voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων SMS σχετικά με δήθεν τροχαίες παραβάσεις

    Αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων SMS σχετικά με δήθεν τροχαίες παραβάσεις

    Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μαρίνος σε ηλικία 87 ετών

    Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μαρίνος σε ηλικία 87 ετών

    ΥΠΕΞ: «Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων δεν υπήρξε»

    Δ. Μιχαηλίδου: “Παραμένουν σταθερά τα συνταξιοδοτικά όρια”

    Δ. Μιχαηλίδου: Στεγαστικό στην ευρωπαϊκή ατζέντα, νέο σύστημα επισιτιστικής βοήθειας, ψηφιακή ενδυνάμωση για ηλικιωμένους και ΑμεΑ

  • Εκπαίδευση
    στάση εργασίας

    Aπό την Πέμπτη, οι αιτήσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα, Πειραματικά και Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία

    Υπουργείο Παιδείας: Η υπόθεση της απώλειας της εκπαιδευτικού θα εξεταστεί με σοβαρότητα, θεσμική ευθύνη και σεβασμό

    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    ΥΠΑΙΘΑ: Σύγχρονος εξοπλισμός για 11 Καλλιτεχνικά Σχολεία συνολικού προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ

    Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»: Πόσα σχολεία ανακαινίστηκαν κατά την Α’ φάση

  • Θέσεις εργασίας

    Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Έως 14/3 οι αιτήσεις για τις έκτακτες προσλήψεις ενίσχυσης του κτηνιατρικού μηχανισμού

    Προκήρυξη για 413 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΥ

    ΟΣΥ: Προκήρυξη για 500 θέσεις εργασίας – Από 15/03 οι αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Τις 107.957 έφθασαν οι υποβληθείσες αιτήσεις

    ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Ξεκινούν από σήμερα (11/03) οι αιτήσεις για 2.628 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο

    Έρχονται δύο προγράμματα για προσλήψεις εργαζομένων «55 και άνω» και ατόμων με αναπηρία στους δήμους

    Οι κλάδοι που ετοιμάζονται για νέες προσλήψεις στην Ελλάδα

  • Οικονομία
    Λήγει την Παρασκευή η… «μόνιμη» μείωση τιμής: Αυξήσεις σε 4.000 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

    Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Σταθερά στο πλευρό των ελληνικών νοικοκυριών, τόσο διαχρονικά όσο και σε έκτακτες περιόδους διεθνούς αβεβαιότητας

    Μέτρα κατά της ακρίβειας: Αυτά είναι τα 61 προϊόντα όπου μπαίνει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

    Πρατηριούχoι καυσίμων: Nα μειωθούν οι φόροι στα καύσιμα, οι οποίοι αποτελούν σημαντικό μέρος της τελικής τιμής

    Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις

    Έκτακτα μέτρα: Ανακοινώθηκαν τα πλαφόν σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ

  • Εργασιακά
    ektakto-dwro-pasxa-ektos-xiliades-suntaksiouxoi

    Δώρο Πάσχα 2026: Τι πρέπει να κάνει ο εργαζόμενος αν δεν του καταβληθεί

    Πώς αμείβεται η αργία της 25ης Μαρτίου

    e-ΕΦΚΑ: Avatar θα απαντά στις ερωτήσεις των ασφαλισμένων – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις

    e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Απριλίου 2026

    ΔΥΠΑ: Έρχονται επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης για 200.000 ανέργους!

    Η ΔΥΠΑ σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό δίκτυο απασχόλησης – Η τεχνογνωσία και τα σύγχρονα εργαλεία της ενισχύουν την πορτογαλική υπηρεσία απασχόλησης

  • VOUCHER
    Voucher Εργαζομένων 2026

    Voucher Εργαζομένων 750: Έγιναν πάνω από 200.000 Αιτήσεις! Τα επόμενα βήματα για όσους έχουν ΚΑΥΑΣ

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    ΔΥΠΑ: Για λίγη ώρα ακόμα οι αιτήσεις για το voucher των 750 ευρώ

    ΔΥΠΑ: Ανασύνταξη πίνακα τοποθετήσεων ως προς τις θέσεις με κωδικό 213 και 217 της κατηγορίας Tριτέκνων ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο τομέα

