροδιαφυγής, έγιναν από το 2019 και μετά

    Φορολοταρία Μαρτίου: Έγινε η κλήρωση-Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

    Εορταστική φορολοταρία: 12 τυχεροί κερδίζουν από 100.000 ευρώ – Ποιοι συμμετέχουν και ποιοι μένουν εκτός

    Εθνικό Μητρώο Παροχών και Ενισχύσεων: Ποιες αλλαγές έρχονται και πώς θα λειτουργεί

    Συνεχίζεται η αυξητική τάση τιμών στην αγορά των ακινήτων

    Έρχεται νέος φόρος για τα ακίνητα το 2027

  • Εργασιακά
    Ενημέρωση από την ΑΔΕΔΥ για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη

    Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη: Ποιοι θα συμμετάσχουν – Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ

    dwro-xristougennwn-nwritera-plhrwmh

    Δώρο Χριστουγέννων: Μέχρι 21 Δεκεμβρίου η καταβολή του – Online υπολογισμός

    Έξαλλοι οι στρατιωτικοί με την κυβέρνηση – Tι λένε σε ανακοίνωσή τους

    Ένοπλες Δυνάμεις: Σημαντικές οι αυξήσεις με το νέο μισθολόγιο (παραδείγματα)

    Δώρο Χριστουγέννων 2025: Γιατί καταβάλλεται νωρίτερα φέτος

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Voucher των 200 ευρώ: Πώς θα πάρετε την επιδότηση

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

  • Πολιτική

    Κ. Χατζηδάκης: Όσα δεν έγιναν σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση κατά της φοροδιαφυγής, έγιναν από το 2019 και μετά

    Τους Έλληνες του Λονδίνου καλεί η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση του Rebrain Greece

    Κεραμέως: Περισσότερες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και αυξήσεις μισθών στις αρχές του 2026

    Χατζηδάκης: Ο προϋπολογισμός του 2026 θα συνδυαστεί με σημαντικές μεταρρυθμίσεις

    Κ. Χατζηδάκης: Γυρνάμε σελίδα και περνάμε σε μια νέα κανονικότητα στις πληρωμές αγροτικών επιδοτήσεων

    Κ. Χατζηδάκης: Ο προϋπολογισμός του 2026 θα συνδυαστεί με σημαντικές μεταρρυθμίσεις 

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ προχωρούν σε στάση εργασίας για βαρέα – ανθυγιεινά και μέσα προστασίας

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
02/09/2020
σε Επικαιρότητα, Εργασιακά

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε 2ωρη στάση εργασίας καθώς και παράσταση διαμαρτυρίας προχωρούν οι εργαζόμενοι την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 13:00-15:00 στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι του νοσοκομείου και ώρα 13:00.

Τι απαιτούν:

  • Ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες,
  • Άμεση χορήγηση Μέτρων Ατομικής Προστασίας (μάσκες, γάντια κλπ.),
  • Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων,
  • Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, με πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση.

 

ΣχετικάΆρθρα

dialeimma-ergazomenwn-posi-wra

Έρευνα: Σε ποιες χώρες ζουν οι πιο ευτυχισμένοι εργαζόμενοι

20/10/2025
Τα νέα δικαιώματα των εργαζομένων στα delivery – Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας

Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

20/07/2025

Η Λαίκή Συσπείρωση

Την ίδια ώρα η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών ΠΑΓΝΗ καταγγέλλει πως το νοσοκομείο  «δεν κάνει μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι, πραγματοποιήθηκε άλλη μία συνεδρίαση του ΔΣ του νοσοκομείου, όπου έγινε και πάλι φανερό αυτό που λέγαμε εξαρχής σαν Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών (ΑΣΥ), ότι το ΔΣ αποτελεί έναν κρατικό μηχανισμό που υλοποιεί την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική στο χώρο της υγείας. Η συμμετοχή μας και η εκλογή μας στο όργανο αυτό αποτελεί τη φωνή των μαχόμενων υγειονομικών και των ασθενών, σπάζοντας στην πράξη τη σιγή νεκροταφείου, που επιδιώκουν να επιβάλλουν οι διοικήσεις και οι κυβερνήσεις. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των εργαζομένων και η αποκάλυψη των αντεργατικών και «ανθυγιεινών» επιλογών υπουργείου και διοικήσεων.

Ελλείψεις προσωπικού, Επικουρικοί εργαζόμενοι
Στις ανακοινώσεις του διοικητή έγινε αναφορά στις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο στο ΠΑΓΝΗ (27 γιατροί και 188 λοιπό προσωπικό).

