voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Κρήτη: Καταγραφή ζημιών στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές – Κ. Κατσαφάδος: Προχωρούν με ταχύτητα οι αυτοψίες

    Κλειστές οι ιχθυόσκαλες – Χωρίς φρέσκα ψάρια η αγορά

    Aπάτη άνω του 1,5 εκατ. ευρώ σε βάρος του e-ΕΦΚΑ – Συνελήφθη ως αρχηγικό μέλος κυκλώματος ο Φίλιππος Καμπούρης του ΛΑΟΣ

    Μιχαηλίδου: «Ενισχύουμε την πρόληψη, παρεμβαίνουμε έγκαιρα και προστατεύουμε κάθε παιδί από τη βία»

  • Εκπαίδευση

    ΔΟΕ: 24ωρη απεργία σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία την Τετάρτη 21/10

    Αναπληρωτές: Έρχονται 100 έως 150 προσλήψεις για επείγοντα κενά και τη Δ΄ Αθήνας

    ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες για 73 μόνιμους εκπαιδευτικούς στη ΔΥΠΑ

    Κατά 14,5% μειώθηκε ο μαθητικός πληθυσμός των δημοτικών σχολείων της ανατολικής Θεσσαλονίκης σε μία 5ετία

  • Θέσεις εργασίας

    Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

    ΑΣΕΠ 1ΓΕΠ/2026: Ανακοινώθηκε γραπτή ηλεκτρονική εξέταση στις 31/10

    ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 839 προσλήψεις

    Λιμενικό Σώμα: Έως τις 13/10 οι αιτήσεις για 420 προσλήψεις

  • Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη η υπεύθυνη δήλωση για την τεκμηρίωση των εξαιρέσεων στην ΕΑΕ 2026

    Β. Κικίλιας: Μεριμνούμε για την ακτοπλοΐα και το κόστος των εισιτηρίων

    Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με αλιείς: Θα ασχοληθώ προσωπικά με το θέμα

    Στο δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2027 τα αποτελέσματα της γεώτρησης στο Ιόνιο – Θέμα ημερών η Navtex για τη διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

  • Εργασιακά

    Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου 2026 για εργαζόμενους και εργοδότες: Τι προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας

    Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με αλιείς: Θα ασχοληθώ προσωπικά με το θέμα

    Υπ. Εργασίας: Οδηγίες για την ορθή εφαρμογή της μισθολογικής διαφάνειας και της ίσης αμοιβής γυναικών και ανδρών

    e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

  • VOUCHER

    Εγκρίθηκε νέο voucher διακοπών – Ήρθε το Achaia Pass

    ΔΥΠΑ: Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ – Αυτά πρέπει να κάνετε άμεσα

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    Νέο Voucher Ανέργων / Εργαζομένων από τη ΔΥΠΑ με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500 ευρώ! – Tι πρέπει να κάνετε άμεσα

    Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γραφείο Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην Αθήνα, τρίτη 28 Μαΐου 2024. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

    ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 30.000 ανέργους με έμφαση σε γυναίκες άνω των 50 ετών – Οι λεπτομέρειες

  • Πολιτική

    Β. Κικίλιας: Μεριμνούμε για την ακτοπλοΐα και το κόστος των εισιτηρίων

    Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με αλιείς: Θα ασχοληθώ προσωπικά με το θέμα

    ΣΥΡΙΖΑ: Διορία στους 12 ανεξάρτητους βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες έως την επόμενη Τετάρτη

    Κεραμέως: «Ιστορικό υψηλό στην απασχόληση – Βάζουμε φρένο στην ανεξέλεγκτη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης»

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες με καταιγίδες – Βροχές και στην Αττική

από Σταύρος Καραΐνδρος
10/12/2023
σε Επικαιρότητα

145
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Άστατος θα είναι και σήμερα (10/12) ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας, με βροχές και καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Πιο συγκεκριμένα, βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στο Ιόνιο, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στη Κρήτη και σε τμήματα της Μακεδονίας, οι οποίες σταδιακά έως το βράδυ θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα.

