voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Κορωνοϊός: Βρέθηκαν θετικά πέντε δείγματα τουριστών

    Yπ. Τουρισμού: Αισιόδοξα τα μηνύματα για την τρέχουσα τουριστική περίοδο – Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες

    ΒΟΑΚ: Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα σε όλη την Κρήτη – Επιτάχυνση και έμφαση στην οδική ασφάλεια

    Eμπρηστικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα

    Οι αλλαγές που έρχονται στο επίδομα ανεργίας

    Δ. Μιχαηλίδου: Στις 27 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

  • Εκπαίδευση
    Ζαχαράκη: Ετοιμάζουμε νέο σύγχρονο και ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας των αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο

    Ζαχαράκη: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για την εμπέδωση της Ελλάδας ως διεθνή κόμβο εκπαίδευσης

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Πως γίνεται η εισαγωγή σε Καλλιτεχνικά και Μουσικά Σχολεία

    ΥΠΑΙΘΑ: Τελικός αξιολογικός πίνακας μοριοδότησης προσόντων υποψηφίων, ανά αντικείμενο και Καλλιτεχνικό Σχολείο

    Aμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Αλλάζει η διαδικασία με ψηφιακή πλατφόρμα

    Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για τα νέα ωρολόγια προγράμματα

    ΟΙΕΛΕ: Καταγγέλει περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία

  • Θέσεις εργασίας
    Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις

    Προσλήψεις σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 1ΠΔΑ/2026: Τι θα ισχύσει στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση

    ΑΣΕΠ: 750 μόνιμες προσλήψεις στη Δικαστική Αστυνομία – Τα απαιτούμενα προσόντα

    ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους διορισμούς στη δικαστική αστυνομία

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο οι προκηρύξεις για προσλήψεις σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια

  • Οικονομία
    Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα λάβουν έως 1.000 ευρώ – Τα κριτήρια

    Επίδομα θέρμανσης: Πότε μπαίνει η δεύτερη δόση

    Σε υψηλό 17 ετών το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το 2025

    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    Ποιοι οφειλέτες του ΕΦΚΑ και για ποια χρέη μπορούν να μπουν σε ρύθμιση χρεών 72 δόσεων

    Ανατροπές φέρνει ο νέος χάρτης για τα κοινωνικά επιδόματα

    Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι και πότε παίρνουν τα 150 ευρώ – Τι να προσέξετε

  • Εργασιακά

    Nέα μέτρα: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν 300 ευρώ ενίσχυση

    Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

    Πρωτομαγιά: Πώς αμείβονται όσοι δουλέψουν στην αργία

    ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Έρχονται 70.000 voucher – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κινητοποίηση εκπαιδευτικών και στη Σητεία

    Πρωτομαγιά: Πώς αμείβονται όσοι δουλέψουν στην αργία

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Έρχονται 70.000 voucher – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κοινωνικός τουρισμός 2026: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    Νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για παιδικές κατασκηνώσεις

    Κοινωνικός τουρισμός: Πότε να κάνετε την αίτηση με βάση τον ΑΦΜ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Σε ποιες περιοχές είναι δωρεάν η διαμονή

  • Πολιτική

    Κωστής Χατζηδάκης: Γιατί απορρίπτεται η μείωση του ΦΠΑ

    Κεραμέως: Το πλεόνασμα επιστρέφει στην κοινωνία – Νέα ενίσχυση για συνταξιούχους και ασφαλισμένους

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια

    Αυτά είναι τα οκτώ οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: Από πότε αρχίζει το σκληρό lockdown (VIDEO)

    Νέα μέτρα στήριξης: Τι αναμένεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εργασιακά

Αντιδρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά» – Αρνητικοί και οι εκπρόσωποι των υπαλλήλων ΟΑΕΔ

από Νίκος Μοναστηριώτης
09/04/2022
σε Εργασιακά

101
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρούν με το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά», όπως εκφράστηκε από τους αντιπροσώπους τους στη συζήτηση που γίνεται στη Βουλή.

Κατά τη διαδικασία ακρόασης φορέων στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, τα δύο συνδικαλιστικά όργανα εξέφρασαν την αντίδρασή τους. Το ίδιο συνέβη και από τους εκπρόσωπους των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, επί του νομοσχεδίου «Δουλειές Ξανά», ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι εισάγονται διατάξεις που οδηγούν στην αυστηρή επιτήρηση των εργαζομένων. Αναφερόμενος στις διατάξεις για τις «συνέπειες της παράβασης των υποχρεώσεων των αναζητούντων εργασία», προέβλεψε ότι οδηγεί σε αυστηρή επιτήρηση του εργαζόμενου.

