voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα

    Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ προς τους καταναλωτές για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων ενόψει Χριστουγέννων

    Κοξάκι: Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων στα παιδιά – Τα μέτρα πρόληψης από τον ΕΟΔΥ

    Εποχική γρίπη: Κατέφτασε νωρίτερα τον φετινό χειμώνα – Εμβολιασμό κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες συστήνει ο ΕΟΔΥ

    ΕΟΔΥ: Έξι θάνατοι και 99 εισαγωγές από κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα – Ένας ασθενής σε ΜΕΘ με γρίπη

    Νέα επιδείνωση του καιρού από σημερα – Τοπικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις

    Καιρός: Γιορτές με κακοκαιρία

  • Εκπαίδευση
    Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία

    Πανελλαδικές: Έως 22/12 οι αιτήσεις συμμετοχής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    Πανελλαδικές: Έως τις 06 Μαρτίου η υποβολή δικαιολογητικών για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές

    Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές: Οι αλλαγές στις Πανελλαδικές 2026

    Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τις μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Σοφία Ζαχαράκη: Η χώρα χρειάζεται μια Εθνική Συμφωνία για το σχολείο του 2040

  • Θέσεις εργασίας
    Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις 573 ειδικών φρουρών στην ελληνική αστυνομία

    Ελληνική Αστυνομία: Προχωρά στις προσλήψεις 926 ειδικών φρουρών

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα – Από 20/12 οι ενστάσεις

    Επιχείρηση “Νόστος 2”: Απομακρύνθηκαν 26 Έλληνες από την Οδησσό

    ΑΣΕΠ 2Γ/2025: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 145 προσλήψεις στο Υπ. Εξωτερικών

    Άνοιξαν οι αιτήσεις για 17 προσλήψεις στην ΕΦΑ Ηρακλείου

    Άνοιξαν οι αιτήσεις για 17 προσλήψεις στην ΕΦΑ Ηρακλείου

  • Οικονομία
    Τα 75 εισοδήματα και επιδόματα που θα σταλούν στην ΑΑΔΕ

    ΑΑΔΕ: Νέες αναβαθμίσεις στο Ψηφιακό Πελατολόγιο και την εφαρμογή myDATAapp

    Νέο επίδομα ανεργίας: Ποια αλλαγές έρχονται

    Επιδόματα: Πώς διαμορφώνονται μετά τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

    Επίδομα Παιδιού: Τη Δευτέρα 26/2 ανοίγει η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων

    Στις 22/12 ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

    Επιστροφή ενοικίου: Οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι

    Παρατείνεται έως τον Απρίλιο του 2026 η πληρωμή ενοικίων μόνον μέσω τράπεζας

  • Εργασιακά
    ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο- Αυξήθηκαν οι επιδοτούμενοι

    ΔΥΠΑ: Στους 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο

    Δώρο Χριστουγέννων 2021: Πώς υπολογίζεται και πότε θα γίνουν οι πληρωμές

    Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    Έως 19/12 οι ενστάσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης από ΔΥΠΑ και ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ

    Επίσχεση Εργασίας: Ενημέρωση και οδηγίες από τη ΓΣΕΕ και το ΚΕΠΕΑ

    ΓΣΕΕ: Πως αμείβονται οι αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

  • VOUCHER
    Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Προσλήψεις στο «Χαμόγελο του παιδιού» – Δείτε τις ειδικότητες

    Voucher έως 800 ευρώ: Tα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα πρώιμη παιδική παρέμβαση

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    Μπλόκο στα κοινωνικά επιδόματα των «φτωχών» ελεύθερων επαγγελματιών

    Voucher των 200 ευρώ: Πώς θα πάρετε την επιδότηση

  • Πολιτική

    Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ

    Εντείνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις – Διαμαρτύρονται για το αυξημένο κόστος παραγωγής και τις μειωμένες επιδοτήσεις

    Πηγές ΥΠΑΑΤ: 16+4 αιτήματα αγροτών υλοποιούνται ή βρίσκονται υπό επεξεργασία για να βρεθεί λύση

