Στη λίστα ΚΑΔ των πληττόμενων επιχειρήσεων μπαίνουν και τα σχολικά κυλικεία

Στη λίστα ΚΑΔ των πληττόμενων επιχειρήσεων μπαίνουν και τα σχολικά κυλικεία

25 Νοεμβρίου 2020

Θέση στη λίστα με τους ΚΑΔ των επιχειρήσεων που πλήττονται από το lockdown βρίσκουν εν τέλει τα σχολικά κυλικεία.

Αυτό υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος σήμερα έδωσε λεπτομέρειες και για τη μέθοδο αγορών «click away», που θα τεθεί σε εφαρμογή με την άρση του lockdown για το λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη, που μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», όταν εκδόθηκε η πρώτη ΚΥΑ για το lockdown και τους πληττόμενους, τα σχολεία ήταν σε λειτουργία, με συνέπεια να μην υπαχθούν τα σχολικά κυλικεία στη λίστα των ΚΑΔ. Πλέον, όπως είπε, τα κυλικεία των σχολείων θα ενταχθούν στη λίστα των ΚΑΔ, κάτι που θα ρυθμιστεί με τη νέα ΚΥΑ που θα εκδοθεί για την παράταση των μέτρων του lockdown.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική ενίσχυση που θα λάβουν τα κυλικεία, ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης παρέπεμψε στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο θα δώσει τις σχετικές διευκρινίσεις. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη έχει «κλειδώσει» το σενάριο για την επέκταση του lockdown μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<