voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου θα αλλάξει η ώρα σε θερινή

    Αλλαγή ώρας τον Μάρτη: Αυτή είναι η Κυριακή που θα πάμε τα ρολόγια μας 1 ώρα μπροστά

    Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας: Δωρεάν εξετάσεις από ιδιώτες γιατρούς στις πληγείσες περιοχές

    Παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» μετά τη λήξη της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης ζητούν οι γιατροί

    Σε πλήρη ισχύ η μαζικότερη επιδότηση για αντικατάσταση οχημάτων

    Ταξί: Απεργία διαρκείας από την Τρίτη 17 Μαρτίου

    Από τις ελάχιστες χώρες η Ελλάδα όπου αυξάνεται το κάπνισμα και το άτμισμα στους εφήβους!

  • Εκπαίδευση
    ΥΠΑΙΘ: Έως 27/04 η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού

    Πανελλαδικές: Έως 06/04 οι αιτήσεις για το Εμπορικό Ναυτικό

    Πανελλαδικές: Έως τις 06 Μαρτίου η υποβολή δικαιολογητικών για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές

    Πανελλαδικές: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Ωφέλιμα τα προγράμματα κατάρτισης – «Πάνω από 260.000 πολίτες στην αγορά εργασίας»

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εισαγωγής στα 20 Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία (ΔΗΜ.Ω.Σ.) για το σχολικό έτος 2026-2027

  • Θέσεις εργασίας
    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 500 θέσεις οδηγών λεωφορείων

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Στις 20-21 Μαρτίου οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr, με συμμετοχή 45 εταιρειών και οργανισμών

    Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    ΔΥΠΑ: Κατεβαίνουν Ηράκλειο οι Ημέρες Καριέρας

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων

  • Οικονομία
    Φορολογικές δηλώσεις 2024: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα πρόστιμα και τις εκπρόθεσμες δηλώσεις

    Φορολογικές δηλώσεις: Δεκαεπτά ερωτήσεις/απαντήσεις για τη συμπλήρωση του Ε2

    ΕΝΦΙΑ: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την έκπτωση 20% στον φόρο ακινήτων

    Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2026: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

    ΑΑΔΕ: Επέκταση χρόνου ισχύος των πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ για αποβιώσαντες και νομικά πρόσωπα που έχουν διακόψει τις εργασίες τους

    ΕΝΦΙΑ: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά για το 2026

    Ενοίκια: Τι αλλάζει από 1ης Απριλίου για μισθωτές και εκμισθωτές

  • Εργασιακά
    Ακρίβεια: 123 ευρώ «μπαίνουν μέσα» οι χαμηλόμισθοι κάθε μήνα

    Από τον Απρίλιο το νέο επίδομα ανεργίας

    ΑΔΕΔΥ και ΕΙΝΑΠ στηρίζουν την πανυγειονομική κινητοποίηση στις 22 Ιουνίου

    ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 19 Μαρτίου

    Πώς αμείβεται η αργία της 25ης Μαρτίου

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα θα καταβληθούν στους ανέργους πριν το Πάσχα

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Ωφέλιμα τα προγράμματα κατάρτισης – «Πάνω από 260.000 πολίτες στην αγορά εργασίας»

    Κοινωνικός τουρισμός: Πότε να κάνετε την αίτηση με βάση τον ΑΦΜ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κοινωνικός τουρισμός: Ποιες αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα

    Voucher Εργαζομένων 2026

    Voucher Εργαζομένων 750: Έγιναν πάνω από 200.000 Αιτήσεις! Τα επόμενα βήματα για όσους έχουν ΚΑΥΑΣ

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Για λίγη ώρα ακόμα οι αιτήσεις για το voucher των 750 ευρώ

  • Πολιτική

    Κυρ. Μητσοτάκης: Σε μια περίοδο διεθνούς αναταραχής στις αγορές και στις τιμές, η πολιτεία οφείλει να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει

    Δήμας: Ο ΒΟΑΚ ήταν η τελευταία εκκρεμότητα της Πολιτείας όσον αφορά στους αυτοκινητόδρομους

    Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ

    KKE: Είμαστε ριζικά αντίθετοι με τη στράτευση των γυναικώ

    “Κόμβος”: Αυτή θα είναι η νέα ομάδα της Τροχαίας με στόχο να λυθεί το κυκλοφοριακό

    “Κόμβος”: Αυτή θα είναι η νέα ομάδα της Τροχαίας με στόχο να λυθεί το κυκλοφοριακό

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επιχειρησεις

Απλοποιείται η έκδοση αδειών για καφετέριες, εστιατόρια, κινηματογράφους στην Αθήνα

από Νίκος Μοναστηριώτης
28/12/2021
σε Επιχειρησεις

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αλλαγές στον τρόπο έκδοσης λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφετέριες, κινηματογράφοι, θέατρα κ.ά.) στο κέντρο της Αθήνας παρουσίασαν η δημοτική αρχή της πρωτεύουσας και το υπουργείο Πολιτισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η καινοτομία που εισάγεται προβλέπει ότι στα υπό αδειοδότηση Κ.Υ.Ε που δεν βρίσκονται πλησίον μνημείων και αρχαιολογικών χώρων, δεν θα χρειάζεται έγγραφο έγκρισης από την Εφορεία Πόλης Αθηνών για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επ’ αυτού γνωμοδότησε θετικά το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και αναμένεται να εκδοθεί και η σχετική απόφαση από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Με αυτόν τον τρόπο υλοποιείται μία σημαντική μεταρρύθμιση, η οποία διευκολύνει την επιχειρηματικότητα και κατ’ επέκταση τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις απαλλάσσονται πλέον από ένα τεράστιο γραφειοκρατικό «βάρος», που τους κόστιζε πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

ΣχετικάΆρθρα

Τσαπανίδου: «Δουλειά του κράτους δεν είναι το ολικό λουκέτο, αλλά να λειτουργεί η χώρα»

Σε επιφυλακή ο δήμος Αθηναίων λόγω καιρικών φαινομένων

20/01/2026
κακοκαιρια, χιονιάς, αποκλεισμός, εργασία, πληρωμή

Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται

11/01/2026

Τι ίσχυε μέχρι σήμερα

Μέχρι και σήμερα, η αδειοδότηση για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πρωτεύουσας ήταν μια «οδύσσεια» με σειρά  γραφειοκρατικών διαδικασιών και εμπλοκή πολλών αρμοδιοτήτων.

Συγκεκριμένα, για την έκδοση της άδειας, οι ενδιαφερόμενοι ήταν υποχρεωμένοι -αρχικά- να υποβάλουν τα δικαιολογητικά στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια ακολουθούσε έλεγχος και έγκριση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Πόλης των Αθηνών. Η υπηρεσία εξέταζε κάθε αίτηση και παρέπεμπε για την τελική έγκριση στο αρμόδιο συμβούλιο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η χρονοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία είχε ως αποτέλεσμα να αποθαρρύνει επενδύσεις και να δημιουργεί μεγάλα προσκόμματα στην ανάπτυξη της οικονομίας της πόλης.

Με τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου όχι μόνο ενισχύεται η επιχειρηματικότητα, αλλά ταυτόχρονα απελευθερώνονται και πολύτιμοι ανθρώπινοι πόροι που ήταν απαραίτητοι για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων.

Σήμερα, το Υπουργείο Πολιτισμού και ο Δήμος Αθηναίων κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα για την απλοποίηση της αδειοδοτικής διαδικασίας.