    Σοκ στον τουρισμό της Κρήτης – “Κανόνι” από μεγάλο tour operator

    Συνέδριο ΣΕΤΕ- “Tourism Ahead” – Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2025 θα είναι ένα ακόμη ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Προϋπολογισμός 2026: Πέρασε από τη Βουλή με 159 «ναι» και 136 «όχι»

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Εργασιακά

Βρούτσης: Ενισχύεται ο δημόσιος χαρακτήρας της κοινωνικής ασφάλισης

από Σταύρος Καραΐνδρος
20/02/2020
σε Εργασιακά

100
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τη διαβεβαίωση ότι όχι μόνο παραμένει, αλλά ενισχύεται ο δημόσιος, κοινωνικός και υποχρεωτικός χαρακτήρας της κοινωνικής ασφάλισης στη χώρα μας, έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γ. Βρούτσης, μιλώντας μετά την ακρόαση φορέων από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, οι οποίες επεξεργάζονται το νομοσχέδιο με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.)».

Θέλουμε να κάνουμε την κοινωνική ασφάλιση πιο ελκυστική από ποτέ και να μπορέσει ο κόσμος να πιστέψει ότι θα λάβει μια αξιοπρεπή σύνταξη στο τέλος του εργασιακού του βίου είπε ο κ. Βρούτσης.

Αναφερόμενος στις τοποθετήσεις των σχεδόν 40 εκπροσώπων κοινωνικών φορέων, ο κ. Βρούτσης είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αφήσουμε στο παρελθόν την ισοπεδωτική αντίληψη του νόμου Κατρούγκαλου και τη λογική του κανείς να μην έχει κίνητρο να παραμείνει στην εργασία μετά τα 25 χρόνια. Εμείς θέλουμε να κινητροδοτήσουμε την παραμονή στην εργασία και αυτό να ανταμείβεται με καλύτερη πράξη είπε ο υπουργός.

Στην “δικαιολογημένη” αγωνία των φορέων για την προοπτική του νομοσχεδίου, είπε ότι οι μελέτες της Αναλογιστικής Αρχής και του Πανεπιστημίου Αθηνών δείχνουν βιωσιμότητα του συστήματος έως το 2070.

ΣχετικάΆρθρα

e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

ΕΦΚΑ: Αυτές είναι οι νέες εισφορές των επαγγελματιών και των αγροτών για το 2026

09/12/2025
ergazomenoi-theseis-ereuna

Τι αλλάζει στις εισφορές για νυχτερινά, Κυριακές και υπερωρίες

09/12/2025

Ο κ. Βρούτσης στάθηκε στο θετικό κλίμα, που όπως είπε εισέπραξε από τους εκπροσώπους των ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, που για “πρώτη φορά επαινούν και συγχαίρουν” τέτοιο νομοσχέδιο. Επικαλούμενος μάλιστα στοιχεία που παρουσίασε ο εκπρόσωπος των φοροτεχνικών, είπε ότι αποδεικνύεται πόσο ωφελημένοι θα είναι οι αυτοαπασχολούμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι γεωργοί που θα επιλέγουν τι θέλουν να πληρώσουν και τι θα σύνταξη θα πάρουν. Για τους συνταξιούχους που επιθυμούν να εργάζονται είπε ότι από τον τιμωρητικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που έδινε μόνο το 30% της σύνταξης, “επαναφέρουμε το 70%¨”, αλλά όλοι οι συνταξιούχοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και να είναι νόμιμοι, διότι “εάν συλληφθούν μη νόμιμοι, θα υπάρχει βαρύ πρόστιμο” ύψους 12 συντάξεων.

Τέλος, απαντώντας στον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΟΑΕΔ για τον αριθμό των ανέργων και τα έσοδα του οργανισμού, είπε ότι η ανεργία δεν μετριέται από την καταγραφή του ΟΑΕΔ, αλλά διά μέσου της ΕΛΣΤΑΤ. Επί ΝΔ έχει μειωθεί στο 16,6%, (πέρυσι ήταν 18,6%), ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις, στο τέλος του 2020 θα είναι στο 15,5-15%, είπε ο κ. Βρούτσης. Όσο για το θέμα της μείωσης των εισφορών μη μισθολογικού κόστους, που ειπώθηκε ότι μειώνουν τα έσοδα του ΟΑΕΔ για προγράμματα κατάρτισης, ο υπουργός είπε ότι η αποκλιμάκωση του μη μισθολογικού κόστους αυξάνει την απασχόληση, και ότι το -0,90% που προωθείται σήμερα θα επεκταθεί σε άλλο -4%, ώστε στο τέλος 2023, να είμαστε στον μέσο όρο της Ευρώπης. Ειδικότερα, δε, για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, είπε ότι η νυν κυβέρνηση έχει άλλη φιλοσοφία και αντί οι πόροι να κατευθύνουν ανέργους στο δημόσιο, θα τους κατευθύνουν στον ιδιωτικό τομέα.

