voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Τα 16 αντικείμενα που θα πρέπει να περιλαμβάνει το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο

    Κρήτη: Επάρκεια κρέατος και σε εξαιρετική ποιότητα για το Πασχαλινό τραπέζι

    Ανατροπή με τον καιρό του Πάσχα

    ΑΑΔΕ

    Δήμος Αθηναίων: Eπιστροφή αδειών οδήγησης

    Κ. Κυρανάκης: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για νέους συρμούς στο Μετρό της Αθήνας μέσω του Social Climate Fund

  • Εκπαίδευση

    Στον ανασχεδιασμό της ειδικής εκπαίδευσης και αγωγής θα προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας

    Άρχισε ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο – Τι προβλέπει – Αντιδράσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς

    Σχολικός Εκφοβισμός: Τα σημάδια, τα λάθη των γονιών και η δύναμη της ενσυναίσθησης

    Από 25 Ιουλίου αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών

    Αδειες εκπαιδευτικών – Δέσμευση ΥΠΑΙΘΑ για εγκύκλιο έως τον Μάιο 2026

    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα

  • Θέσεις εργασίας

    Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε την Περιφέρεια με μεγάλες επενδύσεις και 700 νέες θέσεις εργασίας – Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα

    Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τι απαντά ο πρόεδρος της Αρχής για τις προσφυγές

    ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Έως 09/04 οι αιτήσεις για 1.654 μόνιμες προσλήψεις

    Προσλήψεις 61 ατόμων στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

    Προσλήψεις 61 ατόμων στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μ. Τρίτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης σε 5 περιοχές της χώρας

  • Οικονομία

    Τι πρέπει να έχετε στο κινητό σας για να λάβετε το Fuel Pass με ψηφιακή κάρτα

    ενφια-αλλαγες-το-2022

    ΕΝΦΙΑ 2026: Οι διορθώσεις στο Ε9 που μπορούν να φέρουν χαμηλότερο φόρο

    Fuel Pass 3: Από σήμερα και με βάση τον ΑΦΜ οι αιτήσεις μετά τα προβλήματα στην πλατφόρμα

    Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass

    Fuel Pass 3: Ανατροπή – Πώς θα γίνονται πλέον οι αιτήσεις μετά το πρόβλημα στην πλατφόρμα!

  • Εργασιακά
    Επίσχεση Εργασίας: Ενημέρωση και οδηγίες από τη ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ

    H ΓΣΕΕ ανανεώνει την ψηφιακή της παρουσία

    δώρο Πάσχα στους δικαιούχους του ΟΑΕΔ

    Τι ισχύει για τις Αργίες του Πάσχα 2026: Πώς αμείβονται όσοι θα δουλέψουν

    Συντάξεις Μαρτίου 2026: Ο λόγος που θα γίνουν νωρίτερα οι πληρωμές

    Επίσημο – e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις μηνός Μαΐου 2026

    Επίσχεση Εργασίας: Ενημέρωση και οδηγίες από τη ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ

    ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πότε καταβάλλεται το δώρο Πάσχα – Τι πρέπει να κάνει ο εργαζόμενος αν δεν του καταβληθεί

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Την Τετάρτη 15/4 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ολοκληρωμένη δράση κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού

    Πότε ξεκινά ο κοινωνικός τουρισμός και ποιες αλλαγές θα έχει

    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

  • Πολιτική

    Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε την Περιφέρεια με μεγάλες επενδύσεις και 700 νέες θέσεις εργασίας – Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή αλλά και για μείωση βουλευτών

    Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή μετά τις εκλογές του 2027

    Market Pass 2: Στις 15/09 ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

    Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Πώς τα «passes» μετέτρεψαν το κράτος σε μηχανισμό άμεσης στήριξης των πολιτών

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εργασιακά

Από 1η Ιουλίου θα εξαιρεθούν από το υποχρεωτικό self testing οι εμβολιασμένοι

από Σταύρος Καραΐνδρος
12/06/2021
σε Εργασιακά

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Οι εμβολιασμένοι θα εξαιρεθούν από τη διαδικασία του υποχρεωτικού self testing από την 1η Ιούλιου, τόνισε ο υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου, ‘Ακης Σκέρτσος, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega «Mega Σαββατοκύριακο».

Επίσης, αναφέρθηκε στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, στις διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους, στα self test αλλά και την προοπτική εμβολιασμών σε παιδιά.