«Δεν υφίσταται σε καμία χώρα της ΕΕ ποινή διαγραφής, διάρκειας διπλάσιου του ανώτερου προβλεπόμενου χρόνου παροχής του επιδόματος ανεργίας. Εδώ έχουμε τετραπλάσιο χρόνο διαγραφής ως ποινή, άμα υπάρξει κάποια παράβαση. Επίσης σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν προβλέπεται διαγραφή 6 μηνών και διακοπή του επιδόματος σε άνεργο που δεν κατάφερε να πιστοποιηθεί σε πρόγραμμα κατάρτισης – παρακολουθούσης», είπε ο κ. Παναγόπουλος, που επισήμανε ότι σε αντίθεση με όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει κανένα θεσμικό εργαλείο προστασίας των εργαζομένων, ώστε να μπορούν να αναζητούν και να βρίσκουν το δίκιο τους, με τη δυνατότητα προσφυγής σε Επιτροπή Προσφυγών.

ΣχετικάΆρθρα

«Περιφέρεια Κρήτης: Παραγωγή, απασχόληση, ανάπτυξη»

«Περιφέρεια Κρήτης: Παραγωγή, απασχόληση, ανάπτυξη»

16/04/2026
Επίσχεση Εργασίας: Ενημέρωση και οδηγίες από τη ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ

H ΓΣΕΕ ανανεώνει την ψηφιακή της παρουσία

07/04/2026

Αντίθετα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ χαρακτήρισε «θετική τη διάταξη που ορίζει ότι σε περίπτωση εύρεσης εργασίας, κατά τη διάρκεια της παροχής επιδόματος ανεργίας, θα δίνεται και το 50% του επιδόματος ανεργίας».

Αναφερόμενος στις ρυθμίσεις για τις αρμοδιότητες του διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (όπως μετονομάζεται ο ΟΑΕΔ), ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είπε ότι αλλάζει το διοικητικό μοντέλο, με τρόπο που «περιορίζεται ασφυκτικά έως εξαφάνισης ουσιαστικά», ο ρόλος των κοινωνικών εταίρων, δηλαδή, εργοδοτών και εργαζομένων. «Φαίνεται το διαμεσολαβητικό τους ρόλο και την ισχύ τους στην αγορά εργασίας δεν θέλει να τη λαμβάνει υπόψη», σημείωσε για το νομοσχέδιο ο κ. Παναγόπουλος.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ανέφερε ότι ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων αγνοείται επιδεικτικά στο νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή, αν και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αγορά εργασίας.

Εκπρόσωπος ΑΔΕΔΥ: Διατάξεις που μεταθέτουν στον άνεργο την ευθύνη για την ανεργία του

Ο Γιώργος Πετρόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, κατήγγειλε διατάξεις που στρέφονται κατά των εργαζομένων και μεταθέτουν στον ίδιο τον άνεργο την κύρια ευθύνη της ανεργίας.

«Το νομοσχέδιο έχει τη λογική ότι την κύρια ευθύνη για την ανεργία τους, την έχουν οι άνεργοι. Με αυτή τη λογική συγκροτείται ένα ποινολόγιο εναντίον τους. Αυτό ουσιαστικά μεταθέτει την ευθύνη του κράτους, η οποία προκύπτει για την ανάπτυξη της εργασίας στην ίδια την κοινωνία ή στις οικονομικές συνθήκες, τη μεταφέρει στους ανέργους, οι οποίοι στοχοποιούνται», είπε ο κ. Πετρόπουλος και επέμεινε ότι οι άνεργοι «στοχοποιούνται ως υπεύθυνοι, ως τεμπέληδες, ως μη καταρτιζόμενοι».

«Οι άνεργοι θεωρούνται υπεύθυνοι που δεν βρήκαν δουλειά, θεωρούνται υπεύθυνοι επειδή δεν ήταν επιμελείς στην κατάρτιση τους και τιμωρούνται με τη διακοπή του επιδόματος ανεργίας . Και μάλιστα σε μια χώρα που έχει τις χαμηλότερες παροχές στους ανέργους σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ και πρόσθεσε ότι ο ΟΑΕΔ μετατρέπεται από έναν οργανισμό στήριξης, επιμόρφωσης, ένταξης στην απασχόληση ανέργων σε μηχανισμό ελέγχου που θα επιβάλλει κυρίως ποινές.

Εκπρόσωποι υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Εξαιρετικά αυστηρό και τιμωρητικό το «ποινολόγιο» για τους ανέργους

