voucherergasia.gr
Unic - Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκες με αναστολή και χρηματικές ποινές σε 19 από 22 κατηγορούμενους

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή και των 22 κατηγορουμένων πρότεινε ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας

    Ανακοίνωση της AEGEAN για την πτήση ΟΑ094 από Ρόδο για Κάρπαθο

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε περιοχές της Κρήτης, στην Κάρπαθο και την Κάσο – Ποιες περιοχές τίθενται σε «Red Code»

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιες 2018

    Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Όλα τα ονόματα

    Σε εξέλιξη οι αιτήσεις εισαγωγής στις 30 ΣΑΕΚ της ΔΥΠΑ για το εκπαιδευτικό έτος 2026-2027

    Προσλήψεις αναπληρωτών: Ανακοινώθηκαν τα κενά σε Πρότυπα και Πειραματικά

    ΔΟΕ: Ωριαίες στάσεις εργασίας από την Παρασκευή 11 μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

  • Θέσεις εργασίας

    Προσλήψεις 28 ατόμων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

    Παπαστράτος: 30 νέες προσλήψεις στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου

    Αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην Πυροσβεστική

    ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,9% μειώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Ιούλιο

  • Οικονομία

    ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για την ενίσχυση έως 600 ευρώ

    Έρχονται αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι αρτοποιοί

    Eurostat: Στο 3,7% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο – «Βασικός φταίχτης» η ενέργεια

    ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές του Αυγούστου – Αναλυτικά ποσά και δικαιούχοι ανά κατηγορία

  • Εργασιακά

    Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε καταβάλλονται τα χρήματα

    Αυτά είναι τα πιθανά σενάρια για τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

    ΔΥΠΑ: Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις 50 ΕΠΑΣ Μαθητείας

    Νίκη Κεραμέως για νέα μείωση της ανεργίας: Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τόνωση της απασχόλησης

  • VOUCHER
    Couple relax on the beach enjoy beautiful sea on the tropical island. Summer beach vacation concept

    Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε ισχύει το voucher

    ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων, συνεχίζονται οι αιτήσεις

    upourgeio-politismou-vivlia

    Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ – Από σήμερα οι ενστάσεις

    Κοινωνικός Τουρισμός: Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

  • Πολιτική

    Μιχαηλίδου: «Για πρώτη φορά, όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς»

    Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια

    Κ. Χατζηδάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: «Η αντιπολίτευση ζει σε άλλη χώρα – Η πραγματικότητα τη διαψεύδει»

    Μέτρα που ουσιαστικά θα «αγγίζουν» το σύνολο των πολιτών επί τάπητος στις αλλεπάλληλες συσκέψεις ενόψει ΔΕΘ

  • Εκλογές

    Ηλεκτρονική ψήφος στην Αυτοδιοίκηση για εκλογές και δημοψηφίσματα

    Σπανάκης: Από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νερό Ζαρός

voucherergasia-240x110

santorinisport.gr

webinar.edu.gr

Αρχική Επικαιρότητα

Τέλος οι μάσκες – επιστροφή στην κανονικότητα για την Δανία

από Αντώνης Σαριδάκης
10/09/2021
σε Επικαιρότητα

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην κανονικότητα επιστρέφει από σήμερα (10/9) η Δανία, καθώς η μάχη με τον Covid είχε νικηφόρο φινάλε και φαίνεται ότι κρίθηκε οριστικά.  Οι μάσκες και τα υγειονομικά πιστοποιητικά….αποσύρονται, τα γραφεία λειτουργούν κανονικά, ενώ στις συναυλίες παρίστανται δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι.

«Είμαστε μπροστά στη Δανία διότι δεν έχουμε πλέον περιορισμούς, περάσαμε στην αντίπερα όχθη της πανδημίας χάρη στον εμβολιασμό», εξήγησε ο Ούλρικ Όρουμ- Πέτερσεν, διοργανωτής συναυλιών στην εταιρεία Live Nation.

Το Σάββατο διοργανώνει μια συναυλία με 50.000 θεατές, την πρώτη που πραγματοποιείται στην Ευρώπη. Στις 4 Σεπτεμβρίου η Live Nation είχε οργανώσει ένα φεστιβάλ με τίτλο «επιστροφή στη ζωή», με 15.000 θεατές στην Κοπεγχάγη.

Το υγειονομικό πάσο, που υιοθετήθηκε τον Μάρτιο ως προϋπόθεση του ανοίγματος της Δανίας, από την 1η Σεπτεμβρίου ήταν υποχρεωτικό μόνο για την είσοδο στα νυχτερινά κέντρα και από σήμερα αίρεται και αυτή η υποχρέωση.

ΣχετικάΆρθρα

Δανία: Τρεις οι νεκροί, 4 τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε εμπορικό κέντρο – Συνελήφθη ύποπτος

04/07/2022

Κορωνοϊός: Η ευρωπαϊκή χώρα που αίρει όλα τα μέτρα προστασίας!

03/09/2021

«Στόχος μας είναι η ελεύθερη κυκλοφορία (…) αυτό που θα συμβεί είναι ότι ο ιός θα κυκλοφορεί και ότι θα βρίσκει όσους δεν είναι εμβολιασμένοι», προειδοποίησε η επιδημιολόγος Λόνε Σίμονσεν, καθηγήτρια του πανεπιστημίου Ροσκίλντε.

