voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Νέα επιδείνωση του καιρού από σημερα – Τοπικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις

    Ο καιρός το Πάσχα: Πού αναμένονται βροχές από την Μεγάλη Τετάρτη – Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

    Τα 16 αντικείμενα που θα πρέπει να περιλαμβάνει το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο

    Κρήτη: Επάρκεια κρέατος και σε εξαιρετική ποιότητα για το Πασχαλινό τραπέζι

    Ανατροπή με τον καιρό του Πάσχα

    ΑΑΔΕ

    Δήμος Αθηναίων: Eπιστροφή αδειών οδήγησης

  • Εκπαίδευση
    Σχολικά βιβλία: Ενστάσεις για τις αλλαγές στην ονοματολογία χημικών ενώσεων

    ΥΠΑΙΘΑ: 230 βιβλία ενεκρίθησαν και θα ενταχθούν στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων

    ΥΠΑΙΘΑ: Αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου τα διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων

    Εξεταστική με tablet από τέλη Μάϊου για τους φοιτητές του ΑΠΘ

    Μνημόνιο συνεργασίας ΥΠΑΙΘΑ – Microsoft για την εισαγωγή AI βοηθού στο Ψηφιακό Φροντιστήριο

    Μνημόνιο συνεργασίας ΥΠΑΙΘΑ – Microsoft για την εισαγωγή AI βοηθού στο Ψηφιακό Φροντιστήριο

  • Θέσεις εργασίας
    Προσλήψεις στα νοσοκομεία εκτός ΑΣΕΠ: Λήγει η προθεσμία για τις 817 μόνιμες θέσεις

    ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Εκπνέει η διορία υποβολής αιτήσεων για 1.654 θέσεις μόνιμου προσωπικού

    Ρεκόρ συμμετοχής στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

    ΔΥΠΑ: Στην Πάτρα η 55η «Ημέρα Καριέρας» με 1.000 θέσεις εργασίας

    ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023 : Πλήρωση θέσεων μόνιμου προσωπικού στη Δικαστική Αστυνομία του Υπουργείου Δικαιοσύνης από επιλαχόντες

    Ελληνική Αστυνομία: Προκήρυξη για 50 προσλήψεις

  • Οικονομία
    Έρχεται το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» με ενισχυμένο το μπόνους απόσυρσης

    Αύξηση προϋπολογισμού κατά 6 εκατ. ευρώ και παράταση στο «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

    Αυξάνεται η τιμή του τσιγάρου – Πάει για 6,5 ευρώ το πακέτο

    Αυξάνεται η τιμή του τσιγάρου – Πάει για 6,5 ευρώ το πακέτο

    ΕΦΚΑ: Πληρώνει σήμερα 17.757 ασφαλισμένους – Σε ποιους επιστρέφονται εισφορές

    ΕΦΚΑ: Πενταετής η παραγραφή για οφειλές – Ποιοι ωφελούνται

    Διπλή η πρώτη πληρωμή του market pass 2

    Market Pass: Οι δικαιούχοι – Πότε θα δοθεί το voucher

  • Εργασιακά
    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται μέχρι αύριο

    Τι γίνεται αν δεν καταβληθεί το δώρο Πάσχα

    δώρο Πάσχα στους δικαιούχους του ΟΑΕΔ

    Τι ισχύει για τις Αργίες του Πάσχα 2026: Πώς αμείβονται όσοι θα δουλέψουν

    Επίσχεση Εργασίας: Ενημέρωση και οδηγίες από τη ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ

    H ΓΣΕΕ ανανεώνει την ψηφιακή της παρουσία

    δώρο Πάσχα στους δικαιούχους του ΟΑΕΔ

    Τι ισχύει για τις Αργίες του Πάσχα 2026: Πώς αμείβονται όσοι θα δουλέψουν

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Την Τετάρτη 15/4 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ολοκληρωμένη δράση κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

    Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού

    Πότε ξεκινά ο κοινωνικός τουρισμός και ποιες αλλαγές θα έχει

    Μητρώο Επιτυχόντων Voucher 750€

    Οριστικό Μητρώο Επιτυχόντων ΔΥΠΑ στο Voucher Εργαζομένων 750 ευρώ: Οι οδηγίες για τους ωφελούμενους και αυτά που πρέπει να κάνουν

    ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

    Δημοσιεύθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

  • Πολιτική
    Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε τη λίστα με τα 232 φάρμακα που είναι σε έλλειψη

    KKE: Τα ερωτήματα που υπέβαλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τις ελλείψεις φαρμάκων και τις αυξήσεις των τιμών τους

    Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: Από πότε αρχίζει το σκληρό lockdown (VIDEO)

    Απαγόρευση πρόσβασης στα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών ανακοίνωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης

    ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Οι 12 προτεραιότητες για ένα σύγχρονο κράτος με κοινωνική δικαιοσύνη

    Τομέας Δημόσιας Διοίκησης ΠΑΣΟΚ: «Fuel Pass της ταλαιπωρίας»

    ΥΠΕΝ: Συσκέψεις για την ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και την ηλεκτροδότηση ενόψει Πάσχα

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εργασιακά

Πρωτοψάλτης: Χρονιά-ορόσημο το 2022 για τη ΔΥΠΑ

από Νίκος Μοναστηριώτης
07/01/2023
σε Εργασιακά

105
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Η χρονιά που πέρασε αποτελεί ορόσημο για τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), καθώς δρομολογήθηκαν σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό και τη μετεξέλιξη του τέως ΟΑΕΔ σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό φορέα, που έχει ως στόχο την ταχύτερη δυνατή επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας και την εύρεση κατάλληλου προσωπικού από τις επιχειρήσεις, ενώ, ταυτόχρονα, υλοποίησε καινοτόμες δράσεις και νέα προγράμματα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων ανέργων και εργαζομένων» δηλώνει ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς.

Δυναμικός και κομβικός ο ρόλος της ΔΥΠΑ

Όπως επισημαίνει, με το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά», η ΔΥΠΑ κλήθηκε να αναλάβει έναν ακόμα πιο δυναμικό και κομβικό ρόλο στην αγορά εργασίας, αλλά και να συμβάλει ενεργά στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ενίσχυση και οι μεταρρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν σε τρεις άξονες:

ΣχετικάΆρθρα

ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

Την Τετάρτη 15/4 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ολοκληρωμένη δράση κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

07/04/2026
ΔΥΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας

e-ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών για την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου

06/04/2026

α) Αναδιοργανώθηκε η λειτουργία της, ώστε να είναι μία σύγχρονη, ευρωπαϊκή υπηρεσία απασχόλησης, που θα εξυπηρετεί ταχύτερα τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, ανέλαβε νέες αρμοδιότητες και ενισχύθηκε με νέα εργαλεία για την επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής.

β) Εξοπλίστηκε με νέα ψηφιακά και καινοτόμα εργαλεία που στηρίζουν τους ανέργους και ενισχύουν τις δράσεις για την προώθηση της απασχόλησης.

γ) Ανέλαβε την ουσιαστική αναβάθμιση δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω ενός νέου συστήματος επαγγελματικής κατάρτισης.

Θετικά τα αποτελέσματα στον τομέα της απασχόλησης

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Πρωτοψάλτης σημειώνει ότι, στον τομέα της απασχόλησης, ο πήχης τέθηκε υψηλά για το 2022, καθώς η ΔΥΠΑ υλοποίησε μία νέα γενιά προγραμμάτων απασχόλησης με 30.000 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας για ανέργους, αξιοποιώντας πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ άλλες 30.000 θέσεις «άνοιξαν», κυρίως με πόρους ΕΣΠΑ, με στοχευμένα προγράμματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.

Τα προγράμματα, που υλοποιήθηκαν, ήταν δύο ειδών, εκείνα που επιδοτούν ένα σημαντικό μέρος του μισθού και των εισφορών – έως και το 100% – του ανέργου που προσλαμβάνεται σε νέα θέση εργασίας στην επιχείρηση και προγράμματα που επιδοτούν τους ανέργους με 14.800 ευρώ, για να ανοίξουν την επιχείρησή τους.

