Τι ώρα θα φθάσει το Άγιο Φως στην Κρήτη

Τι ώρα θα φθάσει το Άγιο Φως στην Κρήτη

30 Απριλίου 2021

Με πτήση της Sky Express θα φθάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης το Άγιο Φως στις 19:25 το απόγευμα.

Στα Χανιά το Άγιο φως θα μεταφερθεί από την Αθήνα στα Χανιά με πτήση της Aegean Airlines στις 18:50.

Λόγω των συνθηκών το Άγιο Φως θα παραληφθεί από τα αεροδρόμια της Κρήτης μόνο από ένα εκπρόσωπο των Μητροπόλεων και στη συνέχεια θα μοιραστεί σε Μονές και Ενορίες.

untitled-3

Υπενθυμίζεται ότι κατά την άφιξη του κυβερνητικού αεροσκάφους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών δεν θα στηθεί το σκηνικό άλλων ετών με τα μικτά αγήματα και τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων και τις υπόλοιπες πρόνοιες της σχετικής εθιμοτυπίας. Η απόδοση τιμών θα γίνει χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με την σεμνότητα που αρμόζει στην ειδική περίσταση λόγω της πανδημίας.

Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής που θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα και θα παραστεί στην τελετή της αφής του Αγίου Φωτός θα είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης.

Σε κάθε περίπτωση η ελληνική αποστολή, αναμένεται να είναι η πρώτη από τις υπόλοιπες των ορθοδόξων χωρών που θα παραλάβει το Άγιο Φως.

Η άφιξη του VIP αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<