voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    ΕΟΠΥΥ: Πώς έγινε εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων

    Μικρή «ανάσα»στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων

    Το Netflix εξαγοράζει την Warner Bros έναντι αστρονομικού ποσού!

    Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για κακοκαιρία μέχρι την Τετάρτη

    Κακοκαιρία: Σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE» εννιά Περιφέρειες – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου

  • Εκπαίδευση
    ΔΥΠΑ: Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις για τους 27 βρεφονηπιακούς σταθμούς

    Κακοκαιρία: Κλειστές την Παρασκευή οι εκπαιδευτικές δομές και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ στην Περιφέρεια Αττικής

    Κακοκαιρία Byron: Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των οποίων τα σχολεία θα μείνουν κλειστά

    Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

    Κακοκαιρία Byron: Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία της Αττικής

    ΟΠΕΚΑ: Παράταση στις αιτήσεις για 1.000 ευρώ σε επιτυχόντες των Πανελληνίων 2025

  • Θέσεις εργασίας
    ΔΥΠΑ: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

    ΔΥΠΑ: 60 νέες μόνιμες προσλήψεις για το 2026 με ευκαιρίες για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες

    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Προχωρά σε 290 προσλήψεις οδηγών λεωφορείων

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 4ΓΒ/2025 : Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από επιτυχόντες του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού (2Γ/2022)

    Δήμος Πειραιά: 290 νέες προσλήψεις χωρίς πτυχίο

    Αρχίζουν οι αιτήσεις για 20 προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά

  • Οικονομία
    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές από 8 έως 12 Δεκεμβρίου

    Θερινές εκπτώσεις 2024: Ανοιχτά αύριο, Κυριακή τα καταστήματα – Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας

    Πότε έρχονται οι χειμερινές εκπτώσεις

    Επιταγή ακρίβειας: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις

    Ποιοι οικονομολόγοι δικαιούνται επίδομα 1.900 ευρώ – Τα κριτήρια και προϋποθέσεις

    Επίδομα θέρμανσης: Νέα πληρωμή για τους δικαιούχους

    Επίδομα θέρμανσης: Κλείνει αύριο η πλατφόρμα για αιτήσεις

  • Εργασιακά

    Ποιες οι συνέπειες μη καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων

    Νέα εγκύκλιος ΕΦΚΑ: Οριστική η απαλλαγή εισφορών στις προσαυξήσεις για νυχτερινά, Κυριακές και υπερωρίες

    Νωρίτερα θα καταβληθεί φέτος το Δώρο των Χριστουγέννων

    Δώρο Χριστουγέννων: Τι ισχύει με τους ανέργους – Ποιοι δεν θα το λάβουν

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης – Τι πρέπει να ξέρετε

  • VOUCHER
    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    Διπλή επιδότηση για κατάρτιση και μηνιαίο μισθό 1.118 ευρώ σε 10.000 ανέργους – Τι ποσό επιχορήγησης λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, πώς θα επιλέγονται οι εργαζόμενοι

    ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης!

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Nέο Voucher Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.500€

    «Τουρισμός για όλους 2025»: Νέος οριστικός πίνακας δικαιούχων χαμηλής περιόδου

  • Πολιτική
    Βουλή: Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τις παρακολουθήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Περισσεύει η κυβερνητική κοροϊδία – Οι 4 στους 10 δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς

    Τους Έλληνες του Λονδίνου καλεί η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση του Rebrain Greece

    Κεραμέως για συλλογικές συμβάσεις: Η ιστορική Κοινωνική συμφωνία οδηγεί σε πλήρη προστασία των εργαζομένων

    Κρήτη: «Ψίχουλα» οι αποζημιώσεις για ζημιές από την κλιματική αλλαγή

    Χατζηδάκης: Μήνας πληρωμών για τους αγρότες ο Δεκέμβριος – Πάμε σε ένα σύστημα αξιόπιστο και δίκαιο για τις επιδοτήσεις

    Μητσοτάκης: Είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια τέτοια ιστορική συμφωνία, η οποία θέτει κανόνες στην αγορά εργασίας

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εργασιακά

Οργισμένη επιστολή του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στον Υπουργό Υγείας – Μιλάνε για συγκαλυμμένες απειλές

από Νίκος Μοναστηριώτης
11/07/2024
σε Εργασιακά
112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Επιστολή απέστειλε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) στον υπουργό Υγείας –την οποία κοινοποίησε στον πρωθυπουργό και τη λοιπή ηγεσία του υπουργείου Υγείας– για τις απειλητικές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, που κατηγορεί για αδιαφορία τους ιδιώτες γιατρούς και τις αιχμές για επίταξη ιατρών συγκεκριμένων ειδικοτήτων, που ο υπουργός εξαπολύει, το τελευταίο διάστημα, σε συνεντεύξεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και σε ομιλίες του σε συνέδρια.