Επίσης, σχεδιάστηκαν δράσεις με γεωγραφική στόχευση, σε περιοχές που είναι θύλακες υψηλής ανεργίας, όπως στις λιγότερο ανεπτυγμένες Περιφέρειες, αλλά και σε περιοχές, όπως η πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια.

Άλλη μία σημαντική διάσταση των προγραμμάτων είναι η στόχευση σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα εμπόδια για την ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, όπως οι νέοι, γυναίκες, μακροχρόνια άνεργοι, ηλικίας άνω των 45 ετών, άτομα με αναπηρία, αποφυλακισμένοι, απεξαρτημένοι, κ.ά..

Παράλληλα, όπως υπογραμμίζει ο κ. Πρωτοψάλτης, ενισχύθηκε η Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) και αυτό επιβεβαιώνεται με τη μεγάλη και συστηματική διεύρυνση των συνεργασιών της.

Επιπρόσθετα, τονίζει ότι στις 10 «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ», που διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία σε μεγάλες πόλεις της χώρας, η ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών καθιερώνει πλέον τη δράση ως «θεσμό», καθώς συμμετείχαν περισσότερες από 500 επιχειρήσεις που αναζητούσαν προσωπικό και προσήλθαν περισσότεροι από 12.000 πολίτες, για να δώσουν το βιογραφικό τους και να βρουν τη δουλειά που επιθυμούν.

Στον κρίσιμο τομέα της σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας, προσλήφθηκαν 600 νέοι εργασιακοί σύμβουλοι ανέργων και εργοδοτών, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, οι οποίοι ενίσχυσαν τα 116 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ.

Ενίσχυση της εξωστρέφειας και νέες συνεργασίες

Τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει ο κ. Πρωτοψάλτης, «υπήρξε ενίσχυση της εξωστρέφειας της ΔΥΠΑ, με σημαντικές συνεργασίες στον τομέα της κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης με διεθνείς κολοσσούς τεχνολογίας, όπως η Google, η Microsoft, η Cisco και η Amazon, αλλά και με συμπράξεις με μεγάλες εταιρείες, φορείς και οργανισμούς, για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Στην ίδια κατεύθυνση, το 2022, ανακοινώθηκαν νέες συνεργασίες, όπως, με τον όμιλο ONEX και την εταιρεία Huawei, τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο αντίστοιχα, μέσω των οποίων προωθείται η διασύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με τη “γαλάζια οικονομία” και η κατάρτιση άνεργων γυναικών σε δεξιότητες τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών.

Ακόμη, ανακοινώθηκε πρόσφατα μία νέα συνεργασία με τις εταιρείες κολοσσούς της τεχνολογίας Amazon, Cisco και Microsoft, για τη νέα σχολή κατάρτισης ατόμων στο φάσμα του αυτισμού, που εντάσσεται σε ένα ευρύ πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών της ΔΥΠΑ για τις ειδικές κοινωνικές ομάδες, που θα υλοποιηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια».

Πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης – Ποιους αφορά

«Στον τομέα της κατάρτισης, υλοποιήθηκε από τη ΔΥΠΑ το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, για 120.000 ανέργους σε κλάδους υψηλής ζήτησης, με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, ενώ, πρόσθετα, ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο οι αιτήσεις για το αντίστοιχο πρόγραμμα κατάρτισης 150.000 εργαζομένων, το “Πάω Μπροστά”.

Για πρώτη φορά, συμμετέχουν τα Κέντρα Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης των Πανεπιστημίων και παγκόσμιες εταιρείες τεχνολογίας, που προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων, από τα οποία θα μπορούν να επιλέξουν οι καταρτιζόμενοι ανάλογα με το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό προφίλ τους. Στόχος είναι να αναβαθμίσουν τις προοπτικές τους και, κατά συνέπεια, να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό της ελληνικής οικονομίας.

