voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Δ. Μιχαηλίδου: “Παραμένουν σταθερά τα συνταξιοδοτικά όρια”

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Δημιουργήσαμε τον Προσωπικό Βοηθό και τώρα τον κάνουμε μόνιμο θεσμό εθνικής εμβέλειας»

    Φωτιές – Στις 17:00 η ανακοίνωση των μέτρων στήριξης στους πυρόπληκτους

    Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο: Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία

    Καθυστερούν χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης βασικών φαρμάκων

    «Δικαίωμα στη Λήθη» για τα άτομα με ιστορικό καρκίνου στην Ελλάδα – Τι προβλέπει ο νέος νόμος

    Νίκος Καλογερόπουλος: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός

    Νίκος Καλογερόπουλος: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός

  • Εκπαίδευση
    Κλειστοί έξι βρεφονηπιακοί σταθμοί στα Χανιά λόγω κρουσμάτων

    Voucher για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς: Ξεκίνησαν οι ενστάσεις – Πότε λήγει η προθεσμία

    Πανελλήνιες 2018

    Διορισμός μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

    Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Αθμιας και Βθμιας, ΕΑΕ και Γενικής Εκπαίδευσης, καθώς και Μουσικών Σχολείων

    ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από επιλαχόντες της προκήρυξης 11Κ/2021

    ΑΣΕΠ: Προσωρινοί πίνακες για 1ΓΕ και 2ΓΕ/2006 για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία αιτήσεων για τις 30 ΣΑΕΚ

    Έως τις 18 Αυγούστου, οι αιτήσεις για το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 1.000 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ηλικίας 25-54 ετών, στη ΔΥΠΑ

    Η ανεργία των νέων αυξήθηκε πέρυσι σε παγκόσμια κλίμακα

    ΥΠΕΣ: «Πράσινο φως» για 951 προσλήψεις σε Δήμους

    Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 20 Αξιωματικών

    Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

  • Οικονομία
    Πόθεν Έσχες: Μέχρι την 1η Ιουλίου η υποβολή ετήσιων καταστάσεων – Ποιοι είναι οι υπόχρεοι και τι πρέπει να γνωρίζουν

    Πόθεν Έσχες 2026: Πώς να αποφύγετε τα πρόστιμα

    Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

    Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε τελειώνουν

    Παράταση της έναρξης ισχύος της υποχρεωτικής αποδοχής άμεσων πληρωμών μέσω IRIS για τη Δευτέρα 1/12/2025

    Iris: Η ΑΑ∆Ε βάζει στο στόχαστρο τις µεταφορές χρηµάτων µεταξύ συγγενών και φίλων

    ΑΑΔΕ: Άνοιξε το σύστημα υποβολής μεταβιβάσεων δικαιωμάτων βασικής εισοδηματικής στήριξης για τη βιωσιμότητα για το έτος ενίσχυσης 2026

  • Εργασιακά
    παιδικά χωριά sos μητέρες

    Άδεια μητρότητας: Ποιες είναι οι νέες κατηγορίες δικαιούχων, τι ισχύει για τη μερική και εποχική απασχόληση

    Πυροσβέστες

    Υπεγράφη από τον Ευ. Τουρνά η επαύξηση των ωρών απασχόλησης των εποχικών πυροσβεστών

    Ergani app: Προσλήψεις προσωπικού από το κινητό για έκτακτες ανάγκες

    Ergani app: Προσλήψεις προσωπικού από το κινητό για έκτακτες ανάγκες

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία αιτήσεων για τις 30 ΣΑΕΚ

    ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία αιτήσεων για τις 30 ΣΑΕΚ

  • VOUCHER
    Κλειστοί έξι βρεφονηπιακοί σταθμοί στα Χανιά λόγω κρουσμάτων

    Voucher για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς: Ξεκίνησαν οι ενστάσεις – Πότε λήγει η προθεσμία

    Τουρισμός για Όλους 2026: Από σήμερα κατάθεση αιτήσεων ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ

    «Thessaly Evros Pass»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

    Thessaly Pass 2026: Οι δικαιούχοι των 200 ευρώ και οι προορισμοί

    «Κουπόνια» για διακοπές έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα

    Έναρξη αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»

  • Πολιτική
    Υπ. Ναυτιλίας: Διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή 20 Αξιωματικών

    Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

    Θ. Κοντογεώργης: Προεκλογική αλλά όχι παροχολογική η ΔΕΘ – Επιστρέφουμε αναλογικά και δίκαια το μέρισμα ανάπτυξης

    Θ. Κοντογεώργης: Προεκλογική αλλά όχι παροχολογική η ΔΕΘ – Επιστρέφουμε αναλογικά και δίκαια το μέρισμα ανάπτυξης