Η επιστολή ΠΙΣ έρχεται να προστεθεί στις ανακοινώσεις δυσαρέσκειας που πολλές Επιστημονικές και Επαγγελματικές Ιατρικές Ενώσεις έχουν δημοσιεύσει τις τελευταίες εβδομάδες, τονίζοντας ότι στις απειλές δεν βρίσκεται η λύση για την ομαλή λειτουργία του ΕΣΥ. Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε, πως η Πανελλήνια Δημοκρατική Κίνηση Ιατρών (ΠΑΝ.ΔΗ.Κ.Ι), σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, στην οποία διαμαρτύρεται για τις δηλώσεις του υπουργού, σχολίασε έντονα και με αιχμές την «εκκωφαντική σιωπή» του Πανελλήνιου Ιατρικού Σύλλογου.

Στην (έστω και καθυστερημένη, σύμφωνα με κάποιους ιατρικούς συλλόγους) επιστολή του ΠΙΣ, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εκφράζουν την έκπληξή τους για τις απειλητικές δηλώσεις του υπουργού στη Βουλή αναφορικά με τους παθολόγους που ασκούν ιδιωτικά την ιατρική σε περιοχές με υποστελεχωμένα Νοσοκομεία, αλλά και για τις προφορικές και γραπτές αιτήσεις Διοικητών Νοσοκομείων προς Ιατρικούς Συλλόγους για παροχή στοιχείων επικοινωνίας των συγκεκριμένων συναδέλφων.

«Απολύτως Αδικαιολόγητες οι απειλές»

ΣχετικάΆρθρα

Γεωργιάδης: “Επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων μέσα στην τετραετία”

Άδ. Γεωργιάδης: Σημαντική μείωση στο χρόνο εξυπηρέτησης των ασθενών στα ΤΕΠ, αφότου εφαρμόσθηκε το πρόγραμμα με το βραχιολάκι

27/10/2025

Γεωργιάδης: Τέσσερις φορές πάνω από τις αρχικές προβλέψεις η ανταπόκριση των πολιτών για ραντεβού με γιατρό μέσω του «1566»

20/10/2025

«Καταρχάς, να επισημάνουμε ότι ουδέποτε μας έχετε θέσει το πρόβλημα που επικαλείστε τώρα ως κατεπείγον, καίτοι αυτό είναι γνωστό από ετών. Κατά συνέπεια, οι ευθείες ή συγκαλυμμένες απειλές είναι απολύτως αδικαιολόγητες, πέραν του ότι στην πράξη θα επιδεινώσουν το πρόβλημα, γεγονός που υποθέτουμε ότι δεν επιδιώκετε», υπογραμμίζει η επιστολή και προσθέτει:

«Για διευκόλυνσή σας υπενθυμίζουμε τα κάτωθι:

α. Η Παθολογία ως ειδικότητα είναι ελάχιστα ελκυστική και τέτοιες ενέργειες θα την ωθήσουν στις απωθητικές. Άλλωστε είναι γνωστό ότι από τα κύρια αντικίνητρα για την ένταξη στο θεσμό του προσωπικού γιατρού είναι αντίστοιχες προβλέψεις του νόμου.

β. Τέτοιες αναφορές εν ηρεμία (καθώς δεν έχουμε ούτε πανδημία, ούτε πόλεμο, ούτε φυσική καταστροφή) βρίσκονται μακράν της καλώς νοούμενης δημοκρατικής διοίκησης, καθώς διαταράσσουν ουσιαστικά την δυνατότητα άσκησης της ιατρικής.

γ. Ελλοχεύει ο κίνδυνος φυγής των ιατρών από περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και ταυτόχρονα δεν ελκύουν κανένα που βρίσκεται στα μεγάλα αστικά κέντρα ή την αλλοδαπή.