Στο νέο σύστημα κατάρτισης εισήχθη ένα πλέγμα ρυθμίσεων, με στόχο την εμπέδωση του τρίπτυχου «Αξιολόγηση-Ποιότητα-Πιστοποίηση», ενώ συνδέονται οι πληρωμές παρόχων και καταρτιζομένων με τις εκροές (payment by results) και η αξιολόγηση, η λογοδοσία των παρόχων και η σύσταση μητρώου επιλέξιμων παρόχων, με νέα βελτιωμένα κριτήρια για την παροχή ποιοτικής κατάρτισης, που αποτελούν απαραίτητες τομές για την πολυπόθητη διασύνδεση της κατάρτισης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας» επισημαίνει ο κ. Πρωτοψάλτης.

Δράσεις και στην κοινωνική πολιτική

Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοψάλτη, «η κοινωνική πολιτική αποτελεί έναν τομέα στον οποίο η ΔΥΠΑ εφαρμόζει σημαντικές δράσεις που στηρίζουν χιλιάδες ανέργους και εργαζόμενους. Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού διέθεσε περισσότερες από 300.000 επιταγές, ενώ προστέθηκε μία νέα κατηγορία δικαιούχων για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες. Φέτος, αναδείχθηκε ως πιο δημοφιλής προορισμός η Εύβοια, καταγράφοντας αύξηση επιταγών κατά 223% τον Αύγουστο και 341% τον Σεπτέμβριο, σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2021, στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις. Τα προγράμματα κατασκηνώσεων, επιταγών βιβλίου και επιταγών θεάτρου, επίσης, υλοποιήθηκαν με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από τους δικαιούχους και τους παρόχους».

Επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής

«Όσον αφορά στη στεγαστική πολιτική, η ΔΥΠΑ κλείνει τις εκκρεμότητες που κληρονόμησε από τον τ. Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι οικισμοί εργατικών κατοικιών σε Ελευσίνα και Κέρκυρα και παραδόθηκαν 256 κατοικίες στους δικαιούχους, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι εκκρεμότητες των οικισμών σε Γρεβενά και Γιαννιτσά και η διάθεση κενών κατοικιών.

Η πιο σημαντική εξέλιξη, όμως, είναι η επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής, μέσω του νόμου “Σπίτι Μου”, που ψηφίστηκε πρόσφατα. Το νέο μοντέλο στεγαστικής πολιτικής έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί, μέσω της ΔΥΠΑ, στις αρχές του νέου έτους» σημειώνει ο κ. Πρωτοψάλτης.

Και προσθέτει: «Το πρώτο από τα προγράμματα της νέας στεγαστικής πολιτικής, μέσω του οποίου χιλιάδες νέοι και νέα ζευγάρια θα αποκτήσουν την πρώτη κατοικία τους, είναι συνολικού προϋπολογισμού 500 εκατ. ευρώ, συγχρηματοδοτείται με 375 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό της ΔΥΠΑ και με 125 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες. Η ΔΥΠΑ χρηματοδοτεί άτοκα το δάνειο κατά 75% και το υπόλοιπο 25% είναι έντοκο, με σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο, μέσω τραπεζών. Σε περίπτωση εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων, εφόσον υπάρξει συνεχιζόμενη ζήτηση, προβλέπεται διάθεση επιπλέον προϋπολογισμού, ενώ σύντομα θα εκκινήσουν και όσα προβλέπονται στα επόμενα προγράμματα που εντάσσονται στο νομοσχέδιο “Σπίτι μου” για παροχή πρόσβασης σε στέγη με χαμηλό μίσθωμα».

Ψηφιοποίηση των υπηρεσιών – Νέα ψηφιακά εργαλεία

Τέλος, η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της ΔΥΠΑ αποτέλεσε προτεραιότητα, με τις περισσότερες υπηρεσίες να διατίθενται ηλεκτρονικά, ενώ, από την 1η Ιανουαρίου, ενεργοποιήθηκε το Ψηφιακό Μητρώο της ΔΥΠΑ, με τη μετάπτωση των υφιστάμενων μητρώων στο νέο ψηφιακό περιβάλλον, διασυνδέοντας το πληροφοριακό σύστημα της ΔΥΠΑ με το gov.gr.