Καταιγίδες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένονται κυρίως στις δυτικές και νότιες νησιωτικές και παράκτιες περιοχές ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πίνδο και στα ορεινά της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας χιονοπτώσεις αναμένονται και σε ορεινά της Στερεάς Ελλάδας.

Τα φαινόμενα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (11/12) θα περιοριστούν στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και έως το απόγευμα θα εξασθενήσουν σημαντικά.

ΣχετικάΆρθρα

Κρήτη: Καταγραφή ζημιών στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές – Κ. Κατσαφάδος: Προχωρούν με ταχύτητα οι αυτοψίες

07/10/2026

Ευ. Τουρνάς – Ζωνιανά: Να καταγραφούν οι ζημιές και να ξαναβρεί ο τόπος τους ρυθμούς του

06/10/2026

Ιδιαίτερα για τον νομό Αττικής, αναμένονται βροχές με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων από τις απογευματινές ώρες έως το πρωί της Δευτέρας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται το βράδυ (20:00 – 23:00) της Κυριακής και κατά τις πρώτες ώρες (02:00 – 05:00) της Δευτέρας.

Δείτε τους χάρτες

O υετός που αναμένεται το βράδυ της Κυριακής 20:00 – 23:00

O υετός που αναμένεται τα ξημερώματα της Δευτέρας  02:00 – 05:00

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), τοπικές βροχές αναμένονται από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα νότια, που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αρχικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με λίγες τοπικές βροχές. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες προβλέπεται αύξηση των νεφώσεων με τοπικές βροχές στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα νότια.

Τις βραδινές ώρες οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά από αργά το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια. Θα κυμανθεί στα βόρεια από -03 (μείον 3) έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά από 02 έως 16 με 17 βαθμούς και στα νότια από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτικά

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με λίγες τοπικές βροχές. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά αύξηση των νεφώσεων, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη δυτική Μακεδονία. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά από αργά το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στο νότιο Ιόνιο. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες αύξηση των νεφώσεων και στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές βροχές που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν από αργά το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικότερα τμήματα. Βαθμιαία από το απόγευμα αύξηση των νεφώσεων με τοπικές βροχές που τις βραδινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Λίγα χιόνια θα πέσουν τις βραδινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στην Κρήτη και βαθμιαία από τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες. Μέσα στη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικότερα τμήματα. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες αύξηση των νεφώσεων με πιθανότητα ασθενών βροχών. Λίγα χιόνια θα πέσουν από αργά το απόγευμα στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικότερα τμήματα. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες αύξηση των νεφώσεων με πιθανότητα ασθενών βροχών.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες: καιρόςκακοκαιρία

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κρήτη: Καταγραφή ζημιών στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές – Κ. Κατσαφάδος: Προχωρούν με ταχύτητα οι αυτοψίες

    7 Οκτ 2026

  • Κλειστές οι ιχθυόσκαλες – Χωρίς φρέσκα ψάρια η αγορά

    6 Οκτ 2026

  • Aπάτη άνω του 1,5 εκατ. ευρώ σε βάρος του e-ΕΦΚΑ – Συνελήφθη ως αρχηγικό μέλος κυκλώματος ο Φίλιππος Καμπούρης του ΛΑΟΣ

    6 Οκτ 2026

  • Μιχαηλίδου: «Ενισχύουμε την πρόληψη, παρεμβαίνουμε έγκαιρα και προστατεύουμε κάθε παιδί από τη βία»

    6 Οκτ 2026

  • Απαγόρευση συγκεντρώσεων και αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα

    5 Οκτ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Χειμερινές διακοπές με voucher – Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΔΥΠΑ: Άρχισαν οι ενστάσεις για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για τα καταστήματα

    39 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Ποια τα πρόστιμα για όσους κυκλοφορούν οχήματα που είναι δηλωμένα ως σε ακινησία

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Προειδοποίηση Μητροπολίτη Δημητριάδος προς αρνητές ιερείς: Απαράδεκτη στάση, συμμορφωθείτε

    41 shares
    Share 16 Tweet 10

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.