    Τέλος χρόνου με τις αιτήσεις για το voucher 750 ευρώ – Tην Τετάρτη κλείνει η πλατφόρμα

    ΔΥΠΑ: Τα αποτελέσματα της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών

    «Έπεσε» η πλατφόρμα των αιτήσεων για τα Voucher των 750 ευρώ

  • Πολιτική
    Τους Έλληνες του Λονδίνου καλεί η Νίκη Κεραμέως σε εκδήλωση του Rebrain Greece

    Κεραμέως: Η πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αύξηση μισθών είναι γεγονός

    Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις

    Έκτακτα μέτρα: Ανακοινώθηκαν τα πλαφόν σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ

    Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: «Η συνάντηση με Ερντογάν είναι ευκαιρία να χαράξουμε ένα νέο μονοπάτι» (video)

    Κυρ. Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να διερευνήσουμε αν η πυρηνική ενέργεια μπορεί να διαδραματίσει ρόλο και στην Ελλάδα

    Κατώτατος μισθός: “Ποιοι δικαιούνται τα 713 ευρώ”

    Ισχύει η δέσμευση για κατώτατο μισθό 950 ευρώ – Στην τελική φάση για τη νέα αύξηση από 1η Απριλίου

  • Εκλογές
    Μητσοτάκης για ακρίβεια: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση -Τι είπε για ΦΠΑ και εισφορές (video)

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Από τις επόμενες εκλογές οι ομογενείς θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Εκλογική περιφέρεια απόδημου ελληνισμού: Μετά 18 μήνες από τις επόμενες εκλογές το νέο σύστημα

    Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα

    Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού

    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Οικονομία

Market Pass: Στις 3 Μαρτίου η καταβολή στους δικαιούχους

από NEWS ROOM
25/02/2023
σε Οικονομία
anakoinwnetai-apeleutherwsi-super-market

150
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Aνάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά αναμένεται να δώσει η κάρτα αγορών (market pass) ενισχύοντας την αγοραστική δύναμη των πολιτών σε μια περίοδο έντονων πληθωριστικών πιέσεων.

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι ισχυρό και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι λίγα 24ωρα από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας οι αιτήσεις για ένταξη στο market pass ξεπερνούν τα δυο εκατομμύρια.

Οι πολίτες έσπευσαν να αξιοποιήσουν το μέτρο ενίσχυσης των νοικοκυριών τους, με σκοπό την κάλυψη μέρους του αυξημένου κόστους αγορών, ιδίως ειδών διατροφής, λόγω της σημαντικής αύξησης του δείκτη τιμών καταναλωτή.

Οι καταβολές των χρημάτων, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, θα γίνουν στις 3 Μαρτίου.

ΣχετικάΆρθρα

Market pass: Εντός της εβδομάδας η τρίμηνη πληρωμή

Market Pass: Νέα πληρωμή την Δευτέρα – Πόσα χρήματα θα πάρετε

04/02/2024
Market pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις από όλα τα ΑΦΜ – Πότε θα γίνει η πληρωμή

Έρχονται νέες πληρωμές για το Market Pass

02/02/2024

«Όποιος επιλέξει την άυλη κάρτα θα πάρει το 100% του ποσού, στον κάθε μήνα που τρέχει. Όποιος επιλέξει κατάθεση στο λογαριασμό του θα λάβει το ποσό μειωμένο κατά 20% σε δύο δόσεις. Στις 3 Μαρτίου και στις 3 Μαΐου» ανέφερε ο κ. Παπαθανάσης. Επίσης, διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα λήγει στο τέλος Ιουλίου, αλλά το μηνιαίο ποσό αθροίζεται, δεν χάνεται και μπορεί κάποιος να κάνει χρήση του market pass έως τέλος Αυγούστου. «Το market pass επιστρέφει το 10% από τις αγορές όποιου το χρησιμοποιεί και αφορά στο 85% των συμπολιτών μας» δήλωσε.