Τι αλλάζει στις άδειες – Οι τρεις κατηγορίες

Η ανάγκη για τη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση, διαπιστώθηκε εξαρχής από τη Δημοτική Αρχή και τέθηκε ως προτεραιότητα στο πλαίσιο της στενής και εξαιρετικά γόνιμης συνεργασίας με την πολιτική ηγεσία και τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στελέχη των δύο φορέων (Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Εργων Αττικής, Αν Στερεάς Ελλάδας &  Κυκλάδων  του ΥΠΠΟ και το τμήμα Διαχείρισης Γεωχωρικών Δεδομένων και Διευθύνση Δημοτικών Προσόδων του Δήμου Αθηναίων) συνεργάστηκαν επί μήνες προκειμένου να υπάρξει αναλυτική καταγραφή και αποτύπωση σε χάρτες τόσο των μνημείων όσο και των περιοχών που προστατεύονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων της πόλης των Αθηνών (ΕΦΑΠΑ).

Συγκεκριμένα αποτυπώθηκε σε χάρτη η περιοχή προστασίας της Ακρόπολης, καθώς και περιοχές γύρω από 80 και πλέον μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, που βρίσκονται σε ολόκληρη την πόλη. Στις περιοχές αυτές καθορίστηκαν ποιες ιδιοκτησίες έχουν οπτική επαφή με τα εν λόγω μνημεία και συνεπώς εμπίπτουν σε καθεστώς προστασίας.

Μετά την αναλυτική επεξεργασία των υφιστάμενων πρακτικών οριοθέτησης κοινοχρήστου χώρου, αποτυπώθηκαν στους χάρτες οι περιοχές, στις οποίες η ΕΦΑΠΑ επιτρέπει την λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Με αυτό τον τρόπο, δηλαδή με την καταγραφή και τον προσδιορισμό των χώρων στους οποίους επιτρέπονται ΚΥΕ και τραπεζοκαθίσματα, καθίσταται δυνατή η  απλοποίηση της υφιστάμενης διαδικασίας.

Συμπερασματικά, με το νέο καθεστώς, δημιουργούνται οι εξής τρεις κατηγορίες:

 Για επιχειρήσεις που δε γειτνιάζουν με μνημεία ή επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους δε θα απαιτείται πλέον η έκδοση διαπιστωτικού ή άλλου εγγράφου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Πόλης των Αθηνών για την έναρξη της λειτουργίας τους. Τόσο οι άδειες λειτουργίας όσο και οι άδειες τραπεζοκαθισμάτων θα δίνονται με βάση τους υπόλοιπους όρους και περιορισμούς που ισχύουν για κάθε περιοχή.

Οι επιχειρήσεις που συνορεύουν με μνημεία ή επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους θα λαμβάνουν πλέον απευθείας έγκριση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Πόλης των Αθηνών και δε θα απαιτείται η χρονοβόρα διαδικασία εξέτασης της αίτησής τους από το Τοπικό Συμβούλιο του Υπουργείου Πολιτισμού. Αυτό θα συμβαίνει τόσο για την άδεια λειτουργίας όσο και για τον χώρο που θα μπορεί να δοθεί για χρήση τραπεζοκαθισμάτων.

Σημειώνεται ότι για επιχειρήσεις που βρίσκονται στον ενοποιημένο κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο γύρω από τη Ακρόπολη, ο οποίος αποτελεί τη ζώνη προστασίας της Ακρόπολης ως Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς (τμήμα της Πλάκας και του Θησείου κ.ά.), το καθεστώς παραμένει ίδιο και η διαδικασία αδειοδότησης θα απαιτεί την σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου Συμβουλίου του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η κοινή προσπάθεια του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων για τον  δραστικό περιορισμό της γραφειοκρατίας θα ενταθεί με πολύπλευρες παρεμβάσεις, που στόχο έχουν την απλοποίηση αδειοδότησης να αφορά στο σύνολο των επιχειρήσεων της Αθήνας.