Για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους

Ερωτηθείς για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους, ο κ. Σκέρτσος απέρριψε κατηγορηματικά τον όρο «προνόμια» και εξήγησε ότι αυτό το οποίο έχει συμβεί εδώ και ενάμισι χρόνο είναι ότι «εφαρμόζουμε μέτρα δημόσιας υγείας τα οποία έχουν περιστείλει τα δικαιώματά μας για να προστατεύσουμε ένα ύψιστο αγαθό: την υγεία των πολλών και ειδικά των πιο ευάλωτων. Από τη στιγμή που εμβολιάζονται όμως οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να επανέλθουν στην κανονική τους ζωή. Αυτό το οποίο πρέπει να καταλάβουν οι ανεμβολίαστοι είναι ότι όσο μεγαλώνει ο βαθμός ανοσίας της κοινωνίας και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος να νοσούν οι πιο ευάλωτοι από μας και να επιβαρύνουν το Σύστημα Υγείας δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν ξανά, από το φθινόπωρο για παράδειγμα, καθολικά μέτρα, τα οποία θα περιορίζουν τις ζωές των εμβολιασμένων. Μέτρα θα υπάρχουν ως προς τη δημόσια υγεία αλλά θα αφορούν τους ανεμβολίαστους».

ΣχετικάΆρθρα

Μελέτη διαπιστώνει ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 πυροδοτεί ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση του καρκίνου

22/10/2025
Καρκίνος παχέος εντέρου: Τι συμβαίνει με τα self tests – Γιατί βγαίνουν πολλά θετικά

Καρκίνος παχέος εντέρου: Τι συμβαίνει με τα self tests – Γιατί βγαίνουν πολλά θετικά

25/10/2024

Κατ’ επέκταση όπως τόνισε εκείνοι που θα επιμείνουν να μένουν ανεμβολίαστοι πρέπει να ξέρουν ότι θα εξακολουθήσουν να υφίστανται περιορισμούς στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται, κοινωνικοποιούνται, ψυχαγωγούνται, διασκεδάζουν…

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σκέρτσος υπογράμμισε ότι πρέπει για να μιλήσουμε για την επιστροφή σε κάποιες δραστηριότητες να εξασφαλίσουμε σαν απαραίτητη προϋπόθεση και συνθήκη την καθολικότητα στον εμβολιασμό. Πρέπει δηλαδή όλοι οι πολίτες να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο εμβόλιο ώστε να μπορέσουμε να εξετάσουμε μέτρα δημόσιας υγείας σαν αυτά που περιγράφετε. Δεν είμαστε ακόμη εκεί». Πρόσθεσε ωστόσο ότι υπολογίζεται πως γύρω στο τέλος Ιουνίου, αφού την επόμενη εβδομάδα ανοίξει η πλατφόρμα και για τους 18+ θα έχουμε προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση και από τα μέσα Ιουλίου και μετά θα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε ένα τέτοιο πλαίσιο.

Οι εμβολιασμένοι θα εξαιρεθούν από το self testing από τον Ιούλιο

Κληθείς να σχολιάσει τι θα ισχύσει τελικά με τα self test όσον αφορά την υποχρεωτικότητα αλλά και τη διάθεσή τους, ο κ. Σκέρτσος είπε πως «Ξεκινήσαμε από τις 12 Απριλίου, έχουν διατεθεί έως σήμερα 27,5 εκατομμύρια self test σε 4,5 εκατομμύρια Έλληνες κι αυτό έχει βοηθήσει σε μία ραγδαία αποκλιμάκωση, με τη βοήθεια προφανώς και του εμβολιασμού και της ανοσίας που χτίζεται στον πληθυσμό, σε μια ραγδαία αποκλιμάκωση των θετικών κρουσμάτων covid (75% μέσα σε δύο μήνες πτώση στα κρούσματα, 65-70% πτώση στις νοσηλείες στα νοσοκομεία, σημαντική αποκλιμάκωση του δείκτη θετικότητας)».

Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πέντε χώρες της Ευρώπης που πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή τα περισσότερα τεστ και θυμίζω ότι αυτή ήταν η βασική κατεύθυνση, ότι πρέπει να κάνετε πολλά τεστ σε μαζική κλίμακα για να μπορείτε να ελέγχετε τον ιό. ‘Αρα έχουμε θετικότητα αυτή τη στιγμή στο 0,2 με 0,3 % του πληθυσμού χάρη στην αυτοδιάγνωση και φυσικά χάρη και στους στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ. Συνεπώς είναι μια πετυχημένη πολιτική δημόσιας υγείας η οποία αγκαλιάστηκε από τη μεγάλη μάζα των πολιτών. Δηλαδή 70% με 80% των δικαιούχων πολιτών, παίρνουν το τεστ, και το δηλώνουν στην πλατφόρμα».