Μάλιστα, λειτουργώντας συνδυαστικά με το «καλάθι του νοικοκυριού» – έτερη πρωτοβουλία του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για την καταπολέμηση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων – το όφελος για τους καταναλωτές θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Παπαθανάσης «διατηρώντας σταθερή την τιμή, δίνουμε τη δυνατότητα όσοι θέλουν να ψωνίσουν φτηνότερα προϊόντα να τα αγοράσουν μέσα από το καλάθι. Μία τετραμελής οικογένεια, αν αγοράζει από το καλάθι είναι υπολογισμένο ότι θα εξοικονομήσει περίπου 80 ευρώ τον μήνα. Επίσης θα λάβει 52 ευρώ από την κάρτα αγορών. Αυτό μας κάνει 132 ευρώ».

Για την κάρτα αγορών (market pass) από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις και από τα ΚΕΠ, ενώ καταληκτική ημερομηνία είναι μέχρι και τη 15η Μαρτίου 2023.

Να σημειώσουμε ότι το ύψος της ενίσχυσης ανά νοικοκυριό ανέρχεται σε ποσοστό 10% επί του μηνιαίου ύψους αγορών, που καθορίζεται σε 220 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού με ανώτατο όριο τα 1.000 ευρώ αγορών.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο που θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση του market pass εκδίδοντας άυλη ψηφιακή κάρτα, την οποία θα αποθηκεύουν στο έξυπνο κινητό τους και την οποία θα επιδεικνύουν στις αγορές τους. Σε αυτή την περίπτωση, οι δικαιούχοι θα λάβουν το σύνολο του ποσού που τους αναλογεί σε πέντε δόσεις (μία δόση για Φεβρουάριο και Μάρτιο 2023 και τέσσερις μηνιαίες δόσεις μέχρι και τον Ιούλιο 2023). Επίσης, μπορούν να επιλέξουν απευθείας καταβολή του ποσού επιδότησης σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσουν, εφόσον δεν διαθέτουν έξυπνη συσκευή ή δεν επιθυμούν να τη χρησιμοποιήσουν σε αυτή τη διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, οι δικαιούχοι θα λάβουν το 80% του ποσού που τους αναλογεί σε δύο τριμηνιαίες δόσεις.

Το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα market pass μπορεί να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς αγαθών κάθε είδους σε καταστήματα ή λαϊκές αγορές που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ύψος των 650 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα «market pass» αποτελεί μέτρο ενίσχυσης των νοικοκυριών, με σκοπό την κάλυψη μέρους του αυξημένου κόστους αγορών, ιδίως ειδών διατροφής, λόγω της σημαντικής αύξησης του δείκτη τιμών καταναλωτή. Καλύπτει την περίοδο από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούλιο του 2023.

Θετικοί οι φορείς στην κάρτα αγορών (market pass)

«Κάθε μέτρο που ενισχύει το εισόδημα των πολιτών είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Οπότε βλέπουμε θετικά το market pass» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και επίτιμος διδάκτωρ ΠΑ.ΠΕΙ.

«Δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην εφαρμογή του καθώς ακόμα και αυτά τα 22 ευρώ το μήνα για τους δικαιούχους, δηλαδή το 85% των νοικοκυριών της χώρας, είναι απολύτως αναγκαία, όπως φαίνεται και από τον αριθμό των αιτήσεων. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που η κοινωνία δεν θα εξαρτάται από την οικονομική ενίσχυση μέσω επιδομάτων και θα επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα με τους πολίτες να έχουν εισόδημα που θα τονώσει την κατανάλωση και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προοδεύουν» τονίζει ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

«Το market pass είναι ένα βοήθημα στους καταναλωτές και στην λογική αυτή είναι φυσικά ευπρόσδεκτο, όπως κάθε παροχή που δίνεται» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ. Ωστόσο σημειώνει ότι «δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες που έχουν υποστεί τα νοικοκυριά στα εισοδήματά τους λόγω του υψηλού πληθωρισμού. Δυστυχώς το market pass απορροφά ένα μικρό μόνο μέρος του πληθωρισμού και δεν είναι το φάρμακο αλλά η ασπιρίνη στο πρόβλημα της ακρίβειας».

