ΠΟΕΔΗΝ: Μόλις 20% των υγεινονομικών έχουν δηλώσει να εμβολιαστούν

ΠΟΕΔΗΝ: Μόλις 20% των υγεινονομικών έχουν δηλώσει να εμβολιαστούν

21 Δεκεμβρίου 2020

Η συμμετοχή των υγειονομικών στον εμβολιασμό μέχρι σήμερα είναι στο 20% και εάν δεν αλλάξει η τακτική δεν θα διορθωθεί η κατάσταση, διαμηνύει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με πηγές, απαιτείται ενημέρωση του προσωπικού με ανοικτή ημερομηνία δήλωσης επιθυμίας εμβολιασμού, ενώ με δηλώσεις του νόμου 105, που ανακατεύει μέσα προσωπικά δεδομένα, χωρίς καμία ενημέρωση με προθεσμία μιας ημέρας δεν γίνονται εμβολιασμοί.

Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για λάθη επί λαθών από το υπουργείο Υγείας.

“Σήμερα δήλωσα στην υπηρεσία μου (ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑ’Ι’ΤΕΙΟ) ότι επιθυμώ να εμβολιασθώ με ονοματεπώνυμο και αναμένω τη σειρά μου.
Δυστυχώς το κλίμα είναι αρνητικότατο στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας. Είναι κρίμα γιατί χάσαμε συναδέλφους από κορωνοιο.. Ουσιαστικά οι συνάδελφοι νιώθουν ότι τους εξαναγκάσουν να δηλώσουν υπέρ του εμβολιασμού. Οι ασφυκτικές προθεσμίες μιας ημέρας που δόθηκαν για συμμετοχή με συμπλήρωση προσωπικών δεδομένων έδωσε τροφή να επικρατήσουν οι αρνητικές απόψεις εμβολιασμού στα νοσοκομεία. Καμία ενημέρωση για την ωφελιμότητα του εμβολίου”, αναφέρει ο πρόεδρος Μιχάλης Γιαννάκος.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<