Οι εκπρόσωποί μας τόνισαν ότι η περίφημη «ενίσχυση» του νοσοκομείου έχει ημερομηνία λήξης και έρχεται να καλύψει προσωρινά αφενός ένα μέρος από τα εκατοντάδες κενά –που υπάρχουν εδώ και χρόνια – και αφετέρου τις νέες ανάγκες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας με τη δημιουργία Μονάδας Αντιμετώπισης Κορονοϊού ,ιατρείου ΤΕΠ για ύποπτα περιστατικά COVID με το άνοιγμα 4 κλινών ΜΕΘ (που ήταν για χρόνια κλειστές). ,με την λειτουργία ημερήσιου τμήματος ρευματολογίας Παράλληλα το τελευταίο οκτάμηνο έχουν αποχωρήσει από το νοσοκομείο πάνω από 50 μόνιμοι εργαζόμενοι (με συνταξιοδοτήσεις, παραιτήσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις) εκ των οποίων πάνω από 20 είναι νοσηλευτές και βοηθοί νοσηλευτών και 9 γιατροί .

Οι ελλείψεις προσωπικού φαίνονται και από τη δυσλειτουργία που προκαλείται στα διάφορα τμήματα από την απουσία έστω 1-2 εργαζομένων. Οι νοσηλευτές συχνά δεν μπορούν να πάρουν τα 2 ρεπό την εβδομάδα, οι γιατροί δεν παίρνουν τα περισσότερα ρεπό μετά από ενεργή εφημερία, πολλοί εργαζόμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν 15ήμερη καλοκαιρινή άδεια, ακόμη δίνονται άδειες του 2019, μετά από έκθεση υψηλού κινδύνου οι υγειονομικοί βγαίνουν 7ήμερη και όχι 14ήμερη καραντίνα, έγιναν περικοπές στις άδειες ειδικού σκοπού κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων κοκ. Τα προβλήματα αυτά θα επιδεινωθούν, αν απολυθούν οι ελαστικά εργαζόμενοι, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στα τέλη του έτους και τις αρχές του επόμενου.

Απαιτήσαμε να γίνουν προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού και να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι με ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ τονίσαμε την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε με την ανεπάρκεια ΜΑΠ. Συνήθως δίνεται μία μάσκα ανά βάρδια, ενώ υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις και ακαταλληλότητα γαντιών. Το «μπαλάκι» των ευθυνών πετιέται μεταξύ της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ και της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, χωρίς κανείς να δίνει λύση στο πρόβλημα. Η κοροϊδία αυτή, που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία υγειονομικών και ασθενών, θα απαντηθεί σύντομα με μαζικές κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους.

Ζητήσαμε να εξασφαλιστεί άμεσα επάρκεια σε κατάλληλα ΜΑΠ
Σχετικά με τη συνεργασία με γυναικολόγο με έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών
Το Υπουργείο Υγείας προχώρησε σε συνεργασία των δημόσιων νοσοκομείων με 365 ιδιώτες γιατρούς (53 στην 7η ΥΠΕ), με την έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών, για 2-4 μήνες «για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας λόγω της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19». Δηλαδή, με αφορμή την πανδημία, η κυβέρνηση προχώρησε σε επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης και των συμπράξεων του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα (ΣΔΙΤ) υγείας.

Καταψηφίσαμε την σύμβαση

Προληπτικοί μοριακοί έλεγχοι υγειονομικών
Ενώ αυξάνονται τα κρούσματα μεταξύ των υγειονομικών, όχι μόνο δεν υποβάλλονται σε μαζικά περιοδικά τεστ για SARS-CoV-2, αλλά δεν ελέγχονται ούτε καν όλοι όσοι επιστρέφουν από άδεια, αφού οι διοικήσεις της 7ης ΥΠΕ και του ΠΑΓΝΗ περιόρισαν τις δειγματοληψίες σε όσους εκτιμάται (βάσει ερωτηματολογίου) ότι έχουν μεγάλη πιθανότητα έκθεσης κατά την απουσία τους, ενώ οι υγειονομικοί δουλεύουν κανονικά μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, με κίνδυνο να διασπείρουν τον ιό. Η απάντηση της διοίκησης ήταν ότι κάνουν ό,τι προβλέπουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τονίσαμε την ανάγκη για προληπτικό μοριακό έλεγχο όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το βαθμό έκθεσης και την επαφή με ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.
Ιολογικό και παθαλογοανατομικό εργαστήριο
Εγκρίθηκε πίστωση 32.905,15€ για την αποστολή του 30% των δειγμάτων του παθολογοανατομικού εργαστηρίου του ΠΑΓΝΗ στο ΕΚΠΑ εξαιτίας της «αδυναμίας έγκαιρης διεκπεραίωσης ιστολογικών εκθέσεων λόγω υποστελέχωσης του εργαστηρίου».

Αντί το κράτος να χρηματοδοτήσει την πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού μόνιμων γιατρών για τη στελέχωση του Παθ. Αν. εργαστηρίου, ώστε να πραγματοποιείται το σύνολο των ιστολογικών εξετάσεων στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης, χρηματοδοτείται η μεταφορά δειγμάτων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθυστερώντας τη διάγνωση των ασθενών και επιβαρύνοντας τους γιατρούς που εργάζονται εκεί.