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ευχαρίστησε τους φαρμακοποιούς, ξεχωριστά και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου που επί δύο μήνες όπως είπε έχουν συντρέξει και έχουν βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Από κει και πέρα επιμέρους παραφωνίες και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο κι αυτό είναι κατανοητό. «Αλλά κάνουμε μία συμφωνία κυρίων εδώ και δύο μήνες», είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως ήταν μια προσωρινή συμφωνία με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών για δύο μήνες.

«Στις 19 του μηνός ολοκληρώνεται αυτή η συμφωνία και είχαμε μία δήλωση από την πλευρά του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου ότι αποχωρούν από τη συμφωνία και αυτό πρέπει να ακουστεί. Από κει και πέρα όμως επειδή η Πολιτεία θέλει να συνεχίσει αυτή την πετυχημένη πολιτική και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συνομιλούμε κι έχουμε καλέσει σε διάλογο την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών την επόμενη Τετάρτη για να δούμε αν θέλουν να συνεχίσουν να τα παρέχουν, όσο αυτό μπορεί να γίνει. Για μας απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστεί η συνεργασία με τους φαρμακοποιούς είναι η υπηρεσία να παρέχεται στο σύνολο της επικράτειας. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα ο σύλλογος στην Αχαΐα έχει δηλώσει ότι σταματάει τη διάθεση. Για μας αυτό είναι πρόβλημα. Δεν θα αφήσουμε προφανώς ακάλυπτους τους πολίτες της Αχαΐας. Έχουμε βρει άλλο τρόπο και θα διατεθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε σχολεία. Λύσεις και κανάλια διανομής υπάρχουν και το κράτος θα κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλιστεί η διάθεση στους δικαιούχους».

Ο κ. Σκέρτσος τόνισε στο σημείο αυτό πως μέχρι το τέλος του μήνα υπάρχει κάλυψη αφού η διανομή έγινε τώρα για τρεις εβδομάδες ώστε να μην επιβαρύνονται και τα φαρμακεία με πολλές επισκέψεις. «Για τον Ιούλιο θα περιορίσουμε την πολιτική σε πιο στοχευμένες ομάδες διότι έχουμε πλέον πολύ υψηλότερο εμβολιασμό, πολύ χαμηλότερο επιδημιολογικό φορτίο άρα μικρότερη ανάγκη για τόσο εκτεταμένο testing. Συνεπώς θα περιορίσουμε τη διάθεση από τον Ιούλιο και μετά σε μονάδες πληθυσμού που είναι εκτεθειμένες στον ιό όπως είναι ο Τουρισμός, η εστίαση, οι ανεμβολίαστοι, οι νεότεροι άνθρωποι που μπαίνουν πιο αργά στον εμβολιασμό αλλά όχι τη μαζική κλίμακα που είχαμε μέχρι τώρα».

Με άλλα λόγια οι εμβολιασμένοι θα εξαιρεθούν όπως είπε από τη διαδικασία του υποχρεωτικού self testing από τον Ιούλιο.

Όσον αφορά τα δίκτυα διανομής, ο κ. Σκέρτσος απαντώντας σε σχετική ερώτηση επέμεινε στις συζητήσεις που γίνονται με τους φαρμακοποιούς και στη σημασία που δίνεται στο να υπάρχει δίκτυο σε όλη την επικράτεια. Αν δεν διασφαλιστεί συμφωνία με τα φαρμακεία θα αναζητηθούν άλλα κανάλια.

Για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

«Το πλαίσιο έχει τεθεί στο ανώτατο δυνατό επίπεδο από τους πολιτειακούς παράγοντες της χώρας, από την ΠτΔ από τον πρωθυπουργό» απάντησε σε σχετική ερώτηση. Υπενθύμισε τα λόγια της κ. Σακελλαροπούλου ότι «η ελευθερία μας σταματάει στην ελευθερία των άλλων. Άρα πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι ναι έχουμε δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, στο να ορίζουμε τι θα κάνουμε με το σώμα μας, αλλά όταν εργαζόμαστε σε χώρους όπου υπάρχουν ζητήματα προστασίας της υγείας των άλλων, όταν προσφέρουμε για παράδειγμα υπηρεσίες υγείας κι όταν υπάρχει μια κρατική πολιτική που ορίζει ότι είσαι υγειονομικός για παράδειγμα, και η δουλειά σου είναι να προστατεύεις τη δική σου υγεία αλλά και την υγεία των ανθρώπων που έρχονται να νοσηλευτούν, πρέπει να τεθεί και ζήτημα υποχρεωτικότητας. Το έχει πει ο πρωθυπουργός και στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε επίσης ότι μιλάμε για μονάδες υγείας αλλά και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων σε αυτή τη φάση, δηλαδή όπως είπε να εστιάσουμε εκεί όπου υπάρχει ζήτημα διαχείρισης ανθρώπινων ζωών και υγεία των ανθρώπων.

Ο κ. Σκέρτσος αναφορικά με τις συνέπειες σε τυχόν περιπτώσεις αρνητών εργαζομένων σε τέτοιους τομείς, απάντησε πως το πλαίσιο δεν έχει ακόμη τεθεί αλλά θα τεθεί από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών γιατί ακριβώς όπως είπε μιλάμε για κρατικούς δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι και θα υπαχθούν στο πειθαρχικό δίκαιο που ορίζει αυτές τις διαδικασίες.

Επεσήμανε ταυτόχρονα ότι υπάρχει «ένα πρόπλασμα ποινών και κυρώσεων, το οποίο έχει τεθεί σε σχέση με τα self test» καθώς όποιος δεν το κάνει ελέγχεται πειθαρχικά και υπάρχουν κυρώσεις όπως περιορισμός ή διακοπή του μισθού. Κάτι τέτοιο μπορεί να εξεταστεί και στην περίπτωση των εμβολιασμών.

Για την προοπτική εμβολιασμών σε παιδιά προτού ανοίξουν τα σχολεία

«Έχει υπάρξει η άδεια εμβολιασμού και των ανηλίκων σε συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες. Θα ανοίξει και στην Ελλάδα κάποια στιγμή η δυνατότητα εμβολιασμού ανηλίκων, φυσικά πάντα σε προαιρετική, εθελοντική βάση», απάντησε ο κ. Σκέρτσος σε σχετική ερώτηση.

Κληθείς επίσης να δώσει διευκρινίσεις, είπε ότι «όσοι έχουν νοσήσει κι έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη δόση δεν θα πρέπει να κάνουν τη δεύτερη δόση. Θα πρέπει να ακυρώσουν οι ίδιοι το ραντεβού τους» και όπως είπε θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από τον κ. Θεμιστοκλέους.

Για το εργασιακό

Ο κ. Σκέρτσος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εργασιακό νομοσχέδιο και τις απόψεις που ακούγονται από την αντιπολίτευση επεσήμανε: «νομίζω πως ακούγονται πάρα πολύ βαριές εκφράσεις που έρχονται από τον προηγούμενο αιώνα όπου βρίσκονται κολλημένες και οι απόψεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης γύρω από την αγορά εργασίας. Όσοι υπερασπίζονται μία αγορά εργασίας, με τα προβλήματα που έχει (υψηλό ποσοστό ανεργίας, το υψηλότερο στην Ευρώπη ποσοστό σε ανεργία νέων και γυναικών, υψηλό ποσοστό αδήλωτης εργασίας, μαύρης εργασίας, υπερεργασία, σεξουαλική παρενόχληση), να ξέρουν ότι αυτά αντιμετωπίζονται με αυτό το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο περιέχει πάρα πολλές θετικές προβλέψεις για τους εργαζόμενους τις οποίες καλούμε την αντιπολίτευση υπερψηφίσει. Θα είναι υπόλογη στην αγορά εργασίας, στους εργαζόμενους αν δεν υπερψηφίσουν όλες αυτές τις θετικές προβλέψεις», τόνισε κλείνοντας ο κ. Σκέρτσος επισημαίνοντας πως η συμμετοχή στην προχθεσινή απεργία δεν δικαιώνει τους υψηλούς τόνους.

Ετικέτες: εμβόλιο κορωνοϊούself tests

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • H ΓΣΕΕ ανανεώνει την ψηφιακή της παρουσία

    7 Απρ 2026

  • Δώρο Πάσχα 2026: Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή

    5 Απρ 2026

  • Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό

    2 Απρ 2026

  • ΔΥΠΑ: Συνολικά 146 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Απρίλιο

    2 Απρ 2026

  • Ο e-ΕΦΚΑ παρουσίασε το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

    1 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass

    Fuel Pass 2026: Τι να κάνετε για να το λάβετε πριν το Πάσχα – Ποιοι θα αργήσουν να πληρωθούν

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Fuel Pass 3: Ανατροπή – Πώς θα γίνονται πλέον οι αιτήσεις μετά το πρόβλημα στην πλατφόρμα!

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ενοίκια: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές από 1η Απριλίου

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες: Πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 397 μόνιμες θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

    24 shares
    Share 10 Tweet 6

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.