Η Δανία δεν δυσκολεύθηκε να πείσει τους κατοίκους της για τα οφέλη του εμβολιασμού κατά της covid-19. Αποτέλεσμα: το 73% των 5,8 εκατομμυρίων Δανών είναι πλέον πλήρως ανοσοποιημένοι και το 96% όσων είναι άνω των 65 ετών.

«Αν και ο ιός δεν αποτελεί πλέον απειλή για την κοινωνία, είναι μόνο χάρη στο εμβόλιο», τόνισε η Σίμονσεν.

Η εμπιστοσύνη κέρδισε

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Ευρώπης, μία από τις ιδιαιτερότητες της σκανδιναβικής χώρας ήταν η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των αρχών και του πληθυσμού σχετικά με τη στρατηγική που ακολουθήθηκε για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

«Όπως πολλές χώρες, η Δανία σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας εφάρμοσε κοινωνικά μέτρα και μέτρα δημόσιας υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης, όμως παράλληλα βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους και τις κοινότητες ώστε να ακολουθήσουν με δική τους θέληση τις συστάσεις της κυβέρνησης», επεσήμανε η Κάθριν Σμόλγουντ, αρμόδια για τις έκτακτες καταστάσεις του ΠΟΥ Ευρώπης.

Με περίπου 500 νέα κρούσματα καθημερινά και το ποσοστό επιπολασμού του ιού στο 0,7 οι αρχές της Δανίας εκτιμούν ότι η επιδημία είναι υπό έλεγχο.

Επαγρύπνηση

Ο υπουργός Υγείας της Δανίας Μάγκνους Χοίνικε διαβεβαίωσε στα τέλη Αυγούστου ότι η κυβέρνηση «δεν θα διστάσει να αντιδράσει άμεσα, αν η πανδημία απειλήσει ξανά τις βασικές λειτουργίες της κοινωνίας».

Για τις αρχές, η επιστροφή στην κανονικότητα θα πρέπει να συνοδεύεται με τον αυστηρό σεβασμό στα μέτρα υγιεινής και απομόνωσης των ασθενών.

Ο ΠΟΥ θεωρεί ότι η κατάσταση της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο παραμένει κρίσιμη και τονίζει ότι χρειάζεται επαγρύπνηση.

«Κάθε χώρα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση για το αν και όταν αλλάξει η επιδημιολογική κατάσταση», προειδοποίησε η Σμόλγουντ.

Οι αρχές της Δανίας θα παρακολουθούν στενά τον αριθμό των νοσηλειών ασθενών με covid-19, λιγότερες από 130 αυτή τη στιγμή, και θα προχωρά στη διεξαγωγή τεστ για να ελέγχει την εξέλιξη της επιδημίας. Εξάλλου από χθες Πέμπτη οι πιο ευάλωτοι πολίτες μπορούν να λάβουν τρίτη, ενισχυτική δόση εμβολίου.

«Μέχρι στιγμής τα παραλλαγμένα στελέχη του κορωνοϊού σέβονται την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο, όμως αν εμφανιστούν άλλα στελέχη που δεν καλύπτονται από τα εμβόλια, θα πρέπει να επανεξετάσουμε τη στρατηγική μας», επεσήμανε η Σίμονσεν.

Για τον Κρίστιαν Νέντεργκααρντ, ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Κοπεγχάγη, την ώρα που γιορτάζεται η επιστροφή στην κανονικότητα «η κατάσταση παραμένει περίπλοκη».

«Κάποιοι θα ξεχάσουν γρήγορα τον κορωνοϊό, όμως άλλοι όχι και για την εστίαση είναι σίγουρα μια περίοδος που άλλαξε τα δεδομένα. Ο κλάδος θα πρέπει να σκεφτεί πώς θα γίνει πιο ανθεκτικός», εξήγησε.

Προκειμένου να εισέλθει κάποιος στη Δανία χρειάζεται να παρουσιάσει υγειονομικό πάσο ή/και αρνητικό τεστ, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στα αεροδρόμια.

Ετικέτες: αρσηΔανίαπεριορισμοί

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκες με αναστολή και χρηματικές ποινές σε 19 από 22 κατηγορούμενους

    1 Σεπ 2026

  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή και των 22 κατηγορουμένων πρότεινε ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας

    1 Σεπ 2026

  • Ανακοίνωση της AEGEAN για την πτήση ΟΑ094 από Ρόδο για Κάρπαθο

    30 Αυγ 2026

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε περιοχές της Κρήτης, στην Κάρπαθο και την Κάσο – Ποιες περιοχές τίθενται σε «Red Code»

    30 Αυγ 2026

  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Κρήτη και νησιά Βόρειου και Νότιου Αιγαίου – Ποιες περιοχές θα είναι σε «Red Code»

    29 Αυγ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Market Pass και επίδομα 300 ευρώ: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα απασχόλησης για 43.000 ανέργους 55 ετών και άνω σε φορείς του δημοσίου

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • Market Pass με αναδρομικά έως 1.200 ευρώ

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Ανακαινίζω: Επιδότηση για 20.000 κατοικίες – Ποιοι μπαίνουν στο πρόγραμμα και ποιοι «κόβονται»

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • Παιδικοί σταθμοί: Σε ΦΕΚ τα κριτήρια για τις προσλήψεις

    8 shares
    Share 3 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.