Νωρίτερα, από τους σχεδόν 40 φορείς που προσήλθαν στην κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών υποθέσεων, θετική άποψη εξέφρασαν – κατά κύριο λόγο – οι εκπρόσωποι φορέων όπως ο ΔΣΑ, ο ΠΙΣ και το ΤΕΕ στη βάση της αποδέσμευσης της ασφάλισης από το εισόδημα, ενώ αντιθέσεις εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που εκτίμησαν ότι το νέο νομοσχέδιο διατηρεί τις προβλέψεις του προηγούμενου νόμου.

Ο Δημ. Καραγεωργόπουλος, γραμματέας Τύπου και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, είπε η δέσμευση της ΝΔ για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, “αποδεικνύεται κενό γράμμα”. Εκ μέρους της ΑΔΕΔΥ, ο γγ Δ. Μπράτης είπε ότι η κυβέρνηση, αντί να καταργήσει τον νόμο Κατρούγκαλου, τον διατηρεί, τον ισχυροποιεί και παγιώνει την κατάσταση για τα επόμενα 50 χρόνια. Για τη “δήθεν” υποκινούμενη απεργία είπε ότι στην ΑΔΕΔΥ “ομόφωνα αποφασίσαμε” για την πραγματοποίησή της.

Ο Ανδρέας Κουτσολάμπρος, σύμβουλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είπε ότι πλέον το ασφαλιστικό σύστημα γίνεται “απλό και βατό” για τους ασφαλισμένους. Με χαρά βλέπουμε την αποδοχή των προτάσεών μας, όπως η αποσύνδεση εισφορών από τον κατώτατο μισθό, είπε ο κ. Κουτσολάμπρος.

Ο Κων. Κόλλιας, πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας χαρακτήρισε θετικές τις διατάξεις του νομοσχεδίου σημειώνοντας κυρίως την αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το εισόδημα, καθώς το προηγούμενο καθεστώς οδήγησε σε εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή και πολλούς επαγγελματίες να κλείσουν τα μπλοκάκια τους. Επίσης, χαρακτήρισε γάγγραινα τις διπλές εισφορές που έπρεπε να καταβάλλουν όσοι είχαν και δεύτερη απασχόληση.

Ο Χρ. Ιωάννου, διευθυντής του τομέα απασχόλησης ΣΕΒ, είπε ότι οι διορθώσεις των κακοτεχνιών του νόμου Κατρούγκαλου δεν συνιστούν από μόνες τους μεταρρυθμίσεις και τόνισε την ανάγκη συνέχισης της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και της επιτάχυνσης του ρυθμού μείωσης του μη μισθολογικού κόστους.

Ο Δημ. Ανδρεαδάκης, πρόεδρος της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος είπε ότι υποδέχεται με καλή πίστη το νομοσχέδιο, εξέφρασε ωστόσο επιφυλάξεις για τους συνταξιούχους προ του 2016, καθώς όπως είπε, ενώ το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 26%, οι συνταξιούχοι έχασαν άνω το 50%, την ώρα που έπρεπε να στηρίξουν τα άνεργα παιδιά τους.

Ευνοϊκή και θετική για τους ελεύθερους επαγγελματίες του κλάδου των μηχανικών χαρακτήρισε την κυβερνητική πρωτοβουλία ο Γ. Στασινός, πρόεδρος του ΤΕΕ. Θα θέλαμε να είναι χαμηλότερη η κατώτατη εισφορά από τα 220 ευρώ, αλλά το νομοσχέδιο στο κομμάτι των εισφορών είναι προς τη θετική κατεύθυνση, είπε ο κ. Στασινός.