δ. Αφορούν ανθρώπους στους οποίους η πολιτεία έχει ήδη φερθεί με “νταηλίκι” χωρίς αποτελέσματα στο παρελθόν (απόλυση από το ΙΚΑ το 2014, διακοπή συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ το 2018), στερώντας από τους πολίτες πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το Ε.Σ.Υ. είναι ελάχιστα ελκυστικό και για το λόγο αυτό σας έχουμε υποβάλει κατ’ επανάληψη προτάσεις, τις οποίες δεν αξιοποιείτε. Ειδικά για τις άγονες περιοχές έχετε μια κολοσσιαία εκκρεμότητα, την αναπροσαρμογή του επιδόματος αγόνου με καθυστέρηση πέραν των 12 μηνών, καθώς νομοθετήθηκε το 2022 με πρόβλεψη η ΚΥΑ να εκδοθεί έως τα τέλη Ιουνίου του 2023!!

Επιπλέον έναντι του ιατρικού κόσμου εκκρεμούν από πλευράς σας υποχρεώσεις από το 2022 που νομοθετήθηκε η σύναψη ΣΣΕ μεταξύ Π.Ι.Σ. -.Ε.Ο.Π.Υ.Υ., την οποία προκλητικά έχετε θέσει στο αρχείο των πράξεων, καίτοι ενίοτε λεκτικά την αξιοποιείτε. Πρόσφατα δε προστέθηκαν και σειρά μέτρων που αφορούν στους εργαστηριακούς γιατρούς, τα οποία συνολικά παραμένουν λόγια.

Κύριε Υπουργέ

Το πρόβλημα του Ε.Σ.Υ. είναι μείζον και επί ελλείψεως χρημάτων ιδιαιτέρως πολύπλοκο. Αλλά με απειλές και βία μόνο επιπλοκές θα πρέπει να αναμένετε. Και βεβαίως λυπούμαστε να προβλέψουμε ότι οι “μεταρρυθμίσεις” που αφορούν στον ελεύθερο χρόνο των νοσοκομειακών ιατρών μικρή επίδραση θα έχουν, αν έχουν κάποια», καταλήγει η επιστολή του ΠΙΣ.

Σε κάθε περίπτωση ο Π.Ι.Σ. είναι εκ του νόμου ο επίσημος σύμβουλος της πολιτείας, η οποία όποτε αξιοποίησε τις προτάσεις του είχε θετικά και μόνον αποτελέσματα. Προϋπόθεση βεβαίως είναι οι απειλές να ανακληθούν και να διαθέσετε ευήκοον ους.

Γεωργιάδης: Ζητά «καλόπιστη συνεννόηση» από τους ιδιώτες γιατρούς αλλά προαναγγέλλει επίταξη των υπηρεσιών τους

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι τα επαρχιακά νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα καθώς δεν υπάρχει ανταπόκριση από γιατρούς εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προαναγγέλλοντας μια είδους… επίταξη.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε, μιλώντας στο 15th Pharma and Health Conference με τίτλο «Σε κρίσιμο σταυροδρόμι το ΕΣΥ», ότι απόφαση θα ληφθεί σήμερα σε σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας με στόχο την επίλυση του προβλήματος νοσοκομείων με άγονες προκηρύξεις.

Στη σκέψη της ηγεσίας του Υπουργείου είναι να αξιοποιήσει τον νομό που ψηφίστηκε επί Πλεύρη, η οποία υποχρεώνει σε έκτακτες καταστάσεις του ιδιώτες γιατρούς να δουλέψουν στο ΕΣΥ. «Με διάθεση συνεννόησης, οι διοικητές κάλεσαν ήδη τους ιδιώτες ιατρούς να “έρθουν χωρίς πίεση” για να βοηθήσουν στα νοσοκομεία με άγονες προκηρύξεις θέσεων, αλλά στο σύνολο της χώρας εκ των 140, 105 απάντησαν αρνητικά, 14 ίσως και 11 δεχόμαστε», επεσήμανε.

Αναφερόμενος ειδικότερα στα 14 νοσοκομεία με άγονες προκηρύξεις θέσεων σε κρίσιμες ειδικότητες έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση της Κω και περιέγραψε ότι προκηρύχθηκαν ταυτόχρονα τέσσερις θέσεις παθολόγων και άλλες τέσσερις παιδιάτρων σε 14 προκηρύξεις. Στο νησί υπάρχουν 9 ιδιώτες και η διοίκηση του νοσοκομείου με υπουργική παρότρυνση τους πρότεινε εφημερίες με μπλοκάκι, χωρίς να αποφέρει καλό αποτέλεσμα.