Δηλώσεις

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, δήλωσε σχετικά: «Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά τη θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, επί της συγκεκριμένης πρότασης, απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία έγκρισης για την ίδρυση και λειτουργία Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επενδυτών του χώρου, πάντα στο πλαίσιο της τήρησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, θεραπεύοντας ταυτόχρονα νομικές αστοχίες και αβλεψίες του παρελθόντος. Η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την παραπομπή των περισσότερων θεμάτων στο Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Αττικής, έχει κριθεί ως ιδιαίτερα χρονοβόρα και ιδιαίτερα επιβαρυντική για τους πολίτες, αλλά και για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Ιδίως, τα τελευταία χρόνια, η αύξηση του αριθμού των καταστημάτων και εν γένει των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντός του Δήμου Αθηναίων, είχε ως αποτέλεσμα την υποβολή πολύ μεγάλου αριθμού αιτημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι εντός του 2020 απεστάλησαν στο Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων περί τις 240 υποθέσεις, που αφορούσαν σε εγκρίσεις λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντός του αρχαιολογικού χώρου των Αθηνών. Τέτοιες περιπτώσεις πλέον θα μπορούν να αντιμετωπιστούν  απευθείας από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικού τύπου διαδικασίες. Μετά τη θετική γνωμοδότηση του ΚΑΣ ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση απόφασης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού που θα καθορίζει αναλυτικά τους όρους και τις περιοχές ισχύος τους».

 Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ανέφερε: «Κάνουμε την καθημερινότητα των επαγγελματιών απλούστερη, ξεπερνάμε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεκαετιών. Μετά τη στενή, πολύμηνη και γόνιμη συνεργασία μας με το Υπουργείο Πολιτισμού, επεμβαίνουμε δραστικά στη διαδικασία αδειοδότησης των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Ξεκαθαρίσαμε με απόλυτη σαφήνεια τις περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκεται η Εφορεία Αρχαιοτήτων της πόλης. Εστιατόρια, θέατρα, καφετέριες, κινηματογράφοι αποτελούν τον «σκληρό» πυρήνα της τοπικής οικονομίας του Κέντρου των Αθηνών. Και εμείς κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα για την άρση των εμποδίων ίδρυσης, για τη μείωση των χρόνων έναρξης, για την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Διότι μόνο έτσι θα οδηγηθούμε σε αύξηση της απασχόλησης και άρα σε μια οικονομική ανάταξη που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω».

Ετικέτες: ΕστιατόριακαφετεριεςΔήμος Αθηναίωνκινηματογράφοι

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΙΟΒΕ: Ενίσχυση των επιχειρηματικών προσδοκιών στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο

    16 Μαρ 2026

  • Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων: Ανοιχτές οι αιτήσεις για το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ – Όλες οι λεπτομέρειες

    14 Μαρ 2026

  • Σούπερ μάρκετ: Αυξημένος ο τζίρος το πρώτο δίμηνο του 2026 – Επιφυλακτικός ο καταναλωτής

    13 Μαρ 2026

  • Μικρές επιχειρήσεις: Πολλοί αυτοαπασχολούμενοι εργάζονται και μετά τα 65 έτη

    12 Μαρ 2026

  • Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Σταθερά στο πλευρό των ελληνικών νοικοκυριών, τόσο διαχρονικά όσο και σε έκτακτες περιόδους διεθνούς αβεβαιότητας

    11 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Voucher Εργαζομένων 2026

    Voucher Εργαζομένων 750: Έγιναν πάνω από 200.000 Αιτήσεις! Τα επόμενα βήματα για όσους έχουν ΚΑΥΑΣ

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  • ΔΥΠΑ – Αυτόματο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι άνεργοι είναι δικαιούχοι

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Δώρο Πάσχα 2026: Μέχρι πότε γίνεται η πληρωμή – Τι ισχύει για τους ανέργους και πώς υπολογίζεται

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΔΥΠΑ – Αυτόματο επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι άνεργοι είναι δικαιούχοι

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 1.654 προσλήψεις σε φορείς του Υπ. Υγείας

    27 shares
    Share 11 Tweet 7

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.