Ταυτόχρονα, αντικαθίσταται η κάρτα ανεργίας με την Ψηφιακή Κάρτα ΔΥΠΑ, που θα είναι πλέον διαθέσιμη για ενεργοποίηση στο ψηφιακό «πορτοφόλι» (wallet) του gov.gr και ξεκινά το Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης, το επίδομα εργασίας, που ισούται με το 50% του επιδόματος ανεργίας και καταβάλλεται για όσο διάστημα απομένει μέχρι τη λήξη του, όπως επίσης και το νέο «μπόνους» 300 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους (εγγεγραμμένους για 5+ έτη) που καταρτίζουν Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης.

«Χρονιά “σταθμός” το 2022 – Με την ίδια προσήλωση το 2023»

Με τις δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Πρωτοψάλτης χαρακτηρίζει το 2022 ως μία χρονιά «σταθμό» «στην προσπάθεια που κάνουμε, για να αναβαθμίσουμε τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης σε έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό φορέα απασχόλησης, που βρίσκει δουλειές στους ανέργους και προσωπικό στις επιχειρήσεις. Δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας, χρηματοδοτήσαμε νέες επιχειρήσεις, αναβαθμίσαμε τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού, επανεκκινήσαμε τη στεγαστική πολιτική, εκσυγχρονίσαμε τη λειτουργία μας και αποκτήσαμε νέο οργανόγραμμα, ψηφιοποιήσαμε τις υπηρεσίες μας και σχεδιάσαμε νέα ψηφιακά εργαλεία για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Με το ευρύ φάσμα δράσεων της ΔΥΠΑ, υλοποιούμε μία συντεταγμένη πολιτική που δίνει στοχευμένες λύσεις στο πολύπλευρο πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα μας και ήδη βλέπουμε αποτελέσματα».

«Συνεχίζουμε δυναμικά και με την ίδια προσήλωση το 2023 να υπηρετούμε τον ρόλο μας και το έργο που μας έχει ανατεθεί, βρισκόμαστε δίπλα στους ανέργους, για να βρουν ποιοτικές και σταθερές δουλειές, στις επιχειρήσεις, για να βρίσκουν το κατάλληλο προσωπικό και στις τοπικές κοινωνίες, για να αναπτυχθούν και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή» υπογραμμίζει ο κ. Πρωτοψάλτης.

Ετικέτες: ΔΥΠΑΣπυρίδων Πρωτοψάλτης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τι γίνεται αν δεν καταβληθεί το δώρο Πάσχα

    8 Απρ 2026

  • δώρο Πάσχα στους δικαιούχους του ΟΑΕΔΤι ισχύει για τις Αργίες του Πάσχα 2026: Πώς αμείβονται όσοι θα δουλέψουν

    8 Απρ 2026

  • H ΓΣΕΕ ανανεώνει την ψηφιακή της παρουσία

    7 Απρ 2026

  • Δώρο Πάσχα 2026: Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή

    5 Απρ 2026

  • Δώρο Πάσχα: Τι θα ισχύσει μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό

    2 Απρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass

    Fuel Pass 3: Ανατροπή – Πώς θα γίνονται πλέον οι αιτήσεις μετά το πρόβλημα στην πλατφόρμα!

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Fuel Pass 2026: Τι να κάνετε για να το λάβετε πριν το Πάσχα – Ποιοι θα αργήσουν να πληρωθούν

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες: Πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • ΕΦΚΑ: Πενταετής η παραγραφή για οφειλές – Ποιοι ωφελούνται

    13 shares
    Share 5 Tweet 3
  • Fuel Pass 2026: Το λάθος με το οποίο θα χάσετε 10 ευρώ

    12 shares
    Share 5 Tweet 3

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.