    Ειδικό Χωροταξικό για τον Τουρισμό: Οι νέοι κανόνες για επενδύσεις και νησιά

    Σταύρος Καλαφάτης: «Έχουμε δημιουργήσει 20.000 νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης τα τελευταία επτά χρόνια στη χώρα μας»

    Σταύρος Καλαφάτης: «Έχουμε δημιουργήσει 20.000 νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης τα τελευταία επτά χρόνια στη χώρα μας»

  • Εκλογές
    Μια πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές από την Παρέμβαση Νέων

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ προχωρούν σε στάση εργασίας για βαρέα – ανθυγιεινά και μέσα προστασίας

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
02/09/2020
σε Επικαιρότητα, Εργασιακά

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε 2ωρη στάση εργασίας καθώς και παράσταση διαμαρτυρίας προχωρούν οι εργαζόμενοι την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 13:00-15:00 στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι του νοσοκομείου και ώρα 13:00.

Τι απαιτούν:

  • Ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες,
  • Άμεση χορήγηση Μέτρων Ατομικής Προστασίας (μάσκες, γάντια κλπ.),
  • Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων,
  • Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, με πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση.

 

ΣχετικάΆρθρα

Η γυναίκα στην αγορά εργασίας: Προκλήσεις και τρόποι στήριξης

Δεκαπενταύγουστος 2026: Τι ισχύει για τις αμοιβές των εργαζομένων

06/08/2026

Φιλοδωρήματα: Πώς επηρεάζει η αύξηση του αφορολόγητου τους εργαζόμενους – Δείτε παραδείγματα

06/08/2026

Η Λαίκή Συσπείρωση

Την ίδια ώρα η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών ΠΑΓΝΗ καταγγέλλει πως το νοσοκομείο  «δεν κάνει μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι, πραγματοποιήθηκε άλλη μία συνεδρίαση του ΔΣ του νοσοκομείου, όπου έγινε και πάλι φανερό αυτό που λέγαμε εξαρχής σαν Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών (ΑΣΥ), ότι το ΔΣ αποτελεί έναν κρατικό μηχανισμό που υλοποιεί την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική στο χώρο της υγείας. Η συμμετοχή μας και η εκλογή μας στο όργανο αυτό αποτελεί τη φωνή των μαχόμενων υγειονομικών και των ασθενών, σπάζοντας στην πράξη τη σιγή νεκροταφείου, που επιδιώκουν να επιβάλλουν οι διοικήσεις και οι κυβερνήσεις. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των εργαζομένων και η αποκάλυψη των αντεργατικών και «ανθυγιεινών» επιλογών υπουργείου και διοικήσεων.

Ελλείψεις προσωπικού, Επικουρικοί εργαζόμενοι
Στις ανακοινώσεις του διοικητή έγινε αναφορά στις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο στο ΠΑΓΝΗ (27 γιατροί και 188 λοιπό προσωπικό).

Οι εκπρόσωποί μας τόνισαν ότι η περίφημη «ενίσχυση» του νοσοκομείου έχει ημερομηνία λήξης και έρχεται να καλύψει προσωρινά αφενός ένα μέρος από τα εκατοντάδες κενά –που υπάρχουν εδώ και χρόνια – και αφετέρου τις νέες ανάγκες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας με τη δημιουργία Μονάδας Αντιμετώπισης Κορονοϊού ,ιατρείου ΤΕΠ για ύποπτα περιστατικά COVID με το άνοιγμα 4 κλινών ΜΕΘ (που ήταν για χρόνια κλειστές). ,με την λειτουργία ημερήσιου τμήματος ρευματολογίας Παράλληλα το τελευταίο οκτάμηνο έχουν αποχωρήσει από το νοσοκομείο πάνω από 50 μόνιμοι εργαζόμενοι (με συνταξιοδοτήσεις, παραιτήσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις) εκ των οποίων πάνω από 20 είναι νοσηλευτές και βοηθοί νοσηλευτών και 9 γιατροί .

Οι ελλείψεις προσωπικού φαίνονται και από τη δυσλειτουργία που προκαλείται στα διάφορα τμήματα από την απουσία έστω 1-2 εργαζομένων. Οι νοσηλευτές συχνά δεν μπορούν να πάρουν τα 2 ρεπό την εβδομάδα, οι γιατροί δεν παίρνουν τα περισσότερα ρεπό μετά από ενεργή εφημερία, πολλοί εργαζόμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν 15ήμερη καλοκαιρινή άδεια, ακόμη δίνονται άδειες του 2019, μετά από έκθεση υψηλού κινδύνου οι υγειονομικοί βγαίνουν 7ήμερη και όχι 14ήμερη καραντίνα, έγιναν περικοπές στις άδειες ειδικού σκοπού κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων κοκ. Τα προβλήματα αυτά θα επιδεινωθούν, αν απολυθούν οι ελαστικά εργαζόμενοι, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στα τέλη του έτους και τις αρχές του επόμενου.

