Ηράκλειο: Καταγγέλλουν ότι εργοδότες τους ζητούν πίσω το Δώρο Πάσχα!

Ηράκλειο: Καταγγέλλουν ότι εργοδότες τους ζητούν πίσω το Δώρο Πάσχα!

29 Απριλίου 2021

Ένα φαινόμενο που δεν είναι καινούριο, αλλά απασχολεί κάθε τέτοια περίοδο τους εργαζόμενους, τα τοπικά Σωματεία – Συλλόγους και τις Υπηρεσίες είναι η ενέργεια εργοδοτών να ζητούν πίσω το Δώρο Πάσχα.

Και φέτος λοιπόν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου γίνεται αποδέκτης πολλών τέτοιων καταγγελιών!

Όπως καταγγέλλει ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, υπάρχουν και αυτές τις μέρες καταγγελίες από εργαζόμενους που πέφτουν θύματα των ορέξεων των εργοδοτών!

Συμφωνα με τον ίδιο οι εργοδότες, αφού καταβάλλουν ως οφείλουν το Δώρο Πάσχα – μεσω τραπέζης – έπειτα το ζητούν από τους εργαζόμενους πίσω!

Τους ζητάνε να κάνουν ανάληψη το ποσό και να τους το επιστρέψουν, με τους ίδιους, φοβούμενοι μην χάσουν τη θέση τους να αναγκάζονται να το κάνουν.

 

«Μιλάμε για θλιβερά φαινόμενα, τα οποία καταγράφονται ξανά και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν αυξηθεί την τελευταία διετιά λόγω της πανδημίας του κορωνοιού» αναφέρει ο κ Βοργιάς.

 

Ο Πρόεδρος του ΕΚΗ επιτίθεται στην Κυβέρνηση για τον αντεργατικό εργασιακό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή, προειδοποιώντας ότι σπέρνει ανέμους και θα θερίσει … θύελες, αφού επιχειρεί να καταργήσει το 8άωρο και τις απεργίες! 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<