Θετικά αποτίμησε τις διατάξεις για τους εμπόρους ο Γ. Καρανίκας, πρόεδρος Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Επίσης θετική, είπε ότι είναι η μειωμένη εισφορά για τους νέους επαγγελματίες, καθώς και η μείωση του μη μισθολογικού κόστους.

Από την πλευρά του, ο Γ. Καββαθάς, πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) είπε ότι δεν υπήρξε επαρκής διαβούλευση, εξέφρασε τη θέση ότι η διασύνδεση ασφάλιστρου και εισοδήματος είναι καλύτερη, ότι το 80% των ασφαλισμένων θα παραμείνουν στο χαμηλότερο ασφάλιστρο το οποίο όμως αυξάνεται, και ότι υπάρχει ενδεχόμενη απώλεια εσόδων από εκείνους με μεγάλα εισοδήματα που θα επιλέξουν να πληρώνουν χαμηλά ασφάλιστρα. Ζήτησε επίσης την εκπροσώπηση του φορέα του στη διοίκηση του νέου ΕΦΚΑ.

Ο Γ. Χριστόπουλος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) είπε ότι το νομοσχέδιο οδηγεί σε αύξηση των συντάξεων και ότι με τη μείωση των εισφορών μειώνεται και το μη μισθολογικό κόστος.

Ο Γ. Ελευθερίου, γγ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είπε ότι είναι προς τη θετική κατεύθυνση το νομοσχέδιο και ότι αποκαθιστά αδικίες όπως η σύνδεση εισοδήματος με ασφαλιστικές εισφορές, η οποία αύξησε την εισφοροδιαφυγή και την φοροδιαφυγή.

Διεκδικούμε όσα επί τόσα χρόνια πληρώσαμε είπε ο Παντ. Τάτσης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ενώ ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, είπε ότι το νομοσχέδιο διατηρεί ότι οι προηγούμενοι είχαν αφαιρέσει, όπως τα δώρα, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις, το ΕΚΑΣ κά. Παραμένουμε στον δρόμο του αγώνα είπε ο κ. Κουμπούρης.

Διορθώσεις ως προς τα μέλη των οργανώσεών τους ζήτησαν εκπρόσωποι εργαζομένων και συνταξιούχων στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

Λαμβάνοντας τον λόγο μετά τους φορείς, ο βουλευτής της ΝΔ Β. Οικονόμου είπε ότι η πλειοψηφία των εκπροσώπων των φορέων είχε θετική εικόνα, παρά τις επιμέρους παρατηρήσεις τους. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε ότι η αναλογιστική μελέτη επιβεβαιώνει ότι το ασφαλιστικό της ΝΔ μειώνει το εισόδημα των συνταξιούχων, ενώ ο Γ. Μουλκιώτης του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση του μοναδικού αριθμού ανέργων στη χώρα μας, την οποία επικαλέστηκε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΟΑΕΔ Γ. Μακράκης.

Ετικέτες: εισφορέςΒρούτσηςefkaασφαλιστικό

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Στους 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο

    19 Δεκ 2025

  • ΓΣΕΕ: Πως αμείβονται οι αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

    18 Δεκ 2025

  • e-ΕΦΚΑ: Καταβάλλεται την Παρασκευή το αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2025 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

    18 Δεκ 2025

  • e-ΕΦΚΑ: Στις 19/12 καταβάλλεται το αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2025 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

    17 Δεκ 2025

  • Από Παρασκευή (19/12) η καταβολή των αυξημένων συντάξεων

    17 Δεκ 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Voucher Ανέργων και Εργαζομένων 2026

    Έρχεται νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους

    771 shares
    Share 308 Tweet 193
  • Επίδομα θέρμανσης: Οι 3 πληρωμές που έρχονται

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Αυξάνεται το επίδομα παιδιού από το 2026

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Έρχεται το νέο Voucher και για Ανέργους και για Εργαζομένους με εκπαιδευτικό επίδομα 750 ευρώ

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • Έρχεται το νέο μεγάλο Voucher με εκπαιδευτικό επίδομα από 750€ έως 1.500€ για Ανέργους και Εργαζομένους – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

    25 shares
    Share 10 Tweet 6

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.