Απαιτήσαμε να γίνουν προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού και να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι με ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ τονίσαμε την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε με την ανεπάρκεια ΜΑΠ. Συνήθως δίνεται μία μάσκα ανά βάρδια, ενώ υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις και ακαταλληλότητα γαντιών. Το «μπαλάκι» των ευθυνών πετιέται μεταξύ της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ και της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, χωρίς κανείς να δίνει λύση στο πρόβλημα. Η κοροϊδία αυτή, που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία υγειονομικών και ασθενών, θα απαντηθεί σύντομα με μαζικές κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους.

Ζητήσαμε να εξασφαλιστεί άμεσα επάρκεια σε κατάλληλα ΜΑΠ
Σχετικά με τη συνεργασία με γυναικολόγο με έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών
Το Υπουργείο Υγείας προχώρησε σε συνεργασία των δημόσιων νοσοκομείων με 365 ιδιώτες γιατρούς (53 στην 7η ΥΠΕ), με την έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών, για 2-4 μήνες «για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας λόγω της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19». Δηλαδή, με αφορμή την πανδημία, η κυβέρνηση προχώρησε σε επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης και των συμπράξεων του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα (ΣΔΙΤ) υγείας.

Καταψηφίσαμε την σύμβαση

Προληπτικοί μοριακοί έλεγχοι υγειονομικών
Ενώ αυξάνονται τα κρούσματα μεταξύ των υγειονομικών, όχι μόνο δεν υποβάλλονται σε μαζικά περιοδικά τεστ για SARS-CoV-2, αλλά δεν ελέγχονται ούτε καν όλοι όσοι επιστρέφουν από άδεια, αφού οι διοικήσεις της 7ης ΥΠΕ και του ΠΑΓΝΗ περιόρισαν τις δειγματοληψίες σε όσους εκτιμάται (βάσει ερωτηματολογίου) ότι έχουν μεγάλη πιθανότητα έκθεσης κατά την απουσία τους, ενώ οι υγειονομικοί δουλεύουν κανονικά μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, με κίνδυνο να διασπείρουν τον ιό. Η απάντηση της διοίκησης ήταν ότι κάνουν ό,τι προβλέπουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τονίσαμε την ανάγκη για προληπτικό μοριακό έλεγχο όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το βαθμό έκθεσης και την επαφή με ασθενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.
Ιολογικό και παθαλογοανατομικό εργαστήριο
Εγκρίθηκε πίστωση 32.905,15€ για την αποστολή του 30% των δειγμάτων του παθολογοανατομικού εργαστηρίου του ΠΑΓΝΗ στο ΕΚΠΑ εξαιτίας της «αδυναμίας έγκαιρης διεκπεραίωσης ιστολογικών εκθέσεων λόγω υποστελέχωσης του εργαστηρίου».

Αντί το κράτος να χρηματοδοτήσει την πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού μόνιμων γιατρών για τη στελέχωση του Παθ. Αν. εργαστηρίου, ώστε να πραγματοποιείται το σύνολο των ιστολογικών εξετάσεων στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης, χρηματοδοτείται η μεταφορά δειγμάτων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθυστερώντας τη διάγνωση των ασθενών και επιβαρύνοντας τους γιατρούς που εργάζονται εκεί.