Μεγαλύτερη στήριξη των ανέργων και αύξηση του επιδόματος ανεργίας, ζήτησε ο Γιώργος Μακράκης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Δουλειές Ξανά», διατυπώνοντας τις θέσεις των εργαζομένων του ΟΑΕΔ στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Το επίδομα ανεργίας το παίρνει ένα πολύ μικρό ποσοστό ανέργων και είναι ένα πολύ μικρό ποσό. Αντιστοιχεί στο 55% του βασικού μισθού. Όταν σήμερα μια οικογένεια δεν μπορεί να ζήσει με τον βασικό μισθό, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί πολύ περισσότερο ένας άνεργος, να ζήσει με το 55% του βασικού μισθού για όσο διάστημα λαμβάνει αυτό το επίδομα ανεργίας. Άρα, θα περιμέναμε από αυτό το νομοσχέδιο για την αλλαγή του ΟΑΕΔ, και την αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ, να δίνεται περισσότερη στήριξη των ανέργων, να ανέβει να αυξηθεί το επίδομα ανεργίας», είπε ο κ. Μακράκης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, αναφέρθηκε και στην ανάγκη να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας. «Πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας. Και θα μου πείτε χρήματα πού θα βρούμε; Υπάρχουν τα χρήματα και το γνωρίζετε. Γνωρίζετε ότι ο ΕΦΚΑ οφείλει στον ΟΑΕΔ πάνω από 10 δισεκατομμύρια. Χρήματα των εργαζομένων και των εργοδοτών που έχουν εισπραχθεί για τους σκοπούς τής καταπολέμησης της ανεργίας από το κράτος, και δεν έχουν δοθεί και δεν ξέρω αν θα δοθούν κιόλας, και δεν ξέρω και αν θα υπάρξει δυνατότητα και στο μέλλον να δοθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε αντίθετος με τις αλλαγές στη διοικητική δομή του ΟΑΕΔ. «Θεωρούμε ότι είναι μια λάθος κατεύθυνση η μετατροπή της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, από κοινωνική πλειοψηφία που ήταν μέχρι τώρα, η μεταβολή της σε κυβερνητική πλειοψηφία, δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Δεν είναι η ευελιξία των αποφάσεων που θα διασφαλιστεί με αυτή την αλλαγή. Θεωρούμε ότι είναι η αφωνία του Διοικητικού Συμβουλίου που θα διασφαλιστεί. Θεωρούμε ότι ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση η συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων και η συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων του ΟΑΕΔ, των δύο εκπροσώπων που τους μειώσαμε σε ένα και ζητούμε να τοποθετηθούν και οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων», είπε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μακράκης είπε επίσης ότι με το νομοσχέδιο εισάγονται πολύ σκληρές ποινές εναντίον των ανέργων την ίδια ώρα που «η αντιστοιχία των εργασιακών συμβούλων προς τους ανέργους, στην Ελλάδα, είναι ένας εργασιακός σύμβουλος ανά 1.800 ανέργους. Η αντίστοιχη αναλογία στις χώρες της ΕΕ, είναι ένας εργασιακός σύμβουλος ανά 130 με 150 ανέργους».

«Ανησυχούμε, για το νέο πλαίσιο που θέτει το νομοσχέδιο αναφορικά με την ανεργία και με το ποινολόγιο των ανέργων, το οποίο βρίσκουμε υπερβολικά τιμωρητικό», ανέφερε και η Αικατερίνη Χατζηδάκη, γενική γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ – τ. ΟΕΕ – τ. ΟΕΚ. «Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο πρέπει κάποιος άνθρωπος να βρεθεί έως και δύο χρόνια εκτός του μητρώου του ΟΑΕΔ και έως έξι μήνες, απλά, εάν δεν επιτύχει σε κατάρτιση που του έχει προταθεί ή αρνηθεί κατάρτιση που του έχει προταθεί. Θεωρούμε ότι αυτό το πρόγραμμα θα έπρεπε να επανεξεταστεί οπωσδήποτε πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου», είπε η κ. Χατζηδάκη και προσέθεσε: «Μας ανησυχεί, επίσης, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Αυτή η αλλαγή που περιόρισε τη συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων, αλλά και των εκπροσώπων των εργαζομένων του ΟΑΕΔ. Βρίσκουμε ότι είναι σε πολύ λάθος κατεύθυνση».

Η γενική γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων, αναφέρθηκε στα αποθεματικά από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. «Είναι η πρώτη φορά μετά την κατάργηση των φορέων, που τα χρήματα που υπήρχαν ως αποθεματικά από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, δεν αποτελούν πια αυτοτελή λογαριασμό μέσα στα έσοδα του ΟΑΕΔ.

Δηλαδή, με το νομοσχέδιο προτάσσεται αυτά τα αποθεματικά, που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πουθενά αλλού, παρά για τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν, δηλαδή τη στεγαστική πολιτική, τώρα πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και για στεγαστική πολιτική και για συναφείς δραστηριότητες, αλλά και για τις υπόλοιπες αρμοδιότητες της ΔΥΠΑ», είπε η κυρία Χατζηδάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Ετικέτες: OAEDΓΣΕΕΑΔΕΔΥνομοσχέδιο Δουλειές Ξανά

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Nέα μέτρα: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν 300 ευρώ ενίσχυση

    25 Απρ 2026

  • Πρωτομαγιά: Πώς αμείβονται όσοι δουλέψουν στην αργία

    25 Απρ 2026

  • Πρωτομαγιά: Πώς αμείβονται όσοι δουλέψουν στην αργία

    24 Απρ 2026

  • ΔΥΠΑ: Μειώθηκε η ανεργία σε σχέση με τον Μάρτιου του 2025

    23 Απρ 2026

  • Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα

    23 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Πίνακες εκπαιδευτικών: Μέχρι την Τετάρτη (22/04) οι δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 510 θέσεις στην Υγεία

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Κοινωνικός τουρισμός 2026: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

    14 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Τουρισμός για Όλους 2026: Τα ποσά και οι δικαιούχοι

    12 shares
    Share 5 Tweet 3
  • ΑΣΕΠ 2Γ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιλαχόντων

    10 shares
    Share 4 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.