«Προτιμώ λύσεις χωρίς βία»

Για τη λύση στο πρόβλημα των νοσοκομείων με άγονες προκηρύξεις ο υπουργός σχολίασε ότι «η επίταξη είναι μια βάρβαρη λέξη», ενώ πρόσθεσε ότι οι ιδιώτες γιατροί δεν μπορούν να λένε «δεν με νοιάζει εάν λειτουργεί το νοσοκομείο είναι πρόβλημα του Υπουργείου». «Προτιμώ την καλόπιστη συνεννόηση» και το κράτος μπορεί να βρει λύσεις, «αλλά προτιμώ χωρίς βία» επεσήμανε ο υπουργός εξηγώντας ότι πρέπει να δοθεί τέλος στο αδιέξοδο.

Αναφορικά με το claw back, το οποίο ο υπουργός υπενθύμισε ότι τέθηκε από την προηγούμενη θητεία του, ο ίδιος σχολίασε ότι «πήγε πιο πάνω από εκεί που είχα σχεδιάσει» και παραδέχθηκε ότι εξόκειλε. Ωστόσο, σήμερα με τις παρεμβάσεις του Υπουργείου η φαρμακευτική δαπάνη έχει πάει το πεντάμηνο του 2024 καλά, «φαίνεται να πιάνουμε τους στόχους» σημείωσε ο υπουργός. Ο δε μήνας Ιούνιος κατέγραψε 0% αύξηση στο σύνολο, εάν συνεχιστεί η τάση αυτή το δεύτερο εξάμηνο θα είναι το νούμερο αδιανόητο πάνω από στόχους του Υπουργείου.

Επίσης, τα ιατροτεχνολογικά θα έχουν rebate από 1 η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους και ο υπουργός δεν θα κάνει πίσω στην απόφαση έχοντας συζητήσει ήδη με φορείς του κλάδου. Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν δικαιολογείται ο κλάδος να δίνει εκπτώσεις στον ΕΟΠΥΥ και να αρνείται να δώσει στο ΕΣΥ, το οποίο είναι μεγαλύτερος αγοραστής.

Σχετικά με το νοικοκύρεμα οφειλών των νοσοκομείων, ο υπουργός τόνισε ότι πρέπει να βάλουμε τάξη με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ατιμολόγητα που έχουν πέσει 50,6%. Σχετικά σύντομα τα ατιμολόγητα των νοσοκομείων θα τιμολογηθούν και θα αποπληρωθούν, ενώ ο υπουργός προανήγγειλε ότι αυτή η τακτική θα πάψει.

Με κατεύθυνση μια μακροπρόθεσμη πολιτική και ακολουθώντας μοντέλα ευρωπαϊκών χωρών θα συναφθεί μνημόνιο συνεργασίας της κυβέρνησης και της φαρμακοβιομηχανίας για ένα σταθερό περιβάλλον για αξιόπιστες αποφάσεις. Στόχος από την πλευρά του κράτους είναι να εξασφαλιστούν επενδύσεις, κλινικές μελέτες και εισαγωγές καινοτόμων. Το υπουργείο έχει ζητήσει προτάσεις από τους φορείς της φαρμακοβιομηχανίας και αναμένεται εντός 2024 να καταλήξει σε συμφωνία για χρονικό διάστημα έως το 2027. Στο πλαίσιο της τριετίας επιδίωξη είναι να υπάρξει συνεννόηση. Ο υπουργός υπενθύμισε ότι ήδη λειτουργεί η πλατφόρμα του ΕΟΠΥΥ για τον έλεγχο της δαπάνης και διευκολύνει τις εταιρείες και εξασφαλίζοντας διαφάνεια και επιτρέποντας τον σχεδιασμό και προγραμματισμό των εταιρειών.

Ετικέτες: Αδωνις ΓεωργιάδηςΠανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογοςυπουργός Υγείας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δώρο Χριστουγέννων: Τι ισχύει με τους ανέργους – Ποιοι δεν θα το λάβουν

    5 Δεκ 2025

  • ΔΥΠΑ: Δεν κόβεται πλέον το ταμείο ανεργίας σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης – Τι πρέπει να ξέρετε

    5 Δεκ 2025

  • Νωρίτερα οι συντάξεις Ιανουαρίου: Ποιοι δεν θα δουν αύξηση και γιατί

    5 Δεκ 2025

  • Ποιοι οικονομολόγοι δικαιούνται επίδομα 1.900 ευρώ – Τα κριτήρια και προϋποθέσεις

    5 Δεκ 2025

  • Νόμιμη η απουσία των δημοσίων υπαλλήλων που δεν θα προσέλθουν την Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας

    4 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το Επίδομα Παιδιού

    Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Επίδομα παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Επίδομα θέρμανσης: Πότε έρχεται η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

    104 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Όλα τα ποσά και οι ημερομηνίες πληρωμής

    74 shares
    Share 30 Tweet 19

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.