ΠΟΕΔΗΝ: Επικίνδυνη απόφαση τα παιδιατρικά νοσοκομεία να αποτελέσουν εμβολιαστικά κέντρα

ΠΟΕΔΗΝ: Επικίνδυνη απόφαση τα παιδιατρικά νοσοκομεία να αποτελέσουν εμβολιαστικά κέντρα

14 Ιανουαρίου 2021

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ως επικίνδυνη την απόφαση να αποτελέσουν τα παιδιατρικά νοσοκομεία ως εμβολιαστικά κέντρα.

Αναφέρει ότι το Σάββατο το Αγλαΐα Κυριακού έχει 200 ραντεβού που μαζί με τους συνοδούς θα γίνουν 400οι οι οποίοι θα περνούν μέσα από νοσηλευόμενα παιδιά. Εκτός από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, αναφέρουν ότι οι ηλικιωμένοι είναι φορείς σε πολυανθεκτικά μικρόβια επικίνδυνα για τα παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 16/1 το ΑΓΛΑΊ’Α  ΚΥΡΙΑΚΟΥ έχει 200 ραντεβού για εμβολιασμό ηλικιωμένων ατόμων  άνω των 85 ετών.  Το εμβολιαστικό κέντρο διαθέτει τέσσερις εμβολιαστικές μονάδες. Θα το επισκεφθούν μαζί με τους συνοδούς 400 άτομα.

Το εμβολιαστικό κέντρο που φτιάχτηκε μόνο για τους εργαζόμενους είναι σε ακατάλληλο χώρο. Οι εμβολιαζόμενοι και συνοδοί θα περνάνε μέσα από τα νοσηλευόμενα παιδιά. Υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοιου. Εκεί ακόμη και οι μανάδες που φροντίζουν τα νοσηλευόμενα παιδάκια υποβάλλονται σε rapid test.

Ταυτόχρονα οι ηλικιωμένοι είναι φορείς σε πολυανθεκτικά μικρόβια  επικίνδυνα για τα νοσηλευόμενα παιδιά.  Το εμβολιαστικό κέντρο είναι  στελεχωμένο  από παιδιάτρους  και όχι από γιατρούς ειδικοτήτων που επιβάλλει το πρωτόκολλο για να αντιμετωπίσουν ενήλικα άτομα. Τα ίδια ισχύουν και για τα άλλα  παιδιατρικά Νοσοκομεία  και γενικότερα  για όλα τα  νοσοκομεία.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<