Αναδείξαμε επίσης ακόμη μια φορά -με αφορμή τη σύμβαση του ΠΑΓΝΗ με εργαστήριο του πανεπιστημίου Κρήτης- το παράδοξο νοσοκομείο αναφοράς να μην κάνει μοριακό έλεγχο για SARS-CoV-2 και να πληρώνει άλλους δημόσιους φορείς; (Πανεπιστήμιο ΕΛΚΕΑ ), ενώ υπάρχει η δυνατότητα το τεστ να γίνεται στο ιολογικό εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, αν αυτό στελεχωνόταν, εξοπλιζόταν, και εφοδιαζόταν επαρκώς. Τονίσαμε το γεγονός ότι για το σκοπό λειτουργίας του εργαστήριου το νοσοκομείο προσέλαβε 3 επικουρικούς εργαζομένους που τους μετέφερε στο ιολογικο εργαστήριο του πανεπιστήμιου Τονίσαμε παράλληλα ο οποίος νέος  εξοπλισμός θα παρέμενε παρακαταθήκη στο νοσοκομείο για μελλοντική χρήση αποδεικνύεται η κοροϊδία των διοικήσεων, αφού σε πρόσφατη ερώτησή μας για το ζήτημα αυτό προς την 7η ΥΠΕ, αυτή απάντησε ότι δεν ζητήθηκε από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ να γίνεται το τεστ στο νοσοκομείο, ενώ από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ λάβαμε την απάντηση ότι η αποστολή των δειγμάτων σε άλλα κέντρα γίνεται εξαιτίας της πιστοποίησης που έχουν, την δια ώρα για αυτή τη μεταφορά πληρώνει το νοσοκομείο 4000 ευρώ σε ιδιωτική εταιρία.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ έθεσαν τα αιτήματα για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης του ιολογικού και του παθολογοανατομικού εργαστηρίου του ΠΑΓΝΗ, ώστε να στελεχωθούν επαρκώς με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό και να διαθέτουν επάρκεια υλικών και εξοπλισμού, με σκοπό την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους για έγκαιρη διενέργεια σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων

Διαγωνισμός για φύλαξη, Δωρεές
Καταψηφίσαμε τη διενέργεια διαγωνισμού για τη φύλαξη του νοσοκομείου, διαφωνώντας στην παραχώρηση υπηρεσιών υγείας σε ιδιώτες, στην επανείσοδο των εργολάβων στο νοσοκομείο και, γενικά, στην επέκταση των ΣΔΙΤ.

Τονίσαμε την ευθύνη του κράτους για την πλήρη στελέχωση και εξοπλισμό των δημόσιων δομών υγείας και για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας στις μονάδες υγείας από μόνιμους κατάλληλα εκπαιδευμένους εργαζόμενους.

Αποδεικνύεται λοιπόν για άλλη μια φορά το γεγονός ότι οι τεράστιες δυνατότητες της επιστήμης δεν αξιοποιούνται στο βαθμό που θα έπρεπε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, όσο η εφαρμογή τους εγκλωβίζεται στα στενά πλαίσια της ελλιπέστατης κρατικής χρηματοδότησης της υγείας. Σε αυτό οφείλεται η έλλειψη προσωπικού, υποδομών, αντιδραστηρίων, ΜΑΠ κλπ. στις δημόσιες δομές υγείας. Στόχος είναι το κόστος αναγκών περίθαλψης-πέρα από κάποιες στοιχειώδεις παροχές που καλύπτονται από το κράτος- να μετακυλίεται σταδιακά στους ίδιους τους ασθενείς.

Υποστηρίζουμε ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας στελεχωμένο πλήρως με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, σύγχρονα εξοπλισμένο και επαρκώς εφοδιασμένο με ΜΑΠ και λοιπό υγειονομικό υλικό, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης, που θα λειτουργεί με κριτήριο την καθολική κάλυψη των αναγκών»

Ετικέτες: ΠΑΓΝΗεργαζόμενοι

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δόμνα Μιχαηλίδου: «Δημιουργήσαμε τον Προσωπικό Βοηθό και τώρα τον κάνουμε μόνιμο θεσμό εθνικής εμβέλειας»

    12 Αυγ 2026

  • Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο: Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία

    11 Αυγ 2026

  • «Δικαίωμα στη Λήθη» για τα άτομα με ιστορικό καρκίνου στην Ελλάδα – Τι προβλέπει ο νέος νόμος

    11 Αυγ 2026

  • Ergani app: Προσλήψεις προσωπικού από το κινητό για έκτακτες ανάγκες

    10 Αυγ 2026

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία αιτήσεων για τις 30 ΣΑΕΚ

    10 Αυγ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Προπληρωμένη κάρτα: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα

    Αυτοί είναι οι άνεργοι που δικαιούνται δωρεάν ένσημα 5 έτων

    238 shares
    Share 95 Tweet 60
  • Μακροχρόνια άνεργοι: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ένσημα 5 ετών

    186 shares
    Share 74 Tweet 47
  • ΔΥΠΑ: Επιπλέον 8.000 επιδοτούμενες θέσεις στο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 55 ετών και άνω – Άρχισαν οι αιτήσεις

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • Στεγαστικό επίδομα από το υπουργείο Παιδείας, σε 1.120 φοιτητές σε Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λαμία – Ζαχαράκη: Οι ίσες ευκαιρίες στις σπουδές, σημαίνουν και έμπρακτη στήριξη απέναντι στο κόστος της φοιτητικής στέγης

    35 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Thessaly Pass 2026: Οι δικαιούχοι των 200 ευρώ και οι προορισμοί

    34 shares
    Share 14 Tweet 9

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.