ΟΛΜΕ: Ανακοίνωση-κάλεσμα για αποχή από τις συνεδριάσεις των ΠΥΣΔΕ

ΟΛΜΕ: Ανακοίνωση-κάλεσμα για αποχή από τις συνεδριάσεις των ΠΥΣΔΕ

6 Αυγούστου 2020

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ με ανακοίνωσή του στις 31/07/2020, είχε καταγγείλει ως απαράδεκτη, πρωτοφανή και παράτυπη (αντίκειται μεταξύ των άλλων και στο Π.Δ. 50/96, άρθρο 14 παρ 9) την εγκύκλιο (102027/ΓΔ5/30-7-2020) της Γενικής Γραμματέως Α. Γκίκα με την οποία ζητά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να ολοκληρώσουν όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές στα λειτουργικά κενά μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020.

Ελπίζαμε ότι το Υπουργείο Παιδείας στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε  θα είχε αντιληφθεί τον παραλογισμό της εγκυκλίου και τις συνέπειες που θα έχει τυχόν εφαρμογή της  στο εργασιακό καθεστώς των εκπαιδευτικών και στην αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων  την νέα σχολική χρονιά. Δυστυχώς διαψευστήκαμε γιατί η Γενική Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ Α. Γκίκα αρνήθηκε κατηγορηματικά, σε πρόσφατη  επικοινωνία που είχε μαζί της μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, να ικανοποιήσει το αίτημα της και να αποσύρει την παραπάνω εγκύκλιο, με επιχειρήματα που κρίνονται  τουλάχιστον αβάσιμα και σαθρά, αποτελούν δε μνημείο επίδειξης αλαζονείας.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, μετά την άρνηση του ΥΠΑΙΘ να αποσύρει τη συγκεκριμένη  εγκύκλιο,  

Καλεί τους αιρετούς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των ΠΥΣΔΕ, τα οποία μάλιστα πρόκειται σε λίγες ημέρες να αντικατασταθούν,  να μη συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των ΠΥΣΔΕ για τις υπηρεσιακές μεταβολές στα λειτουργικά κενά.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<