Προσθέτει επίσης, ότι σύμφωνα και με την τελευταία έρευνα για το εισόδημα των νοικοκυριών του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ μέχρι τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ώστε να περιορίσει τις δυσμενείς επιπτώσεις των ανατιμήσεων στα εισοδήματα των νοικοκυριών, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά. Η οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών επιδεινώθηκε σημαντικά το 2022, ενώ οι προσδοκίες για το μέλλον σημειώνουν αρνητικό πρόσημο, καθώς πάνω από 1 στα 2 νοικοκυριά εκτιμούν ότι η κατάστασή τους θα επιδεινωθεί και το 2023. «Mε δεδομένο ότι σταθερά υψηλό παραμένει το ποσοστό των νοικοκυριών που φαίνεται ότι διαβιεί σε συνθήκες ακραίας φτώχειας (11,9%) αλλά και το γεγονός ότι σχεδόν 6 στα 10 νοικοκυριά δήλωσαν πως χρειάζεται να κάνουν περικοπές για να καλύψουν τα αναγκαία το market pass μπορεί σε πολύ περιορισμένο βαθμό να προσφέρει λύσεις στην αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας», υπογραμμίζει ο κ. Καββαθάς.

«Τα επιδόματα δίνουν εν μέρει μικρή ανάσα, σε ευάλωτα νοικοκυριά, που διαβιούν δυστυχώς, στα όρια της φτώχειας. Το market pass, είναι μια πρωτοβουλία για εισοδηματική ενίσχυση των νοικοκυριών, που στη σημερινή καθημερινότητα με την παρατεινόμενη ακρίβεια, δεν αποτελεί όμως, ουσιαστική και μόνιμη λύση, στη συνεχή ανατίμηση των προϊόντων» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γ. Μάνος, γενικός γραμματέας Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.

Όπως επισημαίνει, το μηνιαίο όριο αγορών ανά νοικοκυριό, στα 220 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό, αυξανόμενο κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του και έως 1.000 ευρώ αγορές, δεν αρκούν για την επιβίωση των πολιτών. «Αν και έχουμε διαπιστώσει, ότι το κόστος της ενέργειας έχει καθοδική πορεία, δεν συμβαίνει το ίδιο, με τις τιμές των πρώτων υλών και τις τιμές των προϊόντων τροφίμων, στο ράφι. Η οικονομία, απαιτεί ουσιαστικές και μακρόπνοες πολιτικές, που θα έχουν ως αποτέλεσμα διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και την ευημερία των πολιτών, αλλά και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» υποστηρίζει ο κ. Μάνος.

Ετικέτες: market pass

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Σταθερά στο πλευρό των ελληνικών νοικοκυριών, τόσο διαχρονικά όσο και σε έκτακτες περιόδους διεθνούς αβεβαιότητας

    11 Μαρ 2026

  • Πρατηριούχoι καυσίμων: Nα μειωθούν οι φόροι στα καύσιμα, οι οποίοι αποτελούν σημαντικό μέρος της τελικής τιμής

    11 Μαρ 2026

  • Επίδομα Παιδιού Α21: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις

    11 Μαρ 2026

  • Χατζηδάκης: Μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση των μέτρων κατά της αισχροκέρδειας

    10 Μαρ 2026

  • ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,7% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο

    10 Μαρ 2026

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης για πράσινες δεξιότητες

    ΔΥΠΑ: Έκτακτο επίδομα 300 ευρώ – Ποιοι άνεργοι το δικαιούνται

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
  • Νοσοκομεία: Άνοιξε η πλατφόρμα για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού

    115 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Δώρο Πάσχα 2026: Μέχρι πότε γίνεται η πληρωμή – Τι ισχύει για τους ανέργους και πώς υπολογίζεται

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Έκτακτο επίδομα Πάσχα 2026: Αρνητική η απόφαση του Υπ. Οικονομικών για τη χορήγηση του

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 1.654 προσλήψεις σε φορείς του Υπ. Υγείας

    25 shares
    Share 10 Tweet 6

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικά
  • Άποψη
  • Αυτοδιοίκηση
  • Οικονομία
  • Εκπαίδευση
  • Επικαιρότητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακά
  • ΕΣΠΑ
  • Θέσεις εργασίας
  • Παρουσίαση
  • Πνευματικά
  • Πολιτική
  • Συνεντεύξεις
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.