Αναδείξαμε επίσης ακόμη μια φορά -με αφορμή τη σύμβαση του ΠΑΓΝΗ με εργαστήριο του πανεπιστημίου Κρήτης- το παράδοξο νοσοκομείο αναφοράς να μην κάνει μοριακό έλεγχο για SARS-CoV-2 και να πληρώνει άλλους δημόσιους φορείς; (Πανεπιστήμιο ΕΛΚΕΑ ), ενώ υπάρχει η δυνατότητα το τεστ να γίνεται στο ιολογικό εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, αν αυτό στελεχωνόταν, εξοπλιζόταν, και εφοδιαζόταν επαρκώς. Τονίσαμε το γεγονός ότι για το σκοπό λειτουργίας του εργαστήριου το νοσοκομείο προσέλαβε 3 επικουρικούς εργαζομένους που τους μετέφερε στο ιολογικο εργαστήριο του πανεπιστήμιου Τονίσαμε παράλληλα ο οποίος νέος  εξοπλισμός θα παρέμενε παρακαταθήκη στο νοσοκομείο για μελλοντική χρήση αποδεικνύεται η κοροϊδία των διοικήσεων, αφού σε πρόσφατη ερώτησή μας για το ζήτημα αυτό προς την 7η ΥΠΕ, αυτή απάντησε ότι δεν ζητήθηκε από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ να γίνεται το τεστ στο νοσοκομείο, ενώ από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ λάβαμε την απάντηση ότι η αποστολή των δειγμάτων σε άλλα κέντρα γίνεται εξαιτίας της πιστοποίησης που έχουν, την δια ώρα για αυτή τη μεταφορά πληρώνει το νοσοκομείο 4000 ευρώ σε ιδιωτική εταιρία.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ έθεσαν τα αιτήματα για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης του ιολογικού και του παθολογοανατομικού εργαστηρίου του ΠΑΓΝΗ, ώστε να στελεχωθούν επαρκώς με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό και να διαθέτουν επάρκεια υλικών και εξοπλισμού, με σκοπό την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους για έγκαιρη διενέργεια σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων

Διαγωνισμός για φύλαξη, Δωρεές
Καταψηφίσαμε τη διενέργεια διαγωνισμού για τη φύλαξη του νοσοκομείου, διαφωνώντας στην παραχώρηση υπηρεσιών υγείας σε ιδιώτες, στην επανείσοδο των εργολάβων στο νοσοκομείο και, γενικά, στην επέκταση των ΣΔΙΤ.

Τονίσαμε την ευθύνη του κράτους για την πλήρη στελέχωση και εξοπλισμό των δημόσιων δομών υγείας και για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας στις μονάδες υγείας από μόνιμους κατάλληλα εκπαιδευμένους εργαζόμενους.

Αποδεικνύεται λοιπόν για άλλη μια φορά το γεγονός ότι οι τεράστιες δυνατότητες της επιστήμης δεν αξιοποιούνται στο βαθμό που θα έπρεπε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, όσο η εφαρμογή τους εγκλωβίζεται στα στενά πλαίσια της ελλιπέστατης κρατικής χρηματοδότησης της υγείας. Σε αυτό οφείλεται η έλλειψη προσωπικού, υποδομών, αντιδραστηρίων, ΜΑΠ κλπ. στις δημόσιες δομές υγείας. Στόχος είναι το κόστος αναγκών περίθαλψης-πέρα από κάποιες στοιχειώδεις παροχές που καλύπτονται από το κράτος- να μετακυλίεται σταδιακά στους ίδιους τους ασθενείς.

Υποστηρίζουμε ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας στελεχωμένο πλήρως με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, σύγχρονα εξοπλισμένο και επαρκώς εφοδιασμένο με ΜΑΠ και λοιπό υγειονομικό υλικό, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης, που θα λειτουργεί με κριτήριο την καθολική κάλυψη των αναγκών»

Ετικέτες: εργαζόμενοιΠΑΓΝΗ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη: Ποιοι θα συμμετάσχουν – Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ

    15 Δεκ 2025

  • Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ

    15 Δεκ 2025

  • Tα αδικήματα που προσάπτει η Ευρωπαία Εισαγγελέας στους κατηγορούμενους από την Κρήτη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ

    14 Δεκ 2025

  • «Χειρόφρενο» τραβούν οι αυτοκινητιστές από τις 21 Δεκεμβρίου – Ζητούν συνάντηση με την κυβέρνηση

    14 Δεκ 2025

  • Η νέα εποχή του Δημόσιου τομέα: Αποτελεσματικότητα και διαφάνεια μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους και το 2025

    14 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    588 shares
    Share 235 Tweet 147
  • Νέα προκήρυξη από το ΑΣΕΠ: 66 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας με απολυτήριο Λυκείου!

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Αυξάνεται το επίδομα παιδιού από το 2026

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δώρο Χριστουγέννων από τη ΔΥΠΑ – Πότε καταβάλλεται

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.