Πως διαμορφώνονται τα ελάχιστα ωρομίσθια των καθηγητών μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού

Πως διαμορφώνονται τα ελάχιστα ωρομίσθια των καθηγητών μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού

11 Φεβρουαρίου 2019

Η αύξηση του κατώτατου μισθού των εργαζομένων είναι πλέον γεγονός και αυτό επιφέρει εκτός του βασικού μισθού των υπαλλήλων, πολλές αλλαγές τόσο στις αποδοχές όσων εργάζονται με ευέλικτες μορφές απασχόλησης, όσο και στα επιδόματα και μισθούς που καταβάλει ο ΟΑΕΔ ή σε άλλες αμοιβές από επιδοτούμενα προγράμματα ή αποζημιώσεις ή εποχικά βοηθήματα κ.α.

Η αύξηση του κατώτατου μισθού φέρνει και νέα δεδομένα στους ωρομίσθιους καθηγητές των εκπαιδευτηρίων, οι οποίοι από 1 Φεβρουαρίου 2019 θα δουν τις αποδοχές τους να αυξάνονται, με βάση τις τιμές που αναλύουμε παρακάτω.

Στους πίνακες που παραθέτουμε, υπάρχει ξεχωριστή στήλη για τους καθηγητές ξένων γλωσσών (στους οποίους τα ελάχιστα ωρομίσθια είναι περισσότερα) και ξεχωριστή στήλη για τους καθηγητές όλων των υπόλοιπων ειδικοτήτων.

Έτσι ο πίνακας με τα μικτά ελάχιστα ωρομίσθια των καθηγητών μετά τις 1 Φεβρουαρίου 2019 έχει ως εξής:

Ελάχιστα μικτά ωρομίσθια καθηγητών 2019

Στον παραπάνω πίνακα αν αφαιρέσουμε το 16%, που αντιστοιχεί στο ποσοστό ΙΚΑ Εργαζομένου, οι καθαρές αποδοχές των ελάχιστων ωρομίσθιων των καθηγητών διαμορφώνονται ως εξής:

Ελάχιστα καθαρά ωρομίσθια καθηγητών 2019

Εννοείτε βέβαια ότι όσοι εργοδότες επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ωρομίσθια μεγαλύτερα από τα αναγραφόμενα ποσά, αφού αυτό εξαρτάται από τα προσόντα του κάθε καθηγητή και από τις απαιτήσεις του εκάστοτε μαθήματος που καλείται να διδάξει.

Αν επιθυμείτε να διαβάζετε παρόμοια άρθρα από το Voucher Ergasia

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<