voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Συγκλονίζει το γράμμα που άφησε στους γονείς της η μια από τις δυο 17χρονες που έπεσαν στο κενό από την ταράτσα πολυκατοικίας – Eίχε άγχος για τις Πανελλήνιες

    Ειρ. Αγαπηδάκη: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον χανταϊό – Έχουμε λάβει τα αυστηρότερα μέτρα

    Ειρ. Αγαπηδάκη: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον χανταϊό – Έχουμε λάβει τα αυστηρότερα μέτρα

    Καλοκαίρι ακραίων θερμοκρασιών σε Ελλάδα και Ευρώπη

    Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του καλοκαιριού

    Γεωργιάδης: Οριζόντια μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης δεν γίνεται

    Άδωνις Γεωργιάδης: Για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα ο Έλληνας που επαναπατρίζεται

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Τι προβλέπεται για την ασφάλεια στα ΑΕΙ

    Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία

    Πανελλαδικές: Το ΥΠΑΙΘΑ ανακοίνωσε αλλαγές πριν τις εξετάσεις – Το νέο ΦΕΚ

    ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Ποιοι μπορούν να υποβάλουν ένταση και πότε

    ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών

    Πότε κλείνουν τα σχολεία: Οι ημερομηνίες για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

  • Θέσεις εργασίας
    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις χωρίς πτυχίο

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ζητά άμεση ανανέωση των συμβάσεων ΔΥΠΑ των 500 τραυματιοφορέων

    Υπ. Υγείας: Επεκτείνεται για έναν ακόμη χρόνο το πρόγραμμα απασχόλησης 500 τραυματιοφορέων

    ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    ΑΣΕΠ 1ΠΔΑ/2026: Στις 15/05 η ηλεκτρονική εξέταση για τις προσλήψεις στην ΥΠΑ

    Περιφέρεια Θεσσαλίας: 29 προσλήψεις εποχιακού προσωπικού

    Προσλήψεις 10 ατόμων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

  • Οικονομία
    ΕΦΚΑ: Πληρώνει σήμερα 17.757 ασφαλισμένους – Σε ποιους επιστρέφονται εισφορές

    Προθεσμίες 20, 70 και 90 ημερών στους οφειλέτες για τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ

    Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αντίθετος με τη ρύθμιση των 72 δόσεων για φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές

    Κρήτη: «Ψίχουλα» οι αποζημιώσεις για ζημιές από την κλιματική αλλαγή

    Πιτσιλής: Το ποσό των 297.051.000 ευρώ είναι προγραμματισμένο να πληρωθεί εντός του Μαΐου σε αγρότες

    Φορολογικές δηλώσεις: Πότε γίνεται συμψηφισμός με οφειλές – Τι πρέπει να προσέχετε

  • Εργασιακά
    e-ΕΦΚΑ: Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας απογραφής ιδιωτικών οικοδομοτεχνικών έργων

    e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Βεβαίωση Διακοπής Ασφαλιστικής Ικανότητας Εμμέσων Μελών»

    Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Επέκταση σε 2 ακόμα κλάδους με πάνω από 400.000 εργαζόμενους

    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις μηνός Ιουνίου 2026

    Νίκη Κεραμέως: «Η επιτάχυνση του χρόνου απονομής συντάξεων βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του υπουργείου»

    Νίκη Κεραμέως: Επαγγελματικές ευκαιρίες και φορολογικά κίνητρα για να επιστρέψουν οι Έλληνες του εξωτερικού

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    ΔΥΠΑ: Εν αναμονή 70.000 vouchers για παιδικές κατασκηνώσεις

    ΔΥΠΑ: Πάνω από 39.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο

    Κοινωνικός Τουρισμός: Εντός της εβδομάδας τα προσωρινά αποτελέσματα

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) – Τι ισχύει για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027: Στην τελική ευθεία τα προσωρινά αποτελέσματα

  • Πολιτική

    Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Αναρτήθηκαν τα «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών για το 2025 – Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις

    Μιχαηλίδου: 400 διαμερίσματα για ευάλωτα νοικοκυριά – Μεγάλη ανταπόκριση και για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

    Νίκη Κεραμέως: Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει θετικά το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του μισθολογικού χάσματος μεταξύ ανδρών και γυναικών ή θα ακολουθήσει τον ανακόλουθο δρόμο που χάραξε στην ιστορική Εθνική Κοινωνική Συμφωνία;

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Οργή και αγανάκτηση για τις συνθήκες…γαλερας – Εργαζόμενοι καταρρέουν στους χώρους εργασίας

από Ανδρέας Κριτσωτάκης
31/07/2020
σε Επικαιρότητα, Εργασιακά

102
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κάτω από άθλιες συνθήκες είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν πάρα πολλοί εργαζομενοι και στο Ηράκλειο, με αποτελεσμα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά να καταρρέουν.

Ενα από αυτά ηρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την ανακοίνωση του Σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών & Λοιπού προσωπικού κουζίνας. Συμφωνα με το σωματείο ενας μάγειρας σε ξενοδοχείο του Ν. Ηρακλείου λιποθύμησε λόγω εξάντλησης ενώ ήταν εν ώρα εργασίας.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, το Σωματείο Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών & Λοιπού προσωπικού κουζίνας καταδικάζει με τον πιο άμεσο τρόπο την μη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για τον Covid-19 που επιβάλει η νομοθεσία για την προστασία του προσωπικού των ξενοδοχείων και των χώρων εστίασης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον χώρο των ξενοδοχείων είναι πολύ αυστηρά και προβλέπουν για κάθε πόστο περισσότερους εργαζόμενους από αυτούς που σήμερα εργάζονται. Ωστόσο, επιχειρήσεις δεν προχωρούν στη τήρηση αυτών των πρωτοκόλλων με αποτέλεσμα να εργάζονται εξαντλητικά λιγότεροι εργαζόμενοι για να διεκπεραιώσουν τον μεγάλο φόρτο εργασίας.

ΣχετικάΆρθρα

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

Πόσο θα πληρωθούν όσοι εργάστηκαν την Πρωτομαγιά

02/05/2026
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

Πόσο θα πληρωθούν όσοι εργάζονται σήμερα, Πρωτομαγιά

01/05/2026

Το Σωματείο μας, λοιπόν, καταγγέλλει τις επιχειρήσεις, οι οποίες υποχρεώνουν τους εργαζόμενους τους να δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες εργασίας, με εξαντλητικό ωράριο και μη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Ως αποτέλεσμα αυτού είναι περιστατικά λιποθυμίας όπως το παραπάνω, αναπνευστικών προβλημάτων, υπερκόπωσης κτλ.

Επιπλέον, καταγγέλλει μερίδα ξενοδοχείων, τα οποία δεν έχουν προχωρήσει σε προσλήψεις ή ανάκληση των αναστολών των συμβάσεων εργασίας με βάση την πληρότητα τους, όπως ορίζει η κοινή υπουργική απόφαση με αριθ. 23102/477/12-6-2020 (Β 2268). Με βάση αυτή τα ξενοδοχεία και τα εποχικά καταλύματα υποχρεώνονται να ανακαλέσουν στην εργασία τους το 1/3 του προσωπικού με την συμπλήρωση του 20% της πληρότητας, τα 2/3 του προσωπικού με την συμπλήρωση του 50% της πληρότητας και όλο το προσωπικό με την συμπλήρωση του 80% της πληρότητας.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για όλους. Θα πρέπει να υποδείξουμε υπεύθυνη στάση, ομοψυχία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευθύνη«.

«Δούλοι εν έτει 2020»

«Δούλοι εν έτει 2020» είναι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του νομού Ηρακλείου σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έκανε το Σωματείο πριν από λίγα 24ωρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, παρά τις όποιες δηλώσεις των ξενοδόχων για το ότι θα στηρίξουν τους εργαζόμενούς του τελικά επικρατεί φέτος η ασυδοσία και ένα σχέδιο εξαθλίωσης προς τους εργαζομένους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Δυστυχώς εν μέσω της πληττόμενης τουριστικής περόδου2020 διαπιστώνουμε ότι οι εργοδότες ξενοδόχοι που δήλωναν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά ακόμα και υπερασπιστές των εργαζομένων στις επιχειρήσεις τους στην συντριπτική πλειοψηφία το έκαναν τελικά μόνο για το θεαθήναι. Οτι δήθεν αγωνιούσαν γι΄αυτούς και ότι θα άνοιγαν τα ξενοδοχεία μόνο και μόνο γι’αυτούς αποδείχτηκαν φούμαρα. Τελικά βγάζοντας από την φαρέτρα τους όλα τα όπλα-ρυθμίσεις που η φιλοεργοδοτική Κυβέρνηση απλόχερα τους έδωσε (κατάργηση επί της ουσίας της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας –υποβάθμιση ΣΕΠΕ- ευέλικτες μορφές απασχόλησης , πρόγραμμα συνεργασίας) πραγματοποιούν το σχέδιο τους και εξαθλιώνουν τους εργαζομένους με εξαντλητικά ωράρια εργασίας, το 8ωρο αποτελεί παρελθόν ,εντατικοποίηση της εργασίας χωρίς ρεπό-μειώσεις μισθών –ανάρμοστη συμπεριφορά , διάλλειμα για καφέ ή φαγητό ούτε λόγος.

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί πίσω από τις θελκτικές εισόδους των καλαίσθητων ξενοδοχείων. Ενα μεγάλο ποσοστό ξενοδόχων επιχειρηματιών συνεχίζουν να επιμένουν στην ασυδοσία προσπαθώντας να επαναφέρουν και να μονιμοποιήσουν συνθήκες γαλέρας.

Δεν θα το επιτρέψουμε.

Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους ξενοδοχοϋπαλλήλους όπου παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα να τα καταγγέλλουν.

Επίσης να αποφεύγουν τους συγκεκριμένους εργοδότες.

Τέλος ζητούμε από τους συναδέλφους να είναι δίπλα στο Σωματείο μας ,τους διαβεβαιώνουμε ότι το επόμενο διάστημα θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που προβλέπονται για την διασφάλιση των εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων μας.

Ο Βαρδακης

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εργοδοτικές αυθαιρεσίες, εξαντλητικά ωράρια, εντατικοποίηση της εργασίας και μειώσεις μισθών!

Αυτό είναι το νέο πλαίσιο εργασίας για τους ξενοδοχοϋπάλληλους, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, καθώς μεθοδικά και στοχευμένα, ήδη από την αρχή της διακυβέρνησής τους, διέλυσαν τον κόσμο της εργασίας με σειρά αντεργατικών νόμων, όπως η υποβάθμιση του ΣΕΠΕ, η κατάργηση του δικαιώματος μονομερούς προσφυγής από τον εργαζόμενο στον ΟΜΕΔ, οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, το πρόγραμμα ΣΥΝ-εργασία, οι μειώσεις μισθών, τα οποία επί της ουσίας καταργούν τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι είναι θύματα αυτού του πλαισίου και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία ο τουρισμός περνά βαθιά κρίση. Οι καταγγελίες πολλών εργαζόμενων στον τουρισμό έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας με αποκορύφωμα και τη σημερινή ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.
Οι εργαζόμενοι έχουν μόνο έναν δρόμο: Της καταγγελίας στο σωματείο τους τέτοιων περιστατικών και του συλλογικού αγώνα. Τα περιστατικά εργοδοτικής αυθαιρεσίας θα πρέπει να καταγγέλλονται πάραυτα και ταυτόχρονα να προστατεύεται ο εργαζόμενος από το φόβο της απόλυσης στην περίπτωση καταγγελίας.
Από τη στιγμή που η ΝΔ, ήδη από τον Αύγουστο του 2019, έφερε στη βουλή τους πρώτους αντεργατικούς νόμους, (τροπολογία για την κατάργηση του βάσιμου λόγου των απολύσεων) είμαστε σε ένα συνεχή αγώνα στο πλευρό των εργαζομένων.

Και ο αγώνας μας δε θα σταματήσει μέχρι να δικαιωθεί ο κόσμος της εργασίας.
Κύριοι της ΝΔ, η χώρα μας ήδη πληρώνει την προχειρότητα και τις αντιφατικές αποφάσεις σας στο θέμα του τουρισμού. Την ανικανότητά σας να στηρίξετε ουσιαστικά την εργασία και κατά συνέπεια τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα αυτό. Διότι αυτό δε μπορείς να το πετύχεις με εντατικοποίηση της εργασίας στα όρια της βιολογικής κατάρρευσης, ούτε με εργαζόμενους οι οποίοι έχουν φτάσει στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης».

O Hγουμενίδης

Με αφορμή την τελευταία καταγγελία ξενοδοχοϋπαλλήλου για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας στην Κρήτη, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας δεν μπορεί άλλο να κάνει ότι δεν βλέπει τα περιστατικά και τις καταγγελίες παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας που μέρα με τη μέρα πληθαίνουν. Η καταγγελία που έρχεται σήμερα στο φως για εποχικό εργαζόμενο που λιποθύμησε στην Κρήτη λόγω εξάντλησης, εκτός από το ό,τι πρέπει άμεσα να διερευνηθεί, αναμφίβολα προβληματίζει. Η Κυβέρνηση που αντιμετωπίζει αυτή την κρίση ως ευκαιρία για γενικευμένη επίθεση στην εργασία οφείλει επιτέλους να προστατεύσει τους εργαζόμενους.

Βεβαίως, η Κυβέρνηση έχει ήδη αποδείξει την εύνοιά της στους συστηματικούς παραβάτες της εργατικής νομοθεσίας, αντιμετωπίζοντας τους ευνοϊκότερα, αυξάνοντας τα όρια των «νόμιμων» υπερωριών κατά 60%, ελαστικοποιώντας την εργασία και υπονομεύοντας τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Στην συγκυρία του κορωνοϊού, αντί να θέτει τους εργαζόμενους ξενοδοχοϋπαλλήλους με πρόσθετες ευθύνες και χωρίς ουσιαστική προστασία, το Υπουργείο Εργασίας πρέπει και να εντείνει τους ελέγχους αλλά και να δει κατάματα όλες τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως. Η αυθαιρεσία στην αγορά εργασίας που επί ημερών της ΝΔ διευρύνεται και εντείνεται επικίνδυνα δεν μπορεί άλλο να γίνεται ανεκτή».

Ετικέτες: εργαζόμενοιμάγειρας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Βεβαίωση Διακοπής Ασφαλιστικής Ικανότητας Εμμέσων Μελών»

    12 Μάι 2026

  • Συγκλονίζει το γράμμα που άφησε στους γονείς της η μια από τις δυο 17χρονες που έπεσαν στο κενό από την ταράτσα πολυκατοικίας – Eίχε άγχος για τις Πανελλήνιες

    12 Μάι 2026

  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: Επέκταση σε 2 ακόμα κλάδους με πάνω από 400.000 εργαζόμενους

    12 Μάι 2026

  • Ειρ. Αγαπηδάκη: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον χανταϊό – Έχουμε λάβει τα αυστηρότερα μέτρα

    11 Μάι 2026

  • ΔΥΠΑ: Εν αναμονή 70.000 vouchers για παιδικές κατασκηνώσεις

    11 Μάι 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 1/2026: Ξεκινούν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στο Υπ. Τουρισμού

    47 shares
    Share 19 Tweet 12
  • ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για 8μηνη εργασία ανέργων με επιδότηση θέσεων απασχόλησης

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών για 1.696 θέσεις στο ΕΣΥ

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Τι γίνεται αν δεν βγάλεις νέα ταυτότητα μέχρι το καλοκαίρι

    14 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Υπουργείο Εσωτερικών: Εγκρίθηκαν 442 προσλήψεις με οκτάμηνη